Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rapid a dat lovitura cu 600.000 de euro. “Execuțiile lui sunt de rasă”

Analiștii FANATIK au vorbit despre noua senzație din SuperLiga. Este vorba despre jucătorul cu care Rapid a dat lovitura pe piața transferurilor.
01.09.2023 | 10:15
Rapid a dat lovitura cu 600000 de euro Executiile lui sunt de rasa
Analiștii FANATIK au vorbit despre noua senzație din SuperLiga. Este vorba despre jucătorul cu care Rapid a dat lovitura pe piața transferurilor.
ADVERTISEMENT

Giuleștenii au avut parte de un meci incendiar cu FC U Craiova, scor 5-3. Jucătorul cu care Rapid a dat lovitura, Albion Rrahmani a făcut spectacol împotriva formației lui Adrian Mititelu. Kosovarul a marcat două goluri la debut, după ce a fost introdus la pauză.

Sorin Cârțu, despre Rrahmani: “Execuțiile lui sunt de rasă”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, pe rând, fiecare analist a vorbit despre atacantul cu care Rapid a dat lovitura. Primul care a discutat, a fost Sorin Cârțu care a fost foarte încântat de execuțiile pe care Rrahmani le-a avut la primul său meci în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

“Am văzut că are execuțiile unui fotbalist de rasă. Și la primul gol pe care l-a dat a vrut să dea el cu efect, nu a fost nimic întâmplător. Vreau să îl văd mai mult, dar e calitate de jucător.”, a spus Sorin Cârțu despre Albion Rrahmani.

Și Horia Ivanovici a avut ceva de adăugat despre noua achiziție de la Rapid: “Eu am vorbit cu Bergodi. Mi-a zis ‘Crede-mă, o să vezi cum joacă Rrahmani’. Cristiano l-a văzut la antrenamente și a simțit că o să facă diferența.

ADVERTISEMENT

Când l-a băgat la pauză am zis ‘Aoleu, vai de capul lui Mititelu’. Pentru că este un jucător versatil, cu execuții, genul lui Louis Munteanu și are și experiență. Mi-a zis Bergodi că la antrenamente dă gol din toate pozițiile.”

Debut formidabil pentru jucătorul cu care Rapid a dat lovitura

Suporter adevărat al Rapidului, Robert Niță s-a bucurat foarte mult pentru modul în care Rrahmani a debutat la Rapid. Analistul a spus, la FANATIK SUPERLIGA, că Albion este potrivit pentru stilul lui Bergodi, în caz că italianul ar vrea să joace cu doi atacanți.

ADVERTISEMENT

“Este un jucător care are un debut formidabil. Are execuții, îmi place că nu refuză niciun moment jocul, vine la primit și știe să devieze. Cred că este o soluție pentru Bergodi, dacă va dori să joace 4-4-2. Eu îl văd pe Rrahmani că poate juca lângă Dugandzic. Marko în rolul de pivot, iar Rrahmani să aibă libertatea să penduleze în jurul lui Dugandzic.”, a spus Robert Niță.

Mihai Stoichiță: “Cea mai bună achiziție de către Rapid”

Directorul tehnic al FRF s-a arătat impresionat de apariția lui Rrahmani în meciul cu FC U Craiova. Mihai Stoichiță susține declarațiile lui Niță și Cârțu despre calitatea atacantului și declară că Albion este un jucător foarte spectaculos. Stoichiță a mai spus despre kosovar că este cel mai bun transfer al celor de la Rapid.

ADVERTISEMENT

“Eu cred că este una dintre cele mai bune achiziții făcute de către Rapid până acum. Nu putem să îi contestăm calitățile despre care au vorbit Sorin și Robert. E spectaculos și mi se pare extrem de mobil pentru fizicul lui și foarte plăcut ochiului.”, a spus Mihai Stoichiță la emisiunea lui Horia Ivanovici.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Rapid a dat lovitura cu 600.000 de euro

ADVERTISEMENT