Sport

A dat Rapid lovitura cu Rrahmani!? „Dublă” la debut pentru kosovar

Albion Rrahmani a debutat cu o „dublă” pentru Rapid în meciul cu FC U Craiova 1948 câștigat cu 5-3 pe Oblemenco. Ce realizări a mai avut.
25.08.2023 | 23:26
A dat Rapid lovitura cu Rrahmani Dubla la debut pentru kosovar
Albion Rrahmani și-a mai creat 3 ocazii de gol. Sursă foto: Facebook @FC Rapid 1923
ADVERTISEMENT

Albion Rrahmani și-a făcut în sfârșit debutul în tricoul „alb-vișiniu”. Golgheterul kosovar a intrat pe teren în minutul 46, când l-a schimbat pe Marko Duganzdzic, care a ratat un penalty.

Albion Rrahmani, debut de clasă în FC U Craiova 1948 – Rapid

Așteptarea a luat sfârșit pentru Albion Rrahmani. Ultimul transfer al giuleștenilor a reușit să marcheze împotriva echipei lui Adrian Mititelu în minutul 65, din pasa lui Funsho Bamgboye.

ADVERTISEMENT

Funsho a întors un balon în centru pentru atacantul kosovar, care a înscris cu un șut plasat lângă stâlpul porții. Rrahmani a fost extrem de activ și a fost aproape de 5-2 în minutul 73, iar două minute mai târziu a mai trimis un șut periculos peste poartă.

După ce și-a mai creat încă o ocazie, Albion Rrahmani a reușit în sfârșit „dubla” în minutul 90+1. A marcat superb cu o lovitură de cap după un corner bătut excelent de Papeau. Kosovarul a fost adoptat imediat de galeria Rapidului, cu care a sărbătorit reușita.

ADVERTISEMENT

Vârful în vârstă de doar 22 de ani a impresionat la debut și a dat impresia că e genul de jucător care trage la poartă din orice poziție. Transferul său a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK, iar Rapid a plătit 600.000 de euro celor de la Ballkani pentru serviciile sale.

Albion Rrahmani era nerăbdător să debuteze în tricoul Rapidului

Kosovarul aștepta momentul în care va debuta în alb-vișiniu: „Mă simt foarte bine. Sunt foarte entuziasmat să fiu aici. Îmi doresc să-mi demonstrez valoarea cât mai curând în fața suporterilor și a clubului.

ADVERTISEMENT

Sunt nerăbdător să debutez și să obținem performanțe. Am ales Rapidul datorită proiectului care se dorește a fi implementat aici. Este un proiect foarte bun și am simțit că este cel mai bine să fiu aici”.

Rrahmani însă are o presiune mare pe umerii săi, ținând cont că trebuie să se bată pentru un post de titular cu golgheterul sezonului trecut, Marko Dugandzic. Plus că anul trecut la Ballkani a reușit să înscrie 26 de goluri în 35 de meciuri.

ADVERTISEMENT

Poate debuta pe Giulești în derby-ul cu Dinamo

La acestea s-au adăgat și două goluri și trei pase decisive în preliminariile UEFA Champions League și Conference League. Rrahmani a semnat pe trei ani cu Rapid și e cotat la 600.000 de euro.

Albion Rrahmani are șanse să debuteze și în fața propriilor fani pe stadionul Giulești în etapa a 8-a din SuperLiga. „Alb-vișiniii” vor primi atunci vizita celor de la Dinamo, pe 1 septembrie, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT