Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rapid, transfer de la Hermannstadt?! Anunţul lui Dani Coman: “Îl înţeleg, dar să nu uite de unde a venit!”

Dani Coman a vorbit despre un posibil transfer între FC Hermannstadt și Rapid București după înfrângerea suferită în Giulești.
22.02.2024 | 00:22
Rapid transfer de la Hermannstadt Anuntul lui Dani Coman Il inteleg dar sa nu uite de unde a venit
Rapid, transfer de la Hermannstadt?! Anunţul lui Dani Coman: “Îl înţeleg, dar să nu uite de unde a venit!” . sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mino Sota se află în ultimele șase luni de contract cu FC Hermannstadt, iar Rapid ar putea fi una dintre destinațiile posibile pentru mijlocașul japonez. Dani Coman a avut o discuție cu Daniel Niculae despre interesul pentru jucătorul lui Marius Măldărășanu.

Rapid, transfer de la Hermannstadt?! Anunţul lui Dani Coman: “Îl înţeleg, dar să nu uite de unde a venit!”

FC Hermannstadt a înregistrat o înfrângere cu Rapid în Giulești, iar rezultatul i-a ridicat un semn de întrebare lui Gigi Becali. Astfel, trupa lui Marius Măldărășanu rămâne în continuare cu emoții în ceea ce privește calificarea în play-off.

ADVERTISEMENT

Sibienii îl pot pierde gratis pe Mino Sota la sfârșitul sezonului actual din SuperLiga, iar una dintre echipele interesante la un moment dat de serviciile lui a fost Rapid. Dani Coman a vorbit despre interesul giuleștenilor la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, doar pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Dani Coman a avut o discuție cu Daniel Niculae în ceea ce îl privește pe Mino Sota, iar președintele sibienilor a mărturisit că oficialii de la Rapid nu sunt interesați să îl semneze. Fostul portar încă speră că mijlocașul japonez își va prelungi contractul.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că va pleca la Rapid. Din discuțiile pe care le-am avut nu este un jucător pe care îl caută Rapid, acum dacă m-am mințit cei de acolo în fotbal e posibil orice, dar nu cred. Am avut o discuție cu Daniel Niculae și mi-a spus că nu este profilul de jucător pe care îl caută.

Dacă își va prelungi bine, dacă nu își va prelungi nu este singurul jucător care ajunge la final de contract. Uitați-vă și în fotbalul mare la Messi, Mbappe și sunt foarte multe cluburi care ajung la final cu jucătorii. El va juca în continuare până la ultimul meci în funcție de decizia antrenorului”, a spus Coman.

ADVERTISEMENT

Avertisment pentru Mino Sota: „Nu va fi apreciat cum este la Hermannstadt”

Mino Sota s-a făcut observat în fotbalul românesc la FC Hermannstadt, formație care l-a luat din Liga 2 Casa Pariurilor. Dani Coman îl avertizează pe mijlocaș că nu va putea să aibe același statut la altă echipă din SuperLiga.

„Dacă își va prelungi bine, dacă nu să fie sănătos și să meargă în altă parte unde consideră că este mai bine. Vom găsi și alți jucători, poate mai buni decât el. Nu sunt supărat, îl înțeleg în același timp nu trebuie să uite de unde a venit, ce statut avea când l-am luat de la Metaloglobus și unde a ajuns acum.

ADVERTISEMENT

E jucător de fotbal, în primul rând trebuie să se gândească la el și familia lui după care dacă își va prelungi va fi mai bine pentru el. Nicăieri nu va fi apreciat cum este la Hermannstadt, de iubit de către toată lumea. Dacă va merge în altă parte va fi jucătorul Mino Sota, care va trebui să demonstreze că trebuie să joace”, a adăugat președintele.

Rapid, TRANSFER de la Hermannstadt?! | REACTIA FERMA a lui Dani Coman

ADVERTISEMENT