Sport

Rapid – Academica Clinceni 1-0. Adrian Mutu își începe cu o victorie mandatul în Giulești. Video

FANATIK vă prezintă informaţii despre meciul Rapid - Academica Clinceni, care are loc sâmbătă, 5 martie, de la ora 20:30, la Mioveni, în etapa a 30-a din Casa Parirurilor Liga 1.
05.03.2022 | 22:24
Rapid  Academica Clinceni 10 Adrian Mutu isi incepe cu o victorie mandatul in Giulesti Video
ADVERTISEMENT
05-03-2022
17:50

Rapid - Academica Clinceni 1-0

Cele mai importante faze AICI

Min. 90+3 1-0 S-a încheiat meciul

Min. 71: 1-0 GOOOOOL Rapid! Rareș Ilie reușește să deblocheze tabela

Min. 63: 0-0 Încă o șansă de gol irosită de rapidiști. rareș Ilie a ratat singur cu Ureche

Min. 47: 0-0 Romario Moise a executat o lovitură de colț direct pe portă, mingea a lovit bara

Min. 46: 0-0 S-a reluat meciul de la Mioveni. Rapid a controlat prima repriză, dar portarul Ureche a fost imbatabil

Min. 45+2 0-0 S-a fluierat finalul primei reprize

Min. 44: 0-0 Alex Ionuță șutează puternic de la marginea careului, dar portarul respinge în corner

Min. 30: 0-0 Alexandru Ioniță a pătruns impetuos spre poarta adversă și a șutat în forță, dar balonul se duce peste transversală. A fost cea mai mare ocazie de gol a meciului

Min. 20: 0-0 Ilfovenii cer penalty, după o pătrundere a lui Alghoul și o intervenție neglijentă a lui Junior Morais. Centralul indică repunere din colțul careului mic

Min. 12: 0-0 Rareș Ilie șutează în bară

Min. 8: 0-0 Bălan, golgheterul Rapidului, a fost trimis pe teren în locul lui Vojtus

Min. 4: 0-0 Vojtus nu a rezistat nici 5 minute pe teren. A cerut schimbare, acuzând probleme musculare

Min. 1: 0-0 A început meciul

Rapid: Moldovan – Belu-Iordache, Săpunaru, D. Grigore, J. Morais – R. Moise, Kait, Al. Ioniță II – Sefer, Vojtus, R. Ilie 
Rezerve: Drăghia – Dandea, Acuna, Goge, Carnat, Pănoiu, Stahl, Marzouk, Ad. Bălan 
Antrenor: Adrian Mutu

Clinceni: G. Ureche – Rufati, Tsvetkov, C. Ion – Sambeya, Alghoul, Gogov, Vrdoljak, Holzmann – V. Dumitrache, De Amorim 
Rezerve: Bolboașă – Cmovs, Obedeanu, Iană, Longher, I. Ștefan, Sterian, Melniciuc, A. Dima 
Antrenor: Constantin Giurescu

Meciul Rapid – Academica Clinceni are loc sâmbătă, 5 martie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 30-a din Casa Pariurilor Liga 1, ultima rundă a sezonului regulat. Înaintea acestui meci giuleştenii ocupă locul 10, cu 37 de puncte iar ilfovenii sunt penultimii, cu 14 puncte.

Unde se joacă meciul Rapid – Academica Clinceni

Întâlnirea Rapid – Academica Clinceni se dispută sâmbătă, 5 martie, de la ora 20:30, pe stadionul Orăşenesc din Mioveni, în etapa a 30-a din Casa Pariurilor Liga 1. Ca urmare a repetatelor ieşiri în decor ale supoorterilor rapidişti acest meci se va desfăşura cu tribunele goale.

ADVERTISEMENT

Oricum, ar fi fost foarte puţini spectatori, probabil doar fanii giuleşteni, pentru că pentru localnici nu ar fi fost interes, iar Clinceni are foarte puţin fani. Este al doilea meci din 2022 în care fanii Rapidului nu au acces pe stadion ca urmare a abaterilor comise de ei, primul fiind, tot la Mioveni, egalul cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Cine transmite la TV partida Rapid – Academica Clinceni

Partida Rapid – Academica Clinceni se joacă sâmbătă, 5 martie, de la ora 20:30, pe stadionul Orăşenesc din Mioveni, în ultima etapă a sezonului regulat, etapa a 30-a şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport 1. O mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Mioveni este o vreme mohorâtă, cu cer acoperit şi cu o temperatură maximă de 3 grade, posibil chiar 0 grade la ora partidei, dar cu şanse reduse de ploaie sau ninsoare. Meciul va fi arbitrat de o brigadă care îl va avea la centru pe Ionuţ Coza din Cernica.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Rapid – Academica Clinceni

Rapid joacă acest meci doar cu obiectivul de a termina cât mai sus, în afara locurilor de play-off, scopul fiind de a obţine venituri mai substanţiale din împărţirea drepturilor TV. La acest meci noul antrenor Adrian Mutu nu poate beneficia de serviciile lui Albu, suspendat şi Onea, accidentat, dar revine suspendatul Junior Morais.

ADVERTISEMENT

La ilfoveni antrenorul interimar Constantin Giurescu este destul de mulţumit de situaţia medicală din lot, pentru că are un singur jucător indisponibil, fundaşul austriac Jutric. În rest, tot lotul e la dispoziţie, dar este evident că procesul de omogenizare a celor 12 jucători nou veniţi în iarnă e departe de a se fi încheiat, pentru că relaţiil de joc nu sunt decât parţial cristalizate.

Adrian Mutu l-a înlocuit pe Mihai Iosif

Adrian Mutu este la primul său meci în calitate de antrenor la Rapid. Eşecul din etapa trecută, 2-3 la Craiova cu echipa patronată de familia Mititelu, a fost picătura care a umplut paharul răbdării pentru principalul acţionar din Giuleşti, Victor Angelescu şi acesta a decis să renunţe la serviciile celui cu care Rapid reuşise promovarea, Mihai Iosif.

ADVERTISEMENT

Numirea lui Adrian Mutu nu a fost primită cu zâmbetul pe buze de către suporterii Rapidului, care ar fi preferat unul de-al lor, adică Daniel Pancu sau Marius Şumudică. Însă numeroasele scandaluri ale lui Şumi în Turcia, la Malatya, în ultimele trei luni, l-au îndepărtat din planurile conducerii definitiv.

Cote la pariuri la jocul Rapid – Academica Clinceni

Chiar şi cu antrenor nou Rapid este considerată mare favorită în faţa unei echipe care caută cu disperare să încropească o formulă de echipă stabilă, care să îi permită să înceapă să mai adune puncte, mai ales că de acum înainte se va intra în play-out. Rapid are cotă de 1,25 la victorie în timp ce o surpriză de proporţii produsă de oaspeţi ajunge la cota 12,00. Şansă dublă X2 are şi ea o cotă fenimenală, 4,20 iar un gol marcat de ilfoveni se traduce prin cota 2,45.

În turul campionatului Rapid a câştigat foarte greu meciul cu Academica, scor 3-2, gol al lui Dandea în minutul 86, după ce ilfovenii au condus cu 2-1. Însă istoricul meciurilor la general este de-a dreptul zdrobitor în favoarea Rapidului, care are victorii pe linie, indiferent unde s-a jucat meciul, cu excepţia unui 0-0 la Clinceni în 2014.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT