News

Răsturnare de situație în cazul fetei care a murit după ce a fost drogată. Ce bănuiesc anchetatorii

Anchetatorii bănuiesc că fata a fost victima unei agresiuni sexuale. Tatăl adolescentei a oferit detalii cutremurătoare despre acest caz.
03.08.2023 | 23:05
Rasturnare de situatie in cazul fetei care a murit dupa ce a fost drogata Ce banuiesc anchetatorii
Fata de 16 ani găsită moartă după o presupusă intoxicare cu droguri și posibil viol. Foto: Captura Video.
ADVERTISEMENT

O fată în vârstă de 16 ani și-a găsit sfârșitul într-un caz șocant din județul Neamț, iar anchetatorii nu exclud varianta unui posibil viol. Tatăl adolescentei a declarat că a aflat din cercul de prieteni al băiatului la care fiica lui a mers acasă că acesta era consumator de droguri.

Anchetatorii bănuiesc că fata a fost victima unei agresiuni sexuale

Potrivit relatărilor, adolescenta a plecat cu trenul spre Piatra Neamț pentru a participa la un concurs școlar, anunțându-și părinții că a ajuns în siguranță. Ulterior, ea a afirmat că se pregătește de culcare în căminul școlar, dar în realitate, era la domiciliul unui tânăr de 19 ani cu care vorbea de aproape trei ani prin mesaje pe internet.

ADVERTISEMENT

La ora 3:13 dimineața, tatăl a primit o veste șocantă de la ISU Piatra Neamț: fiica sa a murit. Echipajul medical a găsit-o în stop cardio-respirator și cu o hemoragie uterină. Conform declarațiilor unui asistent medical, tânărul cu care se afla la momentul respectiv a povestit că au încercat un act sexual și ca urmare a fost declanșată o hemoragie gravă.

“La ora 3.13 minute am fost sunat de la ISU Piatra Neamţ şi mi-au comunicat că fetiţa a murit. Am intrebat care e motivul şi mi-a spus ca a fost cu prietenul ei la el acasă şi că i s-a facut rău, s-a tras la marginea patului, a leşinat şi nu a mai putut fi resuscitată”, a mărturisit tatăl adolescentei, în cadrul unui interviu pentru Prima News.

ADVERTISEMENT

Investigațiile ulterioare au arătat că în organismul fetei au fost identificate urme ale unui drog de tip cristal. Surse din rândul anchetatorilor au sugerat că băiatul ar fi drogat-o și apoi ar fi violat-o.

Tatăl fetei a demarat o anchetă

Tatăl fetei a povestit că a fost informat că la domiciliul băiatului s-au găsit substanțe interzise și că acesta era consumator de droguri, informație pe care a aflat-o din cercul de prieteni al băiatului.

ADVERTISEMENT

“Am fost la domiciliul băiatului. I-am găsit părinţii, am vorbit şi mama băiatului mi-a spus că poate fata mea a venit cu droguri, că băiatul ei nu face aşa ceva. Mi s-a comunicat că au găsit substanţe interzise la domiciliul acestuia.

Din cercul de prieteni mi-au spus că bubuia drogurile. Deci era consumator, din cercul de prieteni al băiatului asta am putut să aflu”, a afirmat tatăl fetei.

ADVERTISEMENT

Băiatul de 19 ani, împreună cu alte două persoane, au fost reținuți pentru deținere și distribuire de droguri de mare risc. Vecinii tânărului au afirmat că acesta părea respectuos, dar nu interacționa foarte mult cu ceilalți.

ADVERTISEMENT