Sport

Jucătorii Farului visează frumos după victoria cu CS Mioveni: „Putem face lucruri mărețe aici!”

Farul s-a impus la limită pe teren propriu, scor 2-1 cu CS Mioveni și s-a distanțat la 8 puncte de locul secund. Jucătorii lui Hagi au tras concluziile la final.
04.11.2022 | 23:59
Jucatorii Farului viseaza frumos dupa victoria cu CS Mioveni Putem face lucruri marete aici
Gabriel Torje, Alexi Pitu și Robert Moldoveanu au tras concluziile după victoria grea a Farului cu CS Mioveni, scor 2-1. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul Constanța ia avans în fruntea clasamentului din SuperLiga. „Marinarii” pregătiți de Gică Hagi au învins-o la limită pe teren propriu, scor 2-1 pe CS Mioveni în etapa a 17-a din SuperLiga, iar jucătorii Farului se gândesc deja la meciul cu Rapid din Cupa României Betano.

Gabriel Torje, după victoria grea cu CS Mioveni: „Toată lumea își ia măsuri de precauție împotriva noastră”

Gabriel Torje a pasat la ambele goluri ale Farului. Fostul fotbalist al lui Dinamo se aștepta la un meci greu împotriva „lanternei roșii” din SuperLiga, însă consideră că poziția în clasament a Farului le motivează pe celelalte echipe.

ADVERTISEMENT

„Un meci foarte greu. Eram convinși de la început că așa va fi. Mioveni se apără foarte bine, joacă foarte bine pe contraatac. Importante sunt cele trei puncte.

Eu personal cred că am dominat meciul de la un cap la coadă. Într-adevăr, au avut și ei câteva oportunități. Toată lumea vine să joace împotriva liderului și se motivează dublu.

ADVERTISEMENT

Toată lumea își ia măsuri de precauție împotriva noastră. Joacă mult mai motivați pentru că joacă împotriva liderului și acest lucru te  face să ai un surplus de energie”, a declarat Gabriel Torje, la finalul meciului cu Mioveni.

Gabriel Torje, cu gândul la meciul din Cupa României Betano cu Rapid

Fotbalistul în vârstă de 32 de ani este de părere că, deși au un avantaj important în clasament, nu sunt favoriți la titlu. De asemena, gândul fotbalistului zboară la meciul cu Rapid de la mijlocul săptămânii viitoare.

ADVERTISEMENT

„Este încă devreme, avem multe meciuri de disputat. Trebuie să luăm pas cu pas. Acum avem un meci foarte greu în  cupă. Urmează un meci în deplasare și vom vedea la final unde vom fi.

Este clar că avem nevoie de o victorie în Cupă pentru a ne menține șansele la calificare mai departe. Am făcut un meci slab în primul meci la Alexandria și acum avem nevoie să întoarcem punctele.

ADVERTISEMENT

Este devreme să vorbim despre titlu. Mai mult sunt multe meciuri de jucat din retur. Trebuie să ne gândim la fiecare meci în parte, să rămânem modești, motivați. Și cred că avem un lot talentat și valoros și împreună cu staff-ul putem face lucruri frumoase aici”, a mai spus Gabriel Torje.

Victoria cu Mioveni i-a dat aripi lui Alexi Pitu: „Mergem la Rapid cu gândul la victorie”

Alexi Pitu a recunoscut, la fel ca Torje, meciul greu cu „lanterna roșie” din SuperLiga, însă tânărul fotbalist s-a declarat mulțumit pentru cele trei puncte. Autorul golului din minutul 28 al meciului cu Mioveni i-a pus gând rău formației lui Adrian Mutu în meciul de pe 9 noiembrie.

„A fost o partidă dificilă. Mioveni s-a apărat bine, a avut un joc bun, dar ne-am pregătit foarte bine și în final am câștigat, chiar dacă destul de greu. Toată săptămâna am încercat să ne concentrăm pentru acest meci. Campionatul este foarte important, trei puncte importante ca în oricare meci.

Noi ne simțim foarte bine. Este bine să fim pe primul loc. Sper să ne menținem acolo să facem jocuri bune în continuare și să fim la fel de buni. Obiectivul la începutul campionatului a fost play-off-ul. Noi sperăm la mai mult normal vedem ce va fi. Rapidul este o contracandidată, o echipă foarte bună. Mergem acolo cu gândul la victorie. Sigur!”, a declarat Alexi Pitu.

Robert Moldoveanu, mesaj clar după Farul – Mioveni, scor 2-1: „De-acum o să înceapă greul”

Robert Moldoveanu a intrat în minutul 79 pe teren și a reușit să marcheze după doar 6 minute primul gol al sezonului. Atacantul în vârstă de 23 de ani consideră că Rapid a meritat victoria cu argeșenii.

„Mioveni a jucat un fotbal frumos astăzi. Este o echipă puternică, dar noi am fost mai buni ca ei și am luat cele trei puncte. De-acum zic eu că o să înceapă greul și sper să rămânem cu picioarele pe pământ și să muncim foarte mult, să ne pregătim la fel și să fim la fel de concentrați la fiecare meci.

Eu mă gândesc, și mister și toți, să luăm fiecare meci pas cu pas și să vedem la final ce o să iasă. Este un meci important pe un teren  foarte frumos , cu o galerie frumoasă și a noastră și a lor și sperăm să plecăm învingători din Giulești”, a spus Robert Moldoveanu.

ADVERTISEMENT