Sport

Dorit la Rapid, marea speranță a lui Arsenal a ajuns în curtea FCSB: „O vizită minunată!”

Cătălin Cîrjan, puștiul lui Arsenal, care este dorit și de Rapid s-a antrenat la baza FCSB-ului alături de Ovidiu Kurti.
26.05.2023 | 22:18
Dorit la Rapid marea speranta a lui Arsenal a ajuns in curtea FCSB O vizita minunata
Puștiul lui Arsenal, dorit de Rapid, s-a antrenat la baza FCSB-ului. Sursă foto: Instagram/smartrehabovidiukurti
ADVERTISEMENT

Fanii vicecampioanei României speră deja la un transfer, lăsând mai multe comentarii pe rețelele de socializare, în care îl cer pe Cătălin Cîrjan la FCSB pentru următorul sezon.

Puștiul lui Arsenal, dorit de Rapid, s-a antrenat la baza FCSB-ului

Cătălin Cîrjan, puștiul lui Arsenal, s-a antrenat la baza FCSB-ului alături de Ovidiu Kurti, kinetoterapetului vicecampioanei României, spre surprinderea tuturor, mai ales că Rapid este interesată de împrumutul său.

ADVERTISEMENT

La finalul meciului dintre Rapid și Sepsi, scor 0-0, Adrian Mutu a vorbit despre interestul pentru Cătălin Cîrjan de la Arsenal: „Clubul e în discuții cu Arsenal și cu jucătorul, să vedem ce va fi”.

Cătălin Cîrjan nu a debutat pentru echipa mare a lui Arsenal, dar joacă pentru formația U23 a „tunarilor”, pentru care în acest sezon a jucat un total de 22 de meciuri, reușind să înscrie 2 goluri.

ADVERTISEMENT
  • 20 de ani are Cătălin Cîrjan

Cătălin Cîrjan, criticat pentru refuzul de a juca pentru naționala României U21

Cătălin Cîrjan a fost criticat recent de Nicolae Dică, fostul antrenor secund al naționalei României, după ce puștiul lui Arsenal a refuzat să se prezinte la lotul României U21:

„El se gândeşte doar la el. El spune că joacă cu Milan şi Lyon. Trebuie să te gândeşti că, eu ca antrenor, chiar dacă joc cu Liga 1, Spania sau Italia, am nişte principii, o filozofie, pe care vreau să le implementez la meci.

ADVERTISEMENT

Şi trebuie să-i am pe jucători la antrenament. Să-i văd cum se pregătesc, dup-aia să-i văd la meciuri. Cât a jucat acolo, la turneul amical? Am ajuns să refuzăm echipa naţională… eu veneam şi pe jos.

De la 15 ani, veneam de la Piteşti la Bucureşti cu trenul, la echipa naţională. Abia aşteptam convocările la națională, nu se punea problema să refuz vreo convocare.

ADVERTISEMENT

Acum ne rugăm de fotbalişti. Că-i meci amical, că-i meci oficial, trebuie să vii la echipa naţională. Sau vrei să vii direct la turneul final? Mă duc şi el la echipa naţională să demonstrez.”, a mai spus Nicolae Dică.

  • 250.000 de euro este cota de piață a lui Cătălin Cîrjan, conform transfermarkt.com

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1.70 este cota pentru „GG” la meciul FCSB – Rapid

ADVERTISEMENT