Sport

Rapid – FCSB 1-0, în etapa 5 din play-off SuperLiga. Moldovan o lasă pe FCSB cu șanse mici la titlu! Cum arată clasamentul. Video

Rapid câștigă derby-ul cu FCSB, scor 1-0, gol marcat de Albu. Pentru oaspeți, șansele la titlu scad dramatic după acest rezultat.
23.04.2023 | 19:08
Rapid  FCSB 10 in etapa 5 din playoff SuperLiga Moldovan o lasa pe FCSB cu sanse mici la titlu Cum arata clasamentul Video
Rapid - FCSB, în etapa a 5-a din play-off. Foto Fanatik
ADVERTISEMENT
23-04-2023
16:08

Rapid - FCSB 1-0 (Albu 22). Cum arată clasamentul

Clasament play-off
Clasament play-off

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei

Min. 90+5: Final de meci.

Min. 90+3: Ocazie mare și pentru Miculescu. Reluarea acestuia trece puțin pe lângă poartă.

Min. 88: Moldovan, o nouă intervenție senzațională. Scoate în corner șutul lui Omrani.

Min. 69: Ratare și a Rapidului pe contraatac. Finalizarea lui Dugandzic este blocată. Corner pentru gazde.

Min. 67: Ratare uluitoare a lui Cordea. Șutează din cinci metri, central, dar nu îl învinge pe Moldovan.

Min. 63: Șutul lui Radunovic este reținut de Moldovan.

Min. 50: A treia ocazie în cinci minute pentru FCSB. Moldovan scoate șutul spectaculos al lui Coman.

Min. 49: Ocazie mare și pentru Octavian Popescu. Șutează pe lângă din interiorul careului.

Min. 46: Ratare mare a lui Omrani, intrat la pauză. Șutează peste din poziție excelentă.

Min. 45+2: Finalul primei reprize. 

Min. 42: Compagno trece din nou pe lângă egalare, cu un șut de la marginea careului.

Min. 36: Compagno reia pe poartă cu o lovitură de cap, dar reține Moldovan.

Min 33: Replică pentru FCSB, dar Coman și mai apoi Olaru se complică și nu ajung să șuteze.

Min. 31: Ioniță strică un contraatac excelent al Rapidului cu o pasă imprecisă spre Dugandzic.

Min. 23: FCSB încearcă să dea replică imediată, dar șutul lui Olaru este scos de Moldovan.

Min. 22: GOOOL Rapid! 1-0. Alexandru Albu deschide scorul cu o finalizare din prima după pasa excelentă a lui Bamgboye. 

Min. 13: Prima mare ocazie a partidei. Compagno, lovitură de cap din poziție excelentă. Nu pune suficientă forță, iar Moldovan reține.

Min. 4: Fault dur al lui Onea asupra lui Coman. Primește galben, oaspeții au cerut roșu! 

Min. 1: A început partida.

Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, Grigore, Morais – Albu, Kait, Ioniță – Sefer, Dugandzic, Bamgboye. Rezerve: Drăghia, Iacob, Ștefan, Emmers, Crepulja, Pănoiu, Ongenda, Papeau, Luckassen. Antrenor: Adrian Mutu.

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Edjouma, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman. Rezerve: A. Vlad, Miculescu, I. Cristea, Omrani, Ov. Popescu, Nikolov, Pantea, Radaslavescu, Cordea. Antrenor: Elias Charalambous.

Meciul Rapid – FCSB, singurul derby bucureştean rămas după retrogradarea lui Dinamo, are loc duminică, 23 aprilie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 5-a din play-off-ul SuperLigii. Pentru giuleşteni nu mai există ca miză decât orgoliul, pentru că nu mai poate conta în lupta pentru cupele europene. Pentru FCSB, aflată la cinci puncte de liderul Farul, vital ar fi să obţină victoria.

Unde se joacă meciul Rapid – FCSB

Derbyul bucureştean Rapid – FCSB se dispută duminică, 23 aprilie,  de la ora 20:30, pe stadionul Valentin Stănescu din cartierul Giuleşti, fieful de o viaţă al Rapidului, în etapa 5 din play-off al SuperLigii. Antrenorul gazdelor, Adrian Mutu, se află sub presiunea suporterilor, care îi cer hotărât demisia, dar deocamdată tehnicianul alb-vişiniiilor este susţinut de conducerea administrativă şi de patronat.

ADVERTISEMENT

O victorie în faţa rivalilor de la FCSB ar putea schimba mult situaţia în favoarea sa, dar FCSB ştie că trebuie să câştige penntru a rămâne în cursa pentru titlu. În mod cert, acest lucru era de la sine înţeles, va fi un meci jucat cu casa închisă, ca atâtea altele din Giuleşti iar misiunea forţelor de ordine, suplimentate substanţial, nu va fi deloc uşoară, cunoscându-se antecedentele dintre galerii.

Cine transmite la TV partida Rapid – FCSB

Partida Rapid – FCSB se joacă duminică, 23 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul Valentin Stănescu din cartierul Giuleşti din Capitală,  în etapa 5 din play-off-ul SuperLigii şi este televizată în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti oamenii pot în sfârşit, duminică, 23 aprilie, să lase umbrelele acasă şi să iasă din case fără nici o protecţie împotriva ploii, pentru că este o zi frumoasă, cu cer senin şi fără să existe vreun pericol de precipitaţii. Maxima zilei va fi de 18 grade la ora amiezii, undeva la 14 grade la ora derbyului. Horaţiu Feşnic din Cluj este arbitrul acestui joc.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Rapid – FCSB

Este una dintre acele partide tari în care ambii antrenori îşi pot alcătui fără probleme formulele de start. Asta pentru că la Rapid există o singură absenţă, atacantul Valentin Costache fiind suspendat. Mutu promite un joc ofensiv, care să pună presiune asupra unei apărări la care zona fundaşilor centrali, Tamm şi Dawa, pare a fi cea mai vulnerabilă.

ADVERTISEMENT

La FCSB chiar e sărbătoare. După aproape doi ani s-a produs minunea şi fundaşul Ionuţ Panţâru a apărut pentru prima dată la antrenamente. Sigur, drumul spre revenirea pe gazon nu e unul uşor, dar faptul că poate participa la antrenamente este deja un pas imens. În rest absolut tot lotul este gata de derby.

Cote la pariuri la derbyul Rapid – FCSB

Deşi partida are loc în vulcanul din Giuleşti pentru casele de pariuri este FCSB echipa care porneşte din postura de favorită destul de clară. Asta pentru că FCSB are cota de 2,10 la victorie iar echipa lui Adrian Mutu are cotă de 3,45. Şansă dublă X2 are cotă de 1,30 iar şansă dublă 1X are cotă de 1,70. Gol marcat de FCSB are cotă de 1,30 iar o reuşită a Rapidului cotă de 1,60.

ADVERTISEMENT

De când Rapid a revenit acum două sezoane în  elită fiecare echipă şi-a onorat statul de gazdă, reuşind să câştige FCSB cu acelaşi scor de 3-1, iar în Giuleşti să nu înscrie nici o dată, eşecuri cu 1-0 sezonul precedent şi cu 2-0 în acest campionat, dublă a croatului Dugandzic, care este golgeterul Rapidului.

 

 

ADVERTISEMENT