Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rapid, transferuri-bombă pentru titlul de campioană? „Banii nu sunt o problemă!”. Video exclusiv

Dan Șucu, patronul Rapidului, a dezvăluit că Rapid își permite să facă oricând transferuri spectaculoase, însă „alb-vișiniii” sunt foarte atenți ce fac cu banii.
24.12.2022 | 20:00
Rapid transferuribomba pentru titlul de campioana Banii nu sunt o problema Video exclusiv
Rapid e pe locul 4 în SuperLiga, cu 38 de puncte. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dan Șucu a trimis mai multe săgeți către patronii rivali din SuperLiga și anunță că Rapid poate lua oricând un jucător dacă îl dorește cu adevărat.

Dan Șucu e gata de transferuri-bombă la Rapid din vară: „Bani vor fi întotdeauna!”

Dan Șucu a făcut dezvăluiri spectaculoase la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, iar omul de afacere le dă o veste excelentă suporterilor Rapidului: „La Rapid nu este o problemă de bani! Este o problemă pură de oportunitate. Suntem în același timp și foarte atenți ce facem cu banii respectivi”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, acționarul majoritar al Rapidului spune că e foarte atent cum se cheltuie banii în Giulești: „Din punctul meu de vedere banii există, dar nu există bani de aruncat! Bani vor fi întotdeauna! Pot fi transferuri spectaculoase și inteligente sau oportune. Cu orice ocazie, suntem acolo. 

Că dacă tu vii și cumperi un jucător important, care de fapt se dovedește că e o pleașcă, e ceva…. nu funcționează”, a mai spus Dan Șucu, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Însă Dan Șucu nu vrea să se implice în strategia de transferuri: „Trebuie să-l chemați pe Angelescu, pe Mutu și pe Nico, aici, împreună. Cred că ar fi cel mai bine să vorbiți cu Daniel Niculae. 

Nouă ne place de Săpunaru. Nu sunt persoana potrivită pe care să o întrebați ce jucători îi plac”, a concluzionat rapidistul.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a vorbit despre campania de transferuri din această iarnă de la Rapid: „Nu sunt foarte mulți pe listă”

Invitat de asemenea la FANATIK SUPERLIGA, Victor Angelescu a dezvăluit că Rapid vrea să aducă maxim doi jucători în această pauză competițională: „Noi considerăm că avem un lot valoros la acest moment, o să fie câteva plecări și una, două veniri. Nu suntem în negocieri avansate cu nimeni și așteptăm să se termine etapa și o să ne facem calculele. Și din România, și de afară. Nu sunt foarte mulți pe listă. În faza de atac avem nevoie.

Nu cred că ar fi inteligent pentru că noi am făcut multe transferuri la început de sezon și trebuie să ai omogenitate cât de cât. Avem rezultate bune, au fost mulți jucători care au demonstrat că merită să joace aici”, a spus acționarul Rapidului.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a vrut să lămurească și cine face transferurile în Giulești: „Nu face Mutu transferuri la noi, în niciun caz. Nu există. Poate v-a zis Adi. La noi nu face antrenorul transferuri. Cred că v-a explicat Adi. Transferurile sunt făcute în momentul în care și eu și Daniel Niculae și Adi cădem de acord asupra unui jucător. Normal că antrenorul propune jucători, dar normal ca și conducerea, președintele să propună jucători. Scouterii.

Victor Angelescu: „În niciun caz nu transferă antrenorul”

Avem un departament care se ocupă de așa ceva. Propunem jucători și antrenorul trebuie să fie de acord cu aducerea lor. Așa mi se pare normal. În niciun caz nu transferă antrenorul și nu mi se pare normal ca antrenorul să transfere de voia lui.

Nu a existat niciun jucător de care Adi a zis că nu e bun și noi să-l aducem. Nu mi se pare ok să spui că i-a adus X sau Y. Nu. Aici transferă Rapidul, nu e nimeni mai vinovat sau mai deștept că l-a adus pe unul sau pe altul. Noi trebuie să ne asumăm toți.

ADVERTISEMENT