Sport

Rapidiștii au mers la mormântul lui Nicolae Dobrin! Gest superb făcut de giuleșteni. Foto

Lucian Ionescu, ofițerul de presă al Rapidului, împreună cu mai mulți suporteri, au fost la mormântul lui Nicolae Dobrin pentru a-și arăta respectul față de fostul mare fotbalist.
07.08.2021 | 14:55
Rapidiștii au mers la mormântul lui Nicolae Dobrin! Gest superb făcut de giuleșteni. Foto
ADVERTISEMENT

Nicolae Dobrin a decedat pe data de 26 octombrie 2007, la vârsta de 60 de ani. Acesta a dus o lungă luptă cu cancerul la plămâni.

Trupul acestuia a fost înmormântat la cimitirul „Sfântul Gheorghe”, din Pitești.

Rapidiștii au mers la mormântul lui Nicolae Dobrin

Lucian Ionescu și mai mulți suporteri ai Rapidului au fost la mormântul lui Nicolae Dobrin pentru a-i aduce un omagiu fostului mare fotbalist. Acolo s-a aflat inclusiv Gica Dobrin, soția lui Nicolae Dobrin.

ADVERTISEMENT

Gestul superb făcut de giuleșteni vine la o săptămână după partida Rapid – Farul, 0-0, înaintea căreia echipa gazdă i-a făcut o surpriză antrenorului constănțenilor, Gică Hagi.

Giuleștenii i-au dăruit, lui Gică Hagi, un buchet de trandafiri albi și i-au strigat numele. În plus, antrenorul Farului a primit un tricou al Rapidului, inscripționat cu numele său, dar și un fular.

ADVERTISEMENT

În semn de mulțumire, Gică Hagi s-a înclinat în fața galeriei rapidiste.

Contractul de proiectare pentru noul stadion „Nicolae Dobrin” a fost semnat

Primăria Pitești a anunțat că a semnat contractul de proiectare pentru noul stadion „Nicolae Dobrin”.

Arena va avea o capacitate de 15.000 de locuri, gazon hibrid, și va putea găzdui meciuri internaționale.

ADVERTISEMENT

Potrivit paginii oficiale de Facebook a clubului FC Argeş, valoarea contractului de poiectare se ridică la 375.942.30 lei fără TVA, acesta urmând să fie finanțat din bugetul local.

„Este un cadou pentru piteşteni, în ziua în care FC Argeş 1953 împlineşte 68 de ani! Municipalitatea piteşteană îşi propune o abordare holistică asupra amplasamentului din Trivale, pentru a deschide prin acest proiect o nouă zonă de dezvoltare în oraş, care să acomodeze, într-un concept de mixed-use, funcţiuni sportive complementare – stadion şi bază de antrenament pentru fotbal, dar şi bază pentru atletism de înaltă performanţă, hoteluri, dotări comerciale, sportive şi de recreere pentru publicul larg şi spaţii de parcare ce vor deservi întregul amplasament”, se arată în comunicatul emis de FC Argeș.

ADVERTISEMENT

În prezent, FC Argeș se află pe locul 14 din Liga 1, cu un singur punct obținut după trei meciuri jucate.

ADVERTISEMENT