Sport

Răzvan Oaidă, oficial la Rapid! Ce contract va avea în Giulești jucătorul dat afară de Gigi Becali. Update Exclusiv

Răzvan Oaidă, unul dintre jucătorii care nu a mai fost dorit de Gigi Becali la FCSB, după un nou sezon în care s-a ratat titlul, a ales să semneze cu rivala Rapid.
29.05.2023 | 13:50
Razvan Oaida oficial la Rapid Ce contract va avea in Giulesti jucatorul dat afara de Gigi Becali Update Exclusiv
Rapid a oficilizat transferul mijlocașului Răzvan Oaidă, care s-a despărțit de curând de FCSB, și a confirmat informația oferită în exclusivitate de FANATIK conform căreia jucătorul a semnat un contract pe două sezoane. Sursă foto: fcrapid.ro
ADVERTISEMENT
29-05-2023
10:58

Răzvan Oaidă, oficial noul jucător al Rapidului

Rapid a oficilizat transferul mijlocașului Răzvan Oaidă, care s-a despărțit de curând de FCSB, și a confirmat informația oferită în exclusivitate de FANATIK conform căreia jucătorul a semnat un contract pe două sezoane.

”Mă bucur să mă aflu aici. Pentru mine este o emoție specială, o bucurie. Mă bucur să fiu în Giulești. Când a venit oferta de la Rapid am fost încântat, am primit foarte bine această ofertă. Impresarul meu m-a contactat, mi-a spus despre ce este vorba.

M-a încercat un sentiment aparte în momentul în care m-am decis să merg la o rivală a fostei echipe. Cunosc acest club, știu că este un club foarte mare. Acesta este lucru care m-a motivat foarte tare.

Îmi doresc din tot sufletul ca suporterii să mă accepte, să mă primească bine. Sunt un jucător care întotdeauna a dat 100% și, cu siguranță, voi face același lucru și în Giulești. Am dorința de a reuși să bucur suporterii și să obținem rezultate. 

Îmi aduc aminte și acum primul meci pe care l-am jucat împotriva Rapidului pe Giulești. A fost o atmosferă incredibilă, incendiară. Pot să spun, cu toată sinceritatea, că a fost de două ori mai dificil să jucăm aici decât pe Arena Națională sau pe un alt stadion.

Faptul că Adrian Mutu este antrenorul echipei m-a influențat foarte tare. A fost antrenorul meu și la naționala de tineret. A fost un fotbalist excepțional, este un antrenor la fel de bun și asta m-a ajutat să iau această decizie și să fac pasul acesta.

Mă bucur să fiu aici. Sper ca suporterii să mă accepte și să ne susțină necondiționat. Vom face tot ceea ce ține de noi să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat Oaidă, pentru site-ul oficial al giuleștenilor.

 

Gigi Becali a anunțat curățenia în lotul vicecampioanei României, mai mulți fotbaliști fiind puși pe liber. Patronul ”roș-albaștrilor” a dat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI numele jucătorilor care nu se vor mai regăsi în lotul pentru sezonul viitor.

Dat afară de Gigi Becali de la FCSB, Răzvan Oaidă semnează cu Rapid

Folosit foarte puțin în ultima perioadă, Răzvan Oaidă a decis să-și rezilieze înțelegerea cu FCSB și imediat a bătut palma cu marea rivală Rapid. Mijlocașul mai avea un an de contract cu formația lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Oaidă, în vârstă de 25 de ani, semnează un contract pe două sezoane cu Rapid, cu opțiune de prelungire pe încă unul. Va primi un salariu de 100.000 de euro pe an, dar și 100.000 la semnătură. El a fost dorit în mod expres în Giulești de antrenorul Adrian Mutu.

Fotbalistul ajuns în tabăra ”roș-albaștrilor” în vara lui 2019 de la FC Botoșani pentru 700.000 de euro avea un salariu de 11.000 de euro la FCSB și urma ca acesta să-i crească semnificativ în ultimul an de contract la 15.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Conform playsport.ro, fotbalistul care și-a început cariera la Atletico Arad și a mai trecut pe la academiile lui Wolverhampton și Brescia înainte de a ajunge la FCS Botoșani a dorit să plece de la FCSB pentru a juca mai mult.

Rapid încearcă transferuri de top

Răzvan Oaidă nu este singurul jucător pe Rapid vrea să-l ia de la FCSB. O altă țintă o reprezintă fundașul Iulian Cristea, căzut și el în dizgrațiile lui Gigi Becali. FANATIK a anunțat în exclusivitate că internaționalul român a și fost contactat de președintele Daniel Niculae.

ADVERTISEMENT

”Nico, dacă nu plec afară, vin în Giulești”, a fost promisiunea fundaşului central. Iulian Cristea a evoluat în ultimele patru sezoane la FCSB, fiind adus în 2019 de la Gaz Metan Mediaş pentru 150.000 de euro.

În cazul în care transferul lui Cristea nu se va realiza, Yuri Matias de la CFR Cluj este opțiunea a doua pentru Rapid. Aici problema o reprezintă faptul că Neluţu Varga, patronul ardelenilor cere 600.000 de euro în schimbul unui transfer, o sumă destul de mare pentru fotbalistul care mai are un an de contract cu fosta campioană a României.

ADVERTISEMENT

FANATIK a mai anunțat în exclusivitate că Rapid este interesată și de aducerea mijlocașului ”Dina” Grameni de la Farul. Daniel Niculae a confirmat faptul că a făcut o ofertă pentru noul campion al României, însă Gică Popescu a mărturisit că aceasta nu se ridică la pretențiile constănțenilor.

ADVERTISEMENT