Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rapid, echipa arbitrilor? „Chestia asta e aruncată pe piață, dar de fapt suntem defavorizați! Sunt prea puțini rapidiști în studiouri!” Video exclusiv

Adrian Mutu a vorbit despre eticheta pusă Rapidului după ultimele meciuri din SuperLiga. Antrenorul „alb-vișiniilor” susține că echipa sa este defavorizată.
27.02.2023 | 14:07
Rapid echipa arbitrilor Chestia asta e aruncata pe piata dar de fapt suntem defavorizati Sunt prea putini rapidisti in studiouri Video exclusiv
Adrian Mutu s-a apărat după ce în ultima vreme Rapid a fost acuzată că este favorizată de arbitrii. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Rapid a trecut peste piedicile puse de FC U Craiova 1948 și CS Mioveni și a câștigat împotriva Chindiei Târgoviște, scor 2-0 în etapa 27 din SuperLiga. Penalty-ul din care a rezultat primul gol al giuleștenilor a fost pus la îndoială, astfel Rapid a fost acuzată că este ajutată de arbitrii. Adrian Mutu s-a apărat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a adus în prezent faza penalty-ului repetat în Rapid – CS Mioveni 0-0.

Adrian Mutu, mesaj clar după ce Rapid a fost catalogată echipa arbitrilor: „Am fost clar defavorizați și masacrați”

Mihai Stoica a acuzat dur arbitrajul lui Andrei Chivulete la meciul Rapid – Chindia, scor 2-0 în ultima etapă. Managerul general al roș-albaștrilor este convins că „centralul” a luat o decizie eronată în favoarea giuleștenilor. Adrian Mutu a vorbit despre meciul CS Mioveni – Rapid, scor 0-0 în etapa 26, când Dugandzic a ratat a doua lovitură de la 11 metri după ce a fost nevoit să o repete.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

(n.r. Rapid – echipa arbitrilor?) Da, scuză-mă că râd, dar tocmai veneam după un meci în care am fost clar defavorizați și masacrați pe undeva ca să zic așa de erorile de arbitru după părerea noastră.

Acum că, să zicem, pe acel penalty repetat are și circumstanțe și e acoperit de regulament, dar același arbitru a avut șansa de a da 6-7 penalty-uri după un articol pe care l-am văzut pe unul dintre site-uri.

ADVERTISEMENT

E clar că nu suntem ajutați sau favorizați. Inclusiv la meciul cu Chindia, în care am citit că s-ar fi dat un penalty prea ușor. Andrei Chivulete este arbitrul care a dat un penalty contra noastră cu Sepsi după aceeași fază cu Sefer.

A judecat la fel ambele faze. Acum a fost pentru noi, atunci a fost împotriva noastră, deci nu cred și resping clar această teorie”, a declarat Adrian Mutu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Sunt prea puțini rapidiști în studiouri”

Adrian Mutu a continuat să fie deranjat de remarcile la adresa Rapidului, susținând că parcursul impresionant din campionat a deranjat. Tehnicianul „alb-vișiinilor” nu vorbește despre aceste aspecte cu jucătorii în vestiar, însă consideră că aceste dispute ar trebui să-i motiveze.

„Nu mi se pare nedreaptă, mi se pare că este aruncată pe piață pentru că se vrea altceva pentru că Rapid nu e favorizată, din contră, eu cred că Rapid este defavorizată clar. Nu spun că se lucreză împotriva Rapidului, dar fotbalul se joacă și în afara terenului de joc. 

ADVERTISEMENT

Nu știu cine le comentează, argumentează și amplifică, dar ideea este că sunt mulți invitați și sunt prea puțini rapidiști în studiouri. Probabil că fără să se vrea pe undeva se trage cu echipa favorită.

Își apără fiecre feblețea și echipa favorită. Rapid când vine și, poate a făcut pe undeva câțiva pași mai mari decât s-ar fi așteptat unii în acest sezon, asta poate îi sperie, nu știu dacă-i deranjează”, a mai spus Adrian Mutu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Adrian Mutu nu este afectat de criticile la adresa Rapidului: „Când ești în sport trebuie să știi că se întâmplă”

Rapid s-a distanțat în clasament, pe locul patru, la patru puncte de Universitatea Craiova după ce și-a luat revanșa în fața Chindiei Târgoviște după meciul tur. Giuleștenii au profitat de înfrângerea oltenilor, scor 0-1 cu FC Voluntari.

„Nu prea vorbim de lucrurile acestea cred că-i ambiționează pe jucători sau cel puțin așa ar trebui pentru că e munca lor, ei trebuie felicitați pentru că tot ce s-a obținut s-a obținut pe teren în primul rând și datorită efortului pe care l-au depus jucătorii.

Orice lucru negativ și în care sunt nedreptățiți ar trebui să-i motiveze și mai mult pentru a le demonstra criticilor în general că Rapid merită. Nu avem de ce să discutăm pentru că atunci când ești în acest sport trebuie să știi că astfel de lucruri se întâmplă și nu are rost să le dai importanță”, a încheiat Adrian Mutu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă servește la cald exclusivitățile din fotbalul românesc, este în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30. Se poate viziona LIVE pe FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT