Life

Răsturnare de situație în divorțul Pepe – Raluca Pastramă. Adevărul spus în direct la Cătălin Măruță

07.01.2021 | 07:47
Rasturnare de situatie in divortul Pepe  Raluca Pastrama Adevarul spus in direct la Catalin Maruta
ADVERTISEMENT

Pepe a dezvăluit care este adevărul despre divorțul de Raluca Pastramă, cântărețul mărturisind că lucrurile au luat o turnură puțin diferită după ce în ultima vreme era la cuțite cu femeia cu care a fost căsătorit timp de 8 ani. 

Artistul a precizat în emisiunea lui Cătălin Măruță că a ajuns să facă pace cu frumoasa brunetă, motiv pentru care cei doi nu vor mai merge în instanță. Concret, cuplul va divorța pe cale amiabilă, la notar, așa cum a anunțat în urmă cu două luni și jumătate.

ADVERTISEMENT

Cântărețul nu mai vede nicio cale de întoarcere, chiar dacă a început să se înțeleagă mai bine cu fiica lui Nelu Pastramă. Pepe a aplanat războiul care începuse din cauza unei acuzații de infidelitate, declarând cu această ocazie că Raluca nu l-a înșelat.

Pepe și Raluca Pastramă, cale de mijloc legat de divorț. La ce decizie au ajuns cei doi

„Pentru mine 2020 nu a fost un an ușor. Au fost schimbări majore și sunt încă în viața mea. Am spus de la început că nu vor fi scandaluri între noi. Așa e, au fost mici derapaje.

ADVERTISEMENT

Ne-am întors însă în punctul de acum două luni și jumătate. E o despărțire amiabilă, așa cum am spus de la început. Nu au fost escapadele despre care s-a vorbit”, a spus Pepe în show-ul „La Măruță” de la Pro TV.

Cunoscutul artist a punctat încă o dată că cea care a renunțat la această căsnicie a fost Raluca Pastramă. Cântărețul respectă decizia brunetei, deși nu se vedea despărțit niciodată de femeia care l-a făcut tată de două ori în această viață.

ADVERTISEMENT

Pepe a lăsat de la el de dragul fetelor pe care le au împreună, Maria și Rosa Alexandra. Așadar, relația cu tânăra de 29 de ani este una care se bazează foarte mult pe comunicare, însă fără a se pune problema de a mai da încă o șansă mariajului.

„Atât timp cât 50 la sută din varianta de sută la sută nu-și dorește, nu mai e cale de împăcare. Eu respect dorința fiecăruia. Puteam să bag mana în foc că nu mă despart toată viața de Raluca și uite că nu a fost așa.

ADVERTISEMENT

Eu sunt un tip hotărât. Dar e vorba despre copiii noștri, viața noastră, trebuie să fim alături de copiii noștri amândoi, trebuie să comunicăm între noi. Trebuie să ne lăsăm pe noi deoparte, să lăsăm frustrarea și orgoliile la o parte.

Trebuie să avem o relație frumoasă de dragul copiilor. Chiar am reușit asta. Vorbesc zilnic cu Raluca”, a completat Pepe în aceeași emisiune TV.

ADVERTISEMENT
Tags: