Sport

Rapid – CS Mioveni 2-1 în etapa a 11-a din SuperLiga. Luckassen, decisiv la debutul în Giulești. Cum arată clasamentul. Video

Rapid a învins cu mari emoții CS Mioveni, scor 2-1, printr-un gol marcat în final de meci de nou venitul Kevin Luckassen.
17.09.2022 | 23:52
Rapid  CS Mioveni 21 in etapa a 11a din SuperLiga Luckassen decisiv la debutul in Giulesti Cum arata clasamentul Video
Mattias Kait, Mihai Lixandru și Marko Dugandzic, în duel pentru balon în meciul Rapid - CS Mioveni. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
17-09-2022
17:18

LIVE Rapid - CS Mioveni 2-1 (Sefer 39, Luckassen 87 / Scarlatache 23)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – Rapid se impune cu dificultate în partida cu CS Mioveni, scor 2-1, și o egalează pe Farul în fruntea clasamentului.

rapid - mioveni

Min. 87 – GOOOL Rapid!!! Șutul lui Săpunaru lovește bara, dar mingea sare la Luckassen care o bagă în plasă de la 8 metri.

Min. 68 – Sefer a prins un șut bun de la 20 de metri, dar Iustin Popescu a respins în corner.

Min. 56 – Săpunaru mai dă o centrare foarte bună, dar Costache, singur în 6 metri cu portarul Mioveniului, lovește greșit mingea.

Min. 45+5 – Sefer preia în careul Mioveniului, șutează pe sub Iustin Popescu, dar mingea lovește bara.

Min. 39 – GOOOL Rapid!!! Săpunaru aruncă un balon peste apărarea oaspeților, Costache recentrează și Sefer venit singur restabilește egalitatea.

Min. 34 – Pop vede al doilea cartonaș galben pentru un fault asupra lui Junior Morais și este eliminat de Horia Mladinovici.

Min. 23 – GOOOL CS Mioveni!!! Buziuc a executat un corner din dreapta și Scarlatache a înscris cu o lovitură de cap de 7 metri.

Min. 14 – Golul lui Papeau, anulat cu ajutorul VAR pentru o poziție de ofsaid a lui Dugandzic.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Rapid – CS Mioveni.

  • Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Junior Morais – Kait, Crepulja, Sefer – Papeau, Dugandzic, Costache. Rezerve: Drăghia – Fl. Ștefan, Ignat, P. Iacob, Ciobanu, A. Albu, Pănoiu, Emmers, Luckassen. Antrenor: Adrian Mutu.
  • CS Mioveni: I. Popescu – Balaur, Scarlatache, Garutti – Oancea, Lixandru, Pop, Trif – Blănaru, Ktasniqi, Buziuc. Rezerve: F. Croitoru – Al. Iacob, Rădescu, Coșereanu, Carnat, Toma, Burlacu, Panait, Kabananga. Antrenor: Flavius Stoican.

Meciul Rapid – Mioveni are loc sâmbătă, 17 septembrie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 11-a din SuperLiga. Giuleştenii au pierdut fotoliul de lider în favoarea rchipei lui Gică Hagi, Farul şi nici nu pot spera să revină, chiar dacă vor câştiga, pentru că marinarii au învins la Ploieşti, pe Petrolul şi şi-au securizat poziţia.

Unde se joacă meciul Rapid – Mioveni

Întâlnirea Rapid – Mioveni se dispută sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 21:30, pe noul şi modernul stadion al giuleştenilor, ridicat din fondurile venite de la UEFA pentru turneul final al EURO 2020. În Giuleşti spectacolul este permanent la fel de mare şi în tribune, echipa fiind purtată efectiv de energia fanilor, după cum a recunoscut şi veteranul Dragoş Grigore.

ADVERTISEMENT

Şi la meciul cu Mioveni, deşi vorbim de un adversar din a doua parte a clasamentului, din zona retrogradării, stadionul va fi plin, jucându-se, ca şi până acum, cu casa închisă, singurul loc din ţară unde s-a petrecut aşa ceva în acest sezon de SuperLiga. Fanii Rapidului pun o imensă presiune asupra echipelor adverse, lucru admis şi de antrenorul oaspeţilor, Flavius Stoican, care spunea că va fi un meci foarte greu şi datorită tribunei.

Cine trasmite la TV partida Rapid – Mioveni

Partida Rapid -Mioveni se joacă sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 21:30 pe stadionul din Giuleşti, în etapa a 11-a din SuperLiga şi este transmisă pe micile ecrane pe cele trei canale abilitate să difuzeze meciuri din SuperLiga: Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi vedea intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Dacă fanii Rapidului sunt gata din nou de spectacol nu la fel de favorabilă pare a fi şi vremea cu fotbalul. Pentru că sâmbătă, 17 septembrie, sunt anunţate precipitaţii destul de consistente în mai multe reprize de-a lungul zilei. În plus la ora jocului va fi o umiditate a aerului foarte ridicată dar şi o presiune atmosferică extrem de scăzută, ceea ce poate îngreuna mult rezistenţa la efort a jucătorilor. Arbitrul partidei este bucureşteanul Horia Mladonovici.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Rapid – Mioveni

Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, a lipsit de la meciul pierdut de echipa sa la Târgu Jiu în faţa lui FC U Craiova 1948, fiind operat în regim de urgenţă de o apendicită. S-a refăcut şi e gata să fie din nou alături de băieţi. La acest meci, pe lângă atacantul slovac Vojtus, nici acum refăcut după accidentarea din prima etapă, va lipsi şi Alexandru Ioniţă II, suspendat pentru două etape.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, capitanul giuleştenilor, Cristi Săpunaru, va putea fi prezent pe teren, ca urmare a faptului că încă nu s-a luat decizia privind faptele reprobabile în care a fost implicat la finalul meciului de la Târgu Jiu, în drum spre vestiar. Săpunaru, recidivist, riscă o maxi suspendare, de cel puţin patru etape.

Cote la pariuri la jocul Rapid – Mioveni

Ne.am fi aşteptat la nişte cote mai mici pentru victoria Rapidului, în condiţiile în care cele două echipe se află la poli diferiţi în clasament dar casele de pariuri acordă cota de 1,85 pentru succesul giuleştenilor şi urcă la 5,20 posibilitatea unei mari surprize în Giuleşti. Un gol marcat de oaspeţi are cotă 1,85.

ADVERTISEMENT

Paradoxal, Rapidului nu i-a fost deloc prea bine în meciurile directe cu echipa din judeţul Argeş din 2011 încoace, anul ultimului succes pe teren propriu, unul consistent, cu 4-0. De atunci, fie că au jucat în Liga 2 fie în primul eşalon sezonul trecut Rapid nu a mai reuşit să bată acasă echipa din Mioveni.

ADVERTISEMENT