News

Răsturnare de situație în cazul morții lui Beatrice, tânăra ucisă de patronul ei. O altă persoană surprinsă la locul crimei

Răsturnare de situație în cazul morții lui Beatrice, tânăra de 23 de ani ucisă de patronul său. Încă o persoană ar fi fost prezentă la locul crimei.
27.03.2024 | 14:45
Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Beatrice tanara ucisa de patronul ei O alta persoana surprinsa la locul crimei
Răsturnare de situație în cazul morții lui Beatrice, tânăra ucisă de patronul ei. Sursa foto: Observator News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Apar informații noi care ar putea avea un impact important în dosarul morții tinerei Beatrice, fata de doar 23 de ani ucisă de patronul magazinului unde era angajată. Încă o persoană ar fi fost prezentă la locul crimei.

Răsturnare de situație în cazul morții lui Beatrice, tânăra ucisă de patronul ei. Încă o persoană surprinsă la locul crimei

Răsturnare de situație în cazul crimei petrecute la finalul anului trecut în cartierul Titan din București. În această săptămână, avocatul Adrian Cuculis a oferit o serie de amănunte cutremurătoare despre ziua în care Beatrice a fost ucisă de patronul magazinului la care lucra, un bătrân de 72 de ani.

ADVERTISEMENT

La aproape patru luni distanță de la tragedie, avocatul prezintă un detaliu absolut șocant din ziua în care tânăra a fost pur și simplu măcelărită de criminal. Din spusele lui Adrian Cuculis, aflăm că o persoană necunoscută s-ar fi aflat în incinta magazinului.

Un individ era la locul crimei la scurt timp după ce Beatrice a fost măcelărită. La fel de terifiant este faptul că, înainte ca poliția să ajungă la locul incidentului, persoana în cauză ar făcut o transmisie live în care filma cadavrul.

ADVERTISEMENT

Până în prezent nu s-a aflat dacă imaginile cu trupul neînsuflețit al tinerei au ajuns la vreun destinatar sau pe vreo rețea de socializare. Este posibil ca individul să fi sunat pe cineva prin videocall și ar fi arătat scena crimei.

”Răsturnare de situație teribilă în cazul fetei însărcinate, omorâtă de către patronul de magazin. Apar probe incredibile cum că înainte ca poliția să intre în perimetrul infracțional, acolo unde se afla cadavrul, o persoana necunoscută era in interior și făcea fie o transmisie live fie discuta cu altcineva pe video cu CADAVRUL lângă ei/ele”, a dezvăluit avocatul Adrian Cuculis.

ADVERTISEMENT

Reacție de neînțeles a Parchetului după apariția acestor probe

În ciuda apariției acestor probe care pot influența ancheta, instituțiile statului nu par a fi dispuse să acționeze. Același avocat Adrian Cuculis se arată revoltat de faptul că judecătorii nu acceptă proba ca fiind utilă și o exclud de la dosar.

Halucinantă este și poziția parchetului care NU consideră ‘utilă’ proba, rezumându-se doar la recunoașterea făcută de către inculpat”, mai punctează cunoscutul avocat.

ADVERTISEMENT

Reamintim că uciderea tinerei Beatrice a avut loc pe 7 decembrie 2023, într-un magazin din zona Titan din București. Tânăra a fost atacată cu un cuțit și o drujbă. Odată cu ea, a murit şi copilul pe care îl avea în pântece.

ADVERTISEMENT
Tags: