Sport

Rapid – U Cluj 1-0, în etapa a 8-a din SuperLiga. Giuleştenii câştigă cu un gol din penalty şi urcă pe primul loc. Cum arată clasamentul

Rapid - U Cluj s-a jucat marţi, 30 august, de la ora 22:00, în etapa a 8-a din SuperLiga. Giuleştenii s-au impus printr-un gol marcat din penalty de Dugandzic.
30.08.2022 | 19:58
Rapid  U Cluj 10 in etapa a 8a din SuperLiga Giulestenii castiga cu un gol din penalty si urca pe primul loc Cum arata clasamentul
Rapid - U Cluj. Meciul se dispută marţi, 30 august, de la ora 22:00, în etapa a 8-a din SuperLiga. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
30-08-2022
21:14

Cum arată clasamentul din SuperLiga după Rapid - U Cluj 1-0

Rapid reuşeşte o nouă victorie pe teren propriu, a patra din tot atâtea posibile în acest sezon de SuperLiga. Dugandzic a marcat singurul gol al meciului din penalty. În urma acestui succes, giuleştenii urcă pe primul loc al clasamentului.

U Cluj rămâne fără victorie pe prima scenă, iar Eugen Neagoe înregistrează primul eşec, la al doilea meci pe banca ardelenilor. Oaspeţii din această seară se clasează pe poziţia a 14-a.

30-08-2022
19:00

Rapid - U Cluj 1-0

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci.

Min. 90+4: Dublă ocazie pentru U Cluj. Boiciuc şi Ely Fernandes trec pe lângă egalare, după execuţii greşite. Primul, cu capul, al doilea, cu stângul, din 5 metri.

Min. 90+3: Papeau este blocat în ultimul moment.

Min. 88: Şutul lui Costache nu îi creează mari probleme lui Gorcea.

Min. 80: Dugandzic transformă de la punctul cu var, după ce VAR a confirmat decizia lui Găman de a da penalty.

Min. 76: Penalty pentru Rapid. Faza prelungită de atac pentru giuleşteni, plecată de la un corner. După o minge scoasă de pe linia porţii, şutul lui Kait pe respingere a fost deviat de Săpunaru în mâna unui adversar. 

Min. 64: Ocazie mare pentru Rapid. Gorcea deviază în corner un şut puternic al lui Onea, de la aproximativ 25 de metri.

Min. 47: Onea respinge în corner un balon expediat de Ely Fernandes.

Min. 46: A început a doua repriză.

Pauză.

Min. 39: Gorcea reţine o minge expediată de Ciobanu.

Min. 33: Alex Ioniţă trage cu dreptul, dar nu prinde poarta.

Min. 10: Ocazie Rapid! Dugandzic răspunde pentru gazde, dar şutul lui este deviat în corner.

Min. 9: Ocazie pentru U Cluj! Ely Fernandes trimite un prim şut spre poarta giuleştenilor..

Min. 1: A început partida!

Galeria gazdelor a făcut un adevărat show înaintea fluierului de start.

30-08-2022
18:05

Echipele de start în Rapid - U Cluj

Rapid: Moldovan – Dussaut, Săpunaru, Iacob, Junor Morais – Pănoiu, Crepulja, Ciobanu – Măţan, Dugandzic, Ioniţă. Rezerve: Drăghia, ignat, Sefer, Costache, Kait, Onea, Grigore, Alba, Papeau. Antrenor: Adrian Mutu.

U Cluj: Gorcea – Romeo, Pițian, D. Ispas, Briceag – Bic, Pires, F. Filip – Chipciu, Ad. Bălan, Ely Fernandes, Rezerve: Baravykas, Fl. Ilie, Pîrvulescu, Remacle, Purece, Haită, Boiciuc, G. Simion. Antrenor: Eugen Neagoe

 

Meciul Rapid – U Cluj este programat să se dispute marţi, 30 de august, de la ora 22:00, în etapa a 8-a din SuperLiga. Cele două formaţii sunt la capete opuse ale clasamentului. Gazdele ocupă poziţia secundă, la egalitate cu liderul Farul, în timp ce oaspeţii sunt pe antepenultima poziţie, fără nicio victorie în startul de sezon. În runda precedentă, Rapid a câştigat pe terenul lui Sepsi, 2-1, iar ardelenii au remizat 0-0 la Voluntari.

Unde se joacă meciul Rapid – U Cluj, din etapa a 8-a a SuperLigii

Partida Rapid – U Cluj se joacă marţi, 30 august, de la ora 22:00, pe Stadionul Giuleşti – Valentin Stănescu. Gazdele au un parcurs perfect în faţa fanilor, unde au câştigat toate cele trei meciuri de până acum, 2-0 cu FCSB, 2-1 cu FC Argeş şi 1-0 cu UTA.

ADVERTISEMENT

Clujenii sunt la a cincea deplasare, în predecentele reuşind puncte la FCSB, 1-1, şi Voluntari, 0-0, prima partidă a lui Eugen Neagoe. Acesta a preluat „Şepcile roşii“, înlocuindu-l pe Erik Lincar.

Cine transmite la TV partida Rapid – Universitatea Cluj

Rapid – U Cluj va fi transmis la TV, aşa cum ne-am obişnuit deja, de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. De asemenea, cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.

ADVERTISEMENT

Arbitrul întâlnirii va fi George Găman, din Craiova, ajutat la cele două linii de Ovidiu Artene (Vaslui) şi Alexandru Vodă (Alba Iulia). În camera VAR se vor afla Istvan Kovacs şi Radu Ghinguleac.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Rapid – U Cluj

Adrian Mutu nu se poate pe serviciile lui Vojtus şi Belu. Ambii sunt accidentaţi şi rateată cu siguranţa meciul din etapa a 8-a din Superliga. Semne de întrebare planează asupra lui Florin Ştefan.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Eugen Neagoe are la dispoziţie întregul lot pentru a încerca să obţină prima victorie stagională pentru echipa sa.

Cote la pariuri la jocul Rapid – U Cluj

Rapid porneşte favorită. Parcursul excelent pe teren propriu al giuleştenilor i-a determinat pe bookmakeri să le acorde o cotă de 2,10 la victorie. Remiza are 3,20, în timp ce un succes al ardelenilor aduce un multiplicator de 4,00.

ADVERTISEMENT

„Ambele marchează“ are cotă 2,10, dar trebuie precizat că ardelenii au reuşit să marcheze în trei din cele patru deplasări. Astfel că merită luat în considerare pronosticul „GG“. Ultimele dueluri directe au avut loc în liga secundă, de fiecare dată cu Rapid în rolul amfitrioanei. În noiembrie 2019, s-a terminat 1-1, iar un an mai târziu giuleştenii s-au impus la limită, 1-0.

ADVERTISEMENT