Sport

Rapid, gest superb pentru Edi Iordănescu și FRF la meciul cu U Cluj. Exclusiv

Rapid a pregătit o surpriză pentru selecționerul Edi Iordănescu și staff-ul său, Mihai Stoichiță, Gabriel Bodescu, prezenți în Giulești la meciul cu U Cluj. Cadou pentru Burleanu
28.11.2023 | 18:12
Rapid gest superb pentru Edi Iordanescu si FRF la meciul cu U Cluj Exclusiv
Rapid l-a invitat pe selecționerul României și pe reprezentanții FRF la meciul cu U Cluj. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a pierdut dramatic cu Universitatea Cluj, chiar în fața selecționerului Edi Iordănescu, a staff-ului său. A fost însă o delegație numeroasă a FRF, în frunte cu Mihai Stoichiță și Gabriel Bodescu. Dan Șucu și Victor Angelescu au reușit să îi impresioneze pe oamenii care au calificat România la Euro.

Rapid i-a primit în stil mare pe Edi Iordănescu și ceilalți invitați de la FRF. Răzvan Burleanu nu a fost uitat, deși nu a fost la meci

FANATIK a aflat cum a fost întâmpinat selecționerul României și ceilalți membri ai delegației FRF invitați special la meciul din Giulești cu Universitatea Cluj. Toți cei prezenți au primit din partea clubului sticle de vin roze și un vin spumant pentru calificarea la Campionatul European din Germania.

ADVERTISEMENT
Rapid, gest frumos pentru Edi Iordănescu și delegația FRF-ului
Rapid, gest frumos pentru Edi Iordănescu și delegația FRF-ului

„Felicitări pentru calificarea la Campionatul European. Hai, România”, a fost mesajul imprimat pe sticlele de vin roze, alături de logo-ul Rapidului.

La partida dintre Rapid și Universitatea Cluj a fost prezent chiar și fratele mai mic al selecționerului României, Alexandru Iordănescu, jucător legitimat la CS Dinamo și căpitan al echipei. Chiar dacă nu a putut fi prezent la meci, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a primit de asemenea un astfel de cadou „la pachet”.

ADVERTISEMENT

Rapid a dat una dintre cele mai importante piese din angrenajul echipei lui Edi Iordănescu

Horațiu Moldovan este titularul inconstabil din poarta echipei naționale a României, care și-a câștigat pe deplin merit locul în echipă. De altfel, portarul Rapidului a avut niște intervenții excelente atât în meciul cu Israel, cât și în partida cu Elveția de pe Arena Națională.

Mihai Stoichiță a vorbit după meci despre o posibilă plecare a portarului de la Rapid: „E treaba lui ce vrea să facă Horațiua. Ce își dorește. Dacă vrea să rămână să lupte pentru titlu până la capăt, dacă vrea să plece…

ADVERTISEMENT

Depinde la ce echipă pleacă. Pasul în față nu îl faci doar că pleci în străinătate. Cred că e cam același nivel deși te gândești că Dinamo Zagreb a fost în Liga Campionilor”.

Ce a spus directorul tehnic al FRF după Rapid – U Cluj 2-3. Ce echipe dorește la tragerea la sorți

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a analizat meciul nebun din Giulești: „Foarte frumos meciul pentru cei care nu sunt implicați direct, pentru spectatorii neutri. Ăsta este fotbalul. Un început foarte bun al Rapidului, după care ați văzut ce s-a întâmplat. Clujul, foarte bine așezată în teren. A venit și golul ăla în minutul 43, care are și un impact psihologic asupra jucătorilor. 

ADVERTISEMENT

A fost un meci în primul rând între cele două echipe, nu între cei doi antrenori. Amândoi nu pot fi bănuiți decât de antrenorat foarte bun. Se întâmplă. Depinde și de dispoziția jucătorilor. Normal că nu le cade bine.

E o încărcătură nervoasă mare la ei. Posibilitatea să se apropie de locul 1 era mare. Poate a contat și asta. Rapid are vârfuri, dar sunt accidentați. Rrahmani a fost omul care de când a venit s-a spus că nu se poate juca fără el”.

Mihai Stoichiță Stoichiță îi vrea pe nemți și în grupa României

Mihai Stoichiță a mărturisit că și-ar dori reprezentativa Mannschaft-ului la Campionatul European: „Nu număr zilele. Îmi doresc să avem un pic de șansă, să cădem într-o grupă care să nu fie cea mai bună. Nu mi-aș dori Elveția. Dacă ar putea să nu cadă niciuna din urna întâi ar fi cel mai bine, dar așa, Germania”. 

ADVERTISEMENT