Sport

Gigi Becali a povestit discuţia pe care a avut-o cu Dan Şucu pentru transferul lui Edjouma: “Eşti om bun, dar la fotbal este război”. Exclusiv

Gigi Becali a dezvăluit pentru FANATIK discuţia pe care a avut-o cu Dan Şucu pentru transferul lui Edjouma şi a spus că pentru 1,5 milioane de euro îl cedează pe francez.
08.06.2023 | 10:05
Gigi Becali a povestit discutia pe care a avuto cu Dan Sucu pentru transferul lui Edjouma Esti om bun dar la fotbal este razboi Exclusiv
Gigi Becali a povestit discuţia pe care a avut-o cu Dan Şucu pentru transferul lui Edjouma Eşti om bun, dar la fotbal este război. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate interesul Rapidului pentru transferul lui Malcom Edjouma de la FCSB. Mijlocaşul francez este o ţintă pentru oficialii giuleşteni, dar finanţatorii trebuie să bage mâna adânc în buzunar.

Gigi Becali a povestit discuţia pe care a avut-o cu Dan Şucu pentru transferul lui Edjouma: “I-am zis că la fotbal este război!”

Gigi Becali a dezvăluit pentru FANATIK discuţia pe care a avut-o cu Dan Şucu, unul dintre finanţatorii Rapidului, referitor la transferul lui Edjouma. Latifundiarul a precizat că, pentru 1,5 milioane de euro, francezul poate pleca la Rapid:

ADVERTISEMENT

“Este adevărat că m-a sunat domnul Şucu să mă întrebe de Edjouma, dar i-am zis că la fotbal este război. Nu a făcut o ofertă, dar dacă ar face o ofertă, o să o discutăm. El m-a întrebat dacă ar renunţa noi la el. 

Nu mi-a spus că îmi face o ofertă. Da, eu vând orice jucător. Adică Edjouma nu este Oaidă, să renunţ aşa. Dacă de exemplu ar face o ofertă de 2 milioane de euro, normal că îl dau. Eu am dat pe el 500.000 de euro. Să dea 1 milion şi jumătate şi îl dau. 

ADVERTISEMENT

“Din respect pentru el, nu i-am cerut un milion și jumătate”

El n-a făcut ofertă. Mă întreba ce şanse are să îl ia dacă aş renunţa la el. Pentru că sunt prieten cu el, nu am îndrăznit să îi spun să îmi dea 1 milion și jumătate, că știu că nu dă, dar i-am spus clar că nu renunţ aşa. 

Este om de calitate, nu vreau să mă cert cu oamenii de calitate. Nu este un om cu care să te cerți. Din respect pentru el, nu i-am cerut un milion și jumătate”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK

ADVERTISEMENT

Rapid anunţă o campanie masivă de transferuri!

Rapid vrea să intre în cursa la titlu în sezonul viitor şi pregăteşte o campanie importantă de transferuri. Giuleştenii l-au prezentat deja pe Răzvan Oaidă, luat gratis după despărţirea de FCSB şi au semnat cu Christopher Braun de la CFR Cluj, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

Giuleştenii au luat legătura şi cu Iulian Cristea, fostul fundaş central de la FCSB şi au intensificat negocierile cu CFR Cluj pentru transferul brazilianului Yuri Matias, o ţintă mai veche a oficialilor de la Rapid.

ADVERTISEMENT

FCSB nu a început campania de transferuri. După ce a disponibilizat şapte fotbalişti, Gigi Becali încearcă să îi transfere pe Vlad Chiricheş, Damjan Djokovic şi Arnold Garita, dar roş-albaştrii nu au anunţat nicio mutare în mod oficial.

  • 3.500.000 de euro este bugetul de transferuri de la Rapid
  • 26 de ani are Malcom Edjouma

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT