Sport

Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe 1-0. Giuleștenii, ca și câștigători ai play-out-ului. Cum arată clasamentul

Rapid a câștigat cu 1-0 meciul de „titlu” în play-out cu Sepsi și este aproape sigură că nu mai poate rata unul dintre primele două locuri, care asigură prezența în barajul de Conference League.
23.04.2022 | 22:50
Rapid  Sepsi Sf Gheorghe 10 Giulestenii ca si castigatori ai playoutului Cum arata clasamentul
Radoslav Dimitrov si Rares Andrei Ilie in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, contand pentru Play out-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Rapid-Giulesti din Bucuresti, sambata 23 aprilie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
23-04-2022
20:05

Cum arată clasamentul în play-out-ul Ligii 1 după Rapid - Sepsi Sf. Gheorghe 1-0

După victoria cu 1-0 în fața lui Sepsi, Rapid s-a distanțat la 5 puncte de echipa covăsneană și a luat o opțiune serioasă să câștige această ediție a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1.

Sepsi rămâne momentan pe locul 2, dar ar putea fi depășită luni de FC Botoșani, care are un punct în minus și joacă pe teren propriu cu FC U Craiova.

23-04-2022
18:00

Rapid - Sepsi Sf. Gheorghe 1-0 (R. Ilie 80)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+4: Singur la trei metri de poartă, Ashkovski reia incredibil cu capul peste transversală.

Min. 80: GOOOL RAPID! Rareș Ilie trece de trei fundași adverși, pătrunde în careu și de la 10-12 metri înscrie cu un lob superb, asemănător cu cel al lui Adrian Ilie din meciul cu Columbia de Mondialul din 1998.

Min. 61: Vojtus reia cu capul din 10 metri, Niczuly respinge de sub bară în corner.

Min. 50: Belu-Iordache prinde un șut senzațional de la 25 de metri, Niczuly respinge spectaculos de sub transversală.

Min. 48: Șutul lui Al. Ioniță din colțul careului mare trece peste bară.

Min. 47: Kait pătrunde în careu, este în poziție ideală la 10 metri de poartă, dar este blocat în momentul șutului.

Min. 46: Șutul cu dreptul al lui Junior Morais trece mult pe lângă poartă.

Min. 42: Dimitrov îi pasează la marginea careului lui Ștefănescu, care șutează plasat, dar Moldovan reține de lângă bară.

Min. 23: Bărbuț centrează periculos de pe dreapta, dar mingea trece printre Tudorie și Golofca.

Min. 10: Rareș Ilie nu reușește să reia cu capul centrarea lui Carnat.

Min. 1: A început partida.

23-04-2022
16:55

Echipele de start la Rapid - Sepsi

  • Rapid: Moldovan – Belu-Iordache, Săpunaru, Dr. Grigore, Morais – Kait, Al. Ioniță II, Albu – Carnat, Vojtus, R. Ilie. Rezerve: Drăghia, Dandea, Goge, Crepulja, Moise, Pănoiu, Stahl, Ad. Bălan, Marzouk. Antrenor: Adrian Mutu
  • Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bălașa, Mitrea, Dumitrescu – Bărbuț, Păun, Aganovic, Ștefănescu – Tudorie, Golofca. Rezerve: Tincu, Ispas, Vașvari, I. Fulop, Fofana, G. Dragomir, Ashkovski, Damașcan, Began. Antrenor: Cristiano Bergodi

Meciul Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe are loc sâmbătă, 23 aprilie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 6-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1. Este meciul dintre cele mai bune echipe din play-off, o adevărată finală a acestei părţi din campionatul primei divizii, cu implicaţii pentru Conference League.

Unde se joacă meciul Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe, din etapa a 6-a a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1

Întâlnirea Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe se dispută sâmbătă, 23 aprilie,  de la ora 21:00, pe stadionul Giuleşti, în etapa a 6-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1. Fiind vorba de un meci extrem de important pentru câştigarea play-out-ului, se va disputa cu casa închisă, fiind o mare cerere de bilete.

ADVERTISEMENT

Va fi o atmosferă cu totul specială, promisă de fanii Rapidului, care au pregătit surprize pentru favoriţi, iar faptul că se poate intra liber pe stadion, fără certificate COVID sau fără teste permite tuturor suporterilor să poată asista la partidă fără nicio restricţie. Pentru Sepsi va fi dificil de gestionat o situaţie în care tribunele vor fi cu  adevărat al 12-lea jucător al Rapidului.

Cine transmite la TV partida Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe

Partida Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe se joacă sâmbătă, 23 aprilie, de la ora 21:00, pe stadionul Giuleşti, în etapa a 6-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1 şi va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport, Orange Sport şi Prima Sport 2. O mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti, vremea rea a trecut şi sâmbătă, 23 aprilie, vor fi în jur de 23 de grade, la ora partidei estimându-se o temperatură în jurul a 16-17 grade, optimă pentru fotbal. Nu există ameninţare de precipitaţii. Acest meci foarte important a fost încredinţat pentru a fi condus lui Horia Mladinovici, un arbitru care, din păcate, în ultimele partide s-a remarcat mai mult prin erorile comise.

Ce jucători lipsesc în confruntarea Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe

Nu sunt absenţe multe în nici una dintre cele două tabere, dar chiar dacă sunt puţine ele sunt importante. Pentru că vorbim de jucători titulari, cu aport însemnat în jocul echipelor lor. Pe lângă fundaşul Onea, Adrian Mutu nu îl mai poate folosi până la sfârşitul play-out-ului pe cel mai tehnic jucător din lot, atacantul Antonio Sefer.

ADVERTISEMENT

Şi Cristiano Bergodi se confruntă cu o situaţie similară. Cel mai tehnic mijlocaş de construcţie, Anass Achahbar, a fost rupt chiar de rapidistul Alexandru Albu în meciul din sezonul regulat, iar micuţul dar rapidul atacant Cătălin Golofca s-a accidentat şi el săptămâna trecută.

Echipele probabile la Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe

  • Rapid: H. Moldovan – Belu, Săpunaru, Dr. Grigore, J. Morais – Kait, Al. Albu – Carnat, Al. Ioniță II, R. Ilie – Ad. Bălan. Antrenor: Adrian Mutu
  • Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bălașa, Mitrea, A. Dumitrescu – Așkovski, N. Păun, Eder – Bărbuț, Luckassen, M. Ștefănescu. Antrenor: Cristiano Bergodi
ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe

Pentru casele de pariuri, nu există echipă favorită în acest meci, considerat extrem de echilibrat. Ambele formaţii au primit cota 2,85 la victorie şi au 2,90 la egal, o cotă foarte joasă, semn că o remiză este foarte probabilă. La numărul de goluri în meci, pentru „over 1,5 goluri” avem o cotă de 1,45, pentru că nu se aşteaptă o partidă cu multe schimbări ale tabelei de marcaj.

Istoricul meciurilor directe este unul foarte scurt şi se rezumă la partidele disputate în sezonul regulat, pentru că Rapid era în diviziile inferioare când au promovat covăsnenii. Şi pentru a întări şi mai mult ideea de echilibru ambele meciuri au avut egalul ca deznodământ: 2-2 la Sfântu Gheorghe, după ce Rapid a avut 2-0 în minutul 10 şi 1-1 la Mioveni, la retur, Ioniţă II egalând pentru giuleşteni în minutul 92.

ADVERTISEMENT