Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rareş Pop pleacă de la Rapid fără niciun minut jucat?! “Vrem să joace la noi din vară”

Rareş Pop a fost transferat de Rapid pentru 700.000 de euro. Alexandru Meszar a declarat la FANATIK SUPERLIGA că e posibil ca tânărul jucător să mai rămână la UTA împrumut.
09.03.2024 | 16:04
Rares Pop pleaca de la Rapid fara niciun minut jucat Vrem sa joace la noi din vara
Rareş Pop pleacă de la Rapid fără niciun minut jucat?! “Vrem să joace la noi din vară”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rareş Pop este unul dintre tinerii jucători promiţători din SuperLiga. Mijlocaşul a fost transferat de Rapid pentru 700.000 de euro, mutare anunţată în exclusivitate de FANATIK.

Rareş Pop pleacă de la Rapid fără niciun minut jucat?!

Alexandru Meszar, conducătorul clubului UTA Arad, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că speră să îl păstreze pe Rareş Pop şi din vară, fiind de părere că jucătorul ar putea avea mai multe şanse de a evolua la UTA decât la Rapid:

ADVERTISEMENT

“Mircea Rednic nu e supărat pe Rareş Pop. Nu ţine supărare pe termen lung cu nimeni. Normal că trăieşte la maximum meciul şi pot exista supărări pe moment, dar au fost şi cazuri în care a declarat că jucătorul e liber, transferabil şi apoi a fost titular.

Deci, are supărări de moment, dar este un profesionist şi ştie cum să gestioneze relaţia cu jucătorii. Iar cu Rareş Pop are o relaţie foarte bună. E tânăr, e copil, e al nostru şi trebuie să-l ajutăm. 

ADVERTISEMENT

“Încercăm să îl păstrăm pe Rareş Pop dacă se poate”

Rareş nu e schimbat după transfer, poate doar în bine pentru că vrea să demonstreze că transferul lui nu s-a făcut degeaba. Încercăm să îl păstrăm pe Rareş Pop dacă se poate.

O să urmărim ce e cel mai bine pentru jucător şi cele două cluburi. Dacă el se dezvoltă, este bine şi pentru Rapid. Da, dar banii ăştia poţi să îi pierzi dacă ajunge la o echipă la care joacă mai puţin. 

ADVERTISEMENT

Să vedem dacă este posibil şi cine rămâne. Pot să rămân doi, poate unul, poate niciunul (n.r. dintre jucătorii împrumutaţi de la Rapid). Avem şi noi la Rapid un jucător, Oaidă, care în trecut a evoluat la noi”, a spus Meszar la FANATIK SUPERLIGA.

Rapid are trei jucători împrumutaţi la UTA Arad

Rareş Pop a evoluat în 29 de meciuri din actuala stagiune, reuşind să înscrie de trei ori. Mijlocaşul dreapta a fost cumpărat în această iarnă de Rapid pentru suma de 700.000 de euro, dar lăsat la UTA să încheie sezonul.

ADVERTISEMENT

Alţi doi jucători împrumutaţi de Rapid la UTA Arad în acest sezon sunt Claudiu Micovschi şi Cătălin Vulturar, doi tineri fotbalişti de mare perspectivă.

Rareş Pop pleacă de la Rapid fără niciun minut jucat?! “Vrem să joace la noi din vară”

ADVERTISEMENT