Sport

Rapid, încă un proces pierdut cu un fost jucător! Dan Șucu și Victor Angelescu ar putea scoate din buzunar o nouă sumă importantă

Din ce în ce mai mulți foști jucători ai Rapidului dau în judecată clubul pentru a-și primi restanțele din urmă cu mulți ani, când giuleștenii aveau o situație financiară precară.
07.02.2023 | 15:55
Rapid inca un proces pierdut cu un fost jucator Dan Sucu si Victor Angelescu ar putea scoate din buzunar o noua suma importanta
Peste 1,5 milioane de euro a plătit Rapid din cauza litigiilor cu foști jucători. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

După ce „alb-vișiniii” au plătit nu mai puțin de 1,4 milioane de euro doar pentru doi jucători, Julio Cesar și Daniel Paullista, încă un fost fotbalist al giuleștenilor a mai câștigat în instanță o sumă importantă.

Toată lumea vrea bani de la Rapid! Val de jucători au câștigat procese împotriva clubului

Rapid tocmai și-a ridicat interdicția la transferuri, iar clubul a fost dat în judecată de către Tibi Bălan și Alexandru Păcurar, foștii jucători din perioada 2013-2014, cu care FANATIK a stat de vorbă despre restanțele pe care le au de primit.

ADVERTISEMENT

Nu a trecut mult timp și Rapid e din nou bună de plată! De data asta, clubul a pierdut un proces la FIFA împotriva lui Nemanja Milisavljevic, fostul jucător din perioada 2012-2013, pe care Rapid a încasat 200.000 de euro de la Ludogorets.

Dan Șucu și Victor Angelescu vor trebui să îi achite nu mai puțin de 92.765 de euro, conform gsp.ro, mijlocașului ofensiv în vârstă de 38 de ani care evoluează în Serbia, la Trayal Krusevac.

ADVERTISEMENT

Nemanja Milisavljevic a jucat doar 18 meciuri pentru Rapid

Deși a stat doar șase luni în Giulești, perioadă în care a jucat 19 meciuri pentru Rapid, sârbul vrea să își recupereze în întregime restanțele financiare.

Jucătorul a ajuns la Rapid din postura de jucător liber de contract, după ce își încheiase înțelegerea cu FC Vaslui.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei, a mai evoluat la Radnicki Nis, OFK Belgrad, Rabotnicki, Vardar, Ludogorets, CSKA Sofia, Beroe sau Napredak.

Nemanja Milisavljevic, câștig de cauză împotriva Rapidului încă din 2014

Jucătorul din Serbia a primit o decizie favorabilă din partea FIFA încă din 2014, când s-a adresat Camerei de Soluționare a Litigiilor.

ADVERTISEMENT

Rapid a refuzat să plătească, iar Milisavljevic a mers din nou la FIFA în iulie 2021, la Comisia de Disciplină, unde s-a stabilit că Rapid este continuatoarea clubului intrat în faliment.

Însă rapidiștii au contestat din nou decizia FIFA pe data de 3 noiembrie, iar TAS a dat verdictul după un an și jumătate. Acum Rapidul trebuie să mai plătească și o amendă de aproape 10.000 de franci elvețieni.

ADVERTISEMENT