Sport

Rapid se pregătește de sărbătoarea a 99 de ani! Cum va decurge evenimentul: „Rapidiștii sunt așteptați pe arena noastră!”

Rapid se pregătește de sărbătoarea a 99 de ani de istorie, iar „alb-vișinii” au anunțat cum va decurge evenimentul, care se va ține pe arena din Giulești.
23.06.2022 | 10:22
Rapid se pregateste de sarbatoarea a 99 de ani Cum va decurge evenimentul Rapidistii sunt asteptati pe arena noastra
Rapid se pregătește de sărbătoarea a 99 de ani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Momentul special al evenimentului va fi un meci între echipa lui Adrian Mutu și o echipă formată din fanii giuleștenilor.

Rapid se pregătește de sărbătoarea a 99 de ani

Rapid va organiza un eveniment cu ocazia împlinirii a 99 de ani de istorie, iar evenimentul principal al sărbătorii va fi un meci demonstrativ între jucătorii lui Adrian Mutu și o echipă a suporterilor giuleșteni.

ADVERTISEMENT

„Toată suflarea rapidistă se pregătește de sărbătoarea aniversării cu numărul 99! Sâmbătă, 25 iunie, la stadionul Rapid – Giulești, vom sărbători împreună penultima aniversare înainte de Centenar, toți rapidiștii fiind așteptați pe arena noastră, de la ora 17:00, pentru un eveniment special. 

Ziua va fi deschisă de la ora 16:00, în foayerul stadionului, acolo unde Biblia rapidiștilor, cartea «Glasul roților de tren», va fi reeditată.

ADVERTISEMENT

La acest eveniment vor fi invitați de marcă, personaje principale în cartea scrisă de marele Ioan Chirilă, ca Necula „Rică” Răducanu, Ion „Puiu” Ionescu, Ion Motroc sau Viorel Kraus, însă vor participa și alte nume surpriză”, s-a anunțat în comunicatul rapidiștilor.

„Galeria coboară din peluză în teren pentru a juca un meci împotriva echipei!”

„De la ora 17:30, pe stadion, se va disputa marea finală a turneului de FIFA22, organizat de FC Rapid 1923 eSports, însă și un meci cu invitați surpriză.

ADVERTISEMENT

La 18:30, băieții lui Adrian Mutu, inclusiv noile achiziții, vor ieși la un antrenament cu public, alături de suporterii pe care îi vor întâlni, în main-eventul zilei.

De la 19:23, Galeria coboară din Peluză în teren pentru juca împotriva echipei de fotbal un meci demonstrativ”, s-a mai arătat în comunicatul „alb-vișiniilor”.

ADVERTISEMENT

„Înainte de startul partidei, cei prezenți pe arena giuleșteană pot urmări pe cele două tabele imagini din istoria Clubului Sportiv și al Fotbal Club, mesajele persoanelor implicate la cele două cluburi, dar și un film surpriză, despre începuturile marelui Rapid!

Accesul în stadion se face începând cu ora 17:00, iar acesta se face pe baza unui bilet gratuit online”, se mai arată în comunicatul rapidiștilor.

ADVERTISEMENT
Tags: