Sport

Rapid nu mai are interdicție la transferuri! Vin jucători noi în Giulești: „Suntem în contact cu foarte mulți fotbaliști”. Video

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a dezvăluit că „giuleștenii” sunt în negocieri avansate cu mai mulți jucători. Interdicția la transferuri a fost ridicată.
19.01.2023 | 19:46
Rapid nu mai are interdictie la transferuri Vin jucatori noi in Giulesti Suntem in contact cu foarte multi fotbalisti Video
Rapid va transfera 2 jucători în această iarnă. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a anunțat că „alb-vișiniii” vor face primul transfer din această iarnă.

Daniel Niculae a dezvăluit că Rapid e în negocieri avansate cu mai mulți jucători: „Suntem în contact cu foarte mulți jucători și am înaintat câteva oferte”

Daniel Niculae a explicat că Rapid a trimis mai multe oferte către cluburi: „E normal ca suporterii să îți dorescă întărirea echipei, însă e o perioadă de tatonări. Suntem în contact cu foarte mulți jucători și am înaintat câteva oferte. Suntem în negocieri avansate și cu alții și vom vedea când se vor definitiva”. 

ADVERTISEMENT

Oficialul Rapidului a dezvăluit că interdicția la transferuri a fost ridicată: „Suma respectivă a fost plătită. Noi respectăm tot timpul promisiunile și așteptăm să finalizăm cât mai repede negocierile cu jucătorii”. 

În Giulești nu veni însă foarte mulți jucători, așa cum s-a precizat în mai multe rânduri: „Ne dorim să aducem 1-2 jucători și sperăm să-i alegem pe cei mai buni. Suporterii trebuie să aibă încredere în conducere și trebuie să avem răbdare și liniște”.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae a vorbit și despre eventuale plecări de la Rapid: „Sunt echipe care tatonează anumite piste”

Deși au fost discuții pentru câțiva jucători ai Rapidului, Daniel Niculae spune că nu vor fi plecări în această iarnă: „Au fost discuții pentru jucători atât în vară, cât și în această perioadă de iarnă. Sunt echipe care tatonează anumite piste, dar nu am primit nicio ofertă concretă pentru niciun jucător al Rapidului”.

În privința antrenorului, Daniel Niculae asigură că „Briliantul” rămâne în Giulești: „Nu se pune problema ca Adrian Mutu să plece până la vară. Mă bucură că pe lângă echipe interesate de jucătorii Rapidului, au apărut și echipe interesate de antrenorul nostru. Înseamnă că lucrurile sunt făcute cum trebuie și rezultatele din ultimul timp își pun amprenta”. 

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae se bucură că Rapid revine în Giulești și a vorbit despre meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe și calificarea în play-off: „Au mai rămas nouă meciuri din sezonul regulat, dintre care cinci pe teren propriu. Am făcut o pregătire foarte bună și încercăm să ne îndeplinim obiectivul, acela de a intra în play-off. Apoi ne dorim să rămânem pe primele locuri ale clasamentului. 

Starea gazonului nu este una excelentă, însă se prezintă în condiții destul de bune. Cred că e o mare diferență între a juca pe Giulești și pe care orice stadion. E un meci foarte greu, cu Sepsi, o echipă foarte bună și contracandidată la play-off. Au un antrenor foarte bun, care a arbitrat și în Giulești”.

ADVERTISEMENT

Daniel Niculae, despre procesul mărcii Rapidului: „Vom pierde doar exclusivitatea”

Daniel Niculae îi liniștește pe suporteri și explică ce se poate întâmpla dacă Rapidul va pierde procesul: „Există acel proces vis a vis de marca și dreptul de folosință a emblemei folosită de Rapid în acest sezon. E un termen pe data de 25 ianuarie, când instanța va decide cine va câștiga acest proces.

Dacă se întâmplă să pierdem, mai există o cale de atac și o vom urma cu siguranță. Vom pierde însă doar exclusivitatea asupra mărcii, care va putea fi folosită și de alte entități”, a spus președintele giuleștinilor, la Rapid TV.

ADVERTISEMENT