Life

Rareș, soțul Georgianei Lobonț, ”colecționar” de procese! Răsturnare de situație în cazul divorțului, în Maldive

Divorțul dintre Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan nu este încă o certitudine, dar bărbatul are alte probleme la această oră, el având ”colecție” de procese.
19.01.2023 | 13:26
Rares sotul Georgianei Lobont colectionar de procese Rasturnare de situatie in cazul divortului in Maldive
Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș, au decis să își mai dea o șansă până să ajungă la un proces, unul dintre multele de pe ”răbojul” bărbatului / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Divorțul dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan pare să fie pus ”pe pauză”. Cu toate acestea, Rareș Ciciovan nu are răgaz când vine vorba de justiție, el având, în ultimii ani, o lungă salbă de înfruntări în fața magistraților.

Soțul Georgianei Lobonț, probleme în justiție! Cum a scăpat, momentan, de procesul de divorț

Rareș Ciciovan, soțul Georgianei Lobonț, a scăpat, momentan, de un nou proces, cel de divorț. Informațiile obținute în exclusivitate de FANATIK indică că, ultimele 48 de ore au fost esențiale în salvarea mariajului celor doi.

ADVERTISEMENT

Astfel, după câteva scandaluri de pomină în Maldive, acolo unde Georgiana Lobonț și soțul ei erau într-o vacanță care ar fi trebuit să îi ajute în relația de cuplu, Rareș, într-o intervenție nu tocmai coerentă la Antena Stars, a anunțat divorțul. La acea vreme, pare-se, chiar voia să plece din Maldive spre casă, atât era de supărat, doar că nu găsise biletele necesare pentru a se întoarce în România.

Doar că, pare-se, ultimele zile de vacanță, după ce s-au certat în Maldive mai rău ca niciodată, iar Georgiana Lobonț a apărut cu câteva vânătăi suspecte pe brațe și pe picioare, cei doi au decis să își mai dea o șansă. E adevărat, ultima, pentru că problemele și tensiunile din cuplul lor sunt, așa cum recunoștea chiar Rareș, foarte vechi.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, înainte de a ajunge la un lung și costisitor proces de divorț între ei, artista și soțul ei au luat în calcul și alte complicații care ar urma după divorț, cu atât mai mult cu cât Rareș mai are de dus câteva lupte în justiție.

Rareș Ciciovan, un șofer cu mari probleme

Conform informațiilor publice obținute de FANATIK, Rareș Ciciovan este un adevărat campion când vine vorba de sancțiunile primite de la Poliția Rutieră. Iar procesele lui, multe la număr, prin diverse colțuri ale țării – Constanța, Maramureș, Timișoara, Aiud, Reghin, etc – sunt legate de felul în care conduce și amenzile pe care, cu onor, le tot contestă.

ADVERTISEMENT

Doar că, până acum, Rareș Ciciovan nu a prea avut succes în fața Poliției Rutiere când a venit vorba de sancțiunile constatate, iar judecătorii l-au ”taxat” pentru felul în care șofează.

Trebuie precizat că soțul Georgianei Lobonț a fost ”prins”, în repetate rânduri, în ultimii ani, de radar, conducând cu o viteză uriașă. Mai exact, de fiecare dată, avea cu mai mult de 50 de km/h față de segemntul de drum pe care se afla, fie că vorbim de autostradă – unde a fost prins circulând cu 192 km/h – fie că vorbim de mers prin localități cu 130 de km/h.

ADVERTISEMENT

Desigur, de fiecare dată după ce magistrații au respins plângerile făcute de Rareș împotriva polițiștilor care l-au amendat, soțul Georgianei Lobonț a avut permisul de conducere susendat pentru 90 de zile, în ultimii ani el având de cel puțin trei, patru ori asemenea sancțiuni.

Ce îl ține pe Rareș Ciciovan alături de Georgiana Lobonț

Informațiile obținute de FANATIK indică că între Rareș și Georgiana a avut loc o discuție practică legată de divorț, în Maldive. Mai exact, Georgiana a fost pusă în fața unei alegeri dificile: un divorț și un complicat proces de partaj sau liniște acasă, siguranța că va avea cine să se îngrijească și de chestiunile casnice și de afaceri, atribuțiile lui Rareș de până acum.

Trebuie, totodată, precizat că Rareș este cel care se ocupă de impresarierea artistei, una dintre cele mai solicitate cântărețe de muzică de petrecere din Ardeal, el este șoferul, el este administratorul firmelor și, în plus, cum Georgiana Lobonț e mai tot timpul plecată, are grijă să se ocupe și de nevoile celor doi copii pe care îi au împreună.

În plus, imaginea Georgianei ar fi extrem de afectată de divorț, mai ales că ar fi foarte posibil ca detalii intime din relația lor să ajungă la urechile publicului larg, iar scandalul dintre ei să fie unul monumental.

ADVERTISEMENT