Life

Răspunsul surprinzător oferit de Jojo atunci când a fost întrebată dacă își mai dorește copii: „Avem tot ce ne trebuie”

Jojo a fost întrebată dacă și-ar mai dori un copil, iar vedeta a oferit un răspuns surprinzător. Vedeta este mama a doi copii, un băiețel și o fetiță.
16.06.2022 | 12:55
Raspunsul surprinzator oferit de Jojo atunci cand a fost intrebata daca isi mai doreste copii Avem tot ce ne trebuie
Jojo a spus dacă își mai dorește sau nu un al treilea copil. Foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălina Grama, pe numele său real, a dezvăluit dacă ea și Paul Ipate se gândesc să își mărească familia. Jojo este mama a doi copii, Achim, în vârstă de 11 ani și Zora, care a împlinit 5 ani.

Ce răspuns Jojo atunci când a fost întrebată dacă își mai dorește copii. Ea și Paul Ipate împreună de 8 ani

Jojo și Paul Ipate formează un cuplu de 8 ani și au împreună o fetiță, pe Zora, care în ianuarie 2022 a împlinit 5 ani. De asemenea, Cătălina Grama mai are un băiețel, pe Achim, în vârstă de 11 ani.

ADVERTISEMENT

Actrița a mai vorbit despre faptul că ea și Paul Ipate nu au în plan să se căsătorească, însă, în timpul unui interviu acordat pentru Antena Stars, a fost întrebată dacă își doresc să își mărească familia.

Jojo a mărturisit că, cel puțin deocamdată, le este bine în formula în care sunt și nu își dorește să devină mama pentru a treia oară.

ADVERTISEMENT

„Nu, deocamdată. Avem tot ce ne trebuie”, a declarat Jojo pentru Antena Stars.

Ce părere are Jojo despre operațiile estetice?

Jojo a recunoscut că deși nu îi place să accepte ideea, vârsta femeilor contează mai mult decât cea a bărbaților, iar acestea sunt mai des criticate pentru aspectul fizic.

„Societatea noastră percepe femeile după o anumită vârstă într-un alt sens. Ceea ce este, din punctul meu de vedere ceva greșit.

ADVERTISEMENT

Mie mi se par în egală măsură femeile în vârstă frumoase…la fel ca și bărbații. Adică, nu văd o diferență”, a explicat Jojo.

Cu toate acestea, actrița susține că nu este de acord cu operațiile estetice la nivelul feței, atâta timp cât acestea nu sunt făcute cu un scop întemeiat.

ADVERTISEMENT

„Sunt oameni care trebuie să-și corecteze niște lucruri și atunci poți să înțelegi asta. Dar nu sunt adepta operațiilor estetice, mai ales să umbli la față atunci când nu este cazul.

Eu nu vreau să fac asta. Adică, sunt adepta intervențiilor minim invazive. Este normal că după 40 de ani să ai grijă de tenul tău”, a spus Cătălina Grama.

 

ADVERTISEMENT