Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rapid pregătește transferul unei “perle” din străinătate! Detalii exclusive de la negocieri în direct la Fanatik SuperLiga. Video exclusiv

Rapid pregătește transferul unei „perle” din străinătate. Horia Ivanovici a venit cu detalii exclusive de la negocieri în direct la FANATIK SUPERLIGA.
30.05.2023 | 15:30
Rapid pregateste transferul unei perle din strainatate Detalii exclusive de la negocieri in direct la Fanatik SuperLiga Video exclusiv
Rapid pregătește transferul lui Cătălin Cîrjan de la Arsenal. Foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Rapid este cea mai activă echipă din România de pe piața transferurilor în această perioadă. Giuleștenii și-au propus să câștige titlul în sezonul viitor, iar șefii clubului „alb-vișiniu” au început deja conturarea lotului pentru stagiunea următoare. După Omar El Sawy și Răzvan Oaidă, Rapid dorește să-l aducă la club pe Cătălin Cîrjan.

Rapid pregătește transferul unei „perle” din străinătate: „Cîrjan va fi împrumutat, nu transferat definitiv”

Rapid a terminat pe locul 5 în play-off și a fost eliminată prematur din Cupa României în acest sezon, spre marea dezamăgire a lui Daniel Niculae. Totuși, ambițiile sunt mari pentru sezonul viitor, iar patronii Dan Șucu și Victor Angelescu, alături de președintele Daniel Niculae, au început deja demersurile pentru a aduce întăriri.

ADVERTISEMENT

Următoarea mișcare pe care o pregătește Rapid este aducerea lui Cătălin Cîrjan, tânărul fotbalist de la Academia lui Arsenal, anunță gsp.ro. În vârstă de 20 de ani, internaționalul român a evoluat treptat la mai multe grupe de juniori ale echipei de pe Emirates, însă nu a apucat să debuteze în Premier League.

Horia Ivanovici a venit cu detalii exclusive de la negocierile dintre Rapid cu Cătălin Cîrjan și a dezvăluit că dacă mutarea se va materializa, fotbalistul român va veni sub formă de împrumut, fără clauză de cumpărare definitivă.

ADVERTISEMENT

„Urmează Cîrjan de la Arsenal la Rapid. Avem și noi informația asta și sursele FANATIK confirmă sursele Gazetei că urmează Cîrjan. Din ce știm noi la FANATIK Cîrjan va fi împrumutat, nu transferat definitiv. Cîrjan împrumut un an de zile, fără clauză de cumpărare și îl forțează puternic pe Daniel Niculae care face treabă excelentă și chiar se zbate, e ambițios și vrea să facă echipă. 

Își dorește foarte mult să-l aducă pe Cîrjan împrumut. Apropo pe Meme l-am văzut într-o emisiune și zicea: ‘Tamm a fost ultimul jucător pe care l-am propus la FCSB. Nu mai propun pe nimeni, subiect închis’. S-a terminat și cu cariera de scouter a lui Mihai”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cătălin Cîrjan, următoarea țintă a lui Daniel Niculae la Rapid

Deși s-a fotografiat la baza de pregătire a celor de la FCSB înainte de derby-ul roș-albaștrilor cu Rapid, Cătălin Cîrjan ar putea ajunge în Giulești. În ultimul sezon, mijlocașul a evoluat în tricoul echipei U23 a lui Arsenal.

Tânărul fotbalist, care a refuzat convocarea la naționala U20 la finalul lunii martie, după ce inițial fusese convocat la echipa U21 a României, s-a antrenat în mai multe rânduri cu lotul vicecampioanei din Anglia, însă Mikel Arteta nu l-a trimis, deocamdată, pe teren pe jucătorul român la echipa de seniori.

ADVERTISEMENT

Cătălin Cîrjan mai are contract până în vara lui 2024 cu Arsenal. Totodată, Rapid a pus pe masă două oferte oficiale pentru Yuri Matias și Christopher Braun de la CFR Cluj, informații dezvăluite în exclusivitate de FANATIK. Clubul din Giulești a oferit în total 550.000 de euro pentru cei doi jucători din zona defensivă a ardelenilor.

VEZI VIDEO MAI JOS

Totuși, Neluțu Varga a anunțat că dorește 750.000 de euro pentru a-i ceda pe cei doi fotbaliști la Rapid. Clubul din Giulești îl dorește și pe Boateng de la fosta campioană a României, însă patronul a cerut 2 milioane de euro pentru mijlocașul defensiv.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT