Life

Ramona Păuleanu, severă cu gândul la gemenii săi. Ce reguli le-a impus vizitatorilor

Ramona Păuleanu este mama fericită a doi copii gemeni, de aici și siguranța pe care vrea să le-o ofere, mai ales că băiatul a fost externat recent din spital.
19.01.2022 | 22:25
Ramona Pauleanu severa cu gandul la gemenii sai Ce reguli lea impus vizitatorilor
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă este severă când vine vorba de Alexandra și Luca, având în vedere că cel din urmă copil a stat internat într-o unitate medicală mai bine de 8 luni.

Vedeta de la Pro TV le-a impus vizitatorilor reguli foarte stricte, asta pentru că fiul său s-a luptat o perioadă foarte lungă de timp pentru viața sa după ce a luat o bacterie din spital.

ADVERTISEMENT

Acesta este motivul pentru care Ramona Păuleanu a cumpărat mai multe teste Covid pe care le pune la dispoziția rudelor și persoanelor apropiate atunci când vin în vizită.

Ramona Păuleanu, reguli stricte pentru apropiați. Ce trebuie să facă pentru a vizita gemenii

„Înainte întâmpinai oaspeții cu pâine și sare. Acum, cu teste rapide Covid”, este mesajul lăsat de Ramona Păuleanu pe contul de Instagram, alături de o filmare.

ADVERTISEMENT

Videoclipul arată foarte clar coșul cu teste rapide pentru fiecare dintre persoanele care vor să intre în casa vedetei. Singura condiție pentru a-i vizita pe gemeni: un rezultat negativ.

Cel mai probabil vedeta a luat în calcul această variantă prin prisma întâmplărilor nefericite prin care a trecut fiul său, Luca, care acum are nevoie de o perioadă de recuperare.

ADVERTISEMENT

Bebelușul a început ședințele de kinetoterapie de când a ajuns în sânul familiei, alături de sora sa. Micuțul are de recuperat după spitalizarea prelungită.

Ramona Păuleanu este tare mândră de reușitele copilului și spune că Luca este un bebeluș vioi și isteț, care se prinde foarte repede ce are de făcut.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ramona Pauleanu (@ramonapauleanu)

Ramona Păuleanu, adevărul despre spitalizarea fiului său

„Spunea cineva la postarea trecută că nu Dumnezeu ne-a ajutat să vină acasă, ci medicii. După tot ce am trăit, tind să-l contrazic.

Fire cerebrală, cu picioarele pe pământ, spun cu toată convingerea că Dumnezeu nu putea fără medici, dar nici medicii fără El. Îi vedeți aici pe unii dintre cei care l-au îngrijit în această jumătate de an, cărora le voi purta întotdeauna o veșnică recunoștință.

Oameni care, cred, sunt de aceeași părere cu mine. Că au asistat și la un miracol, pe lângă priceperea lor, reușind să trimită acasă un copil cu zero la sută șanse de supraviețuire în prima luna de internare.

Sunt multe de spus, dar sunt foarte obosită și încă foarte îngrijorată, cum e firesc.
Revin cu vești și poze după ce se liniștesc apele la noi în casă”, a anunțat Ramona Păuleanu în social media, în ultima zi din decembrie 2021.

ADVERTISEMENT
Tags: