Sport

Rapid, măsuri speciale pentru meciul cu Farul. Ce decizie au luat giuleștenii împotriva rivalilor de la Steaua, înfrățiți cu „marinarii”. Exclusiv

Rapid a luat măsuri speciale de securitate pentru cei de la Farul și Peluza Sud Steaua, după ce „marinarii” le-au pus piedici la Constanța
31.03.2023 | 18:10
Rapid masuri speciale pentru meciul cu Farul Ce decizie au luat giulestenii impotriva rivalilor de la Steaua infratiti cu marinarii Exclusiv
Rapid le-a dat celor de la Farul 700 de bilete pentru meciul din Giulești. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid se pregătește de derby-ul din Giulești cu liderul din SuperLiga, Farul Constanța. Echipa lui Hagi nu va putea avea parte de susținerea Peluzei Sud Steaua, așa cum s-a întâmplat la alte meciuri ale „marinarilor” cu Rapid sau FCSB.

Liviu Ungurean, mesaj pentru Ciprian Marica după declarațiile de la Fanatik SuperLiga: „Să îl sune pe Olariu să le dea biletele”

Ciprian Marica a fost nemulțumit de modul în care Rapid i-a tratat pe suporterii celor de la Farul, așa cum a declarat la FANATIK SUPERLIGA: „Din păcate, nu au înțeles și zilele trecute i-am solicitat să ne trimită biletele pentru suporteri, cât și pentru oficialii. Dânșii ne-au răspuns: ‘Dar voi câte bilete ne-ați dat la meciul pe care l-ați jucat acasă și din play-off’.

ADVERTISEMENT

N-ați înțeles? Nu pot să fac o excepție pentru că nu mă lasă nici regulamentul, care spune că nu poți să dai mai mult sau poți să dai până la 5% din capacitate”, a declarat acționarul minoritar al constănțenilor.

„Bocciu”, liderul galeriei Rapidului, a explicat însă că „Peluza Marină” nu va avea nicio problemă pe Giulești și i-a răspuns fostului mare atacant: „Să îl sune pe Olariu, ofițerul de securitate și să le dea biletele. Au tot sectorul. 5%, așa cum scrie în regulamentul, în jur 6-700 sute de bilete”.

ADVERTISEMENT

În privința ultrașilor de la Peluza Sud Steaua care și-ar dori să fie prezenți în Giulești să îi susțină pe „frații” de la Farul, acest lucru nu va putea fi posibil: „Nu o să aibă voie, se va intra doar cu buletinele de Constanța. Ce mai contează ce a fost la meciul de la ei? Au tot sectorul, să vină să își susțină echipa. Fotbalul e pentru suporteri, noi nu punem piedici adversarilor”.

„Bocciu”, „înțepături” la adresa celor de la Farul: „Nu folosim tertipuri comuniste. Nu facem mizerii să dăm cu vaselină”

Galeria Rapidului a refuzat să intre la meciul de la Ovidiu, unde suporterii constănțeni le pregătiseră o „surpriză”. În spațiul online au apărut mai multe imagini din sectorul oaspete, care a fost uns cu o substanță vâscoasă: „Noi nu folosim tertipuri comuniste și tratăm de la egal la egal fiecare adversar în tribune. Îi așteptăm pe Giulești și va intra toată lumea.

ADVERTISEMENT

Nu facem mizerii să dăm cu vaselină și alte lucruri. Mi se par înjositoare faze de genul ăsta”, a declarat „Bocciu”, liderul galeriei Rapidului.

Stadionul Giulești are o capacitate de 14.047 de locuri, iar gazdele sunt obligate să le ofere celor de la Farul procentul minim de 5%, adică undeva la aproximativ 700 de bilete.

ADVERTISEMENT

Înainte de meciul direct, Farul este lider în SuperLiga, cu 35 de puncte, în timp ce Rapid e abia pe locul patru și are cu opt puncte mai puțin. Pentru echipa lui Adrian Mutu, meciul cu „marinarii” este o șansă importantă să se apropie de primele locuri.

ADVERTISEMENT