Life

Răsturnare de situație la Insula iubirii! Bianca, gest uluitor față de Marius

Răsturnare de situație la Insula iubirii! Ce se întâmplă între Bianca și Marius după ce s-a zis că s-au despărțit? Lucrurile par să stea diferit.
17.07.2023 | 13:35
Rasturnare de situatie la Insula iubirii Bianca gest uluitor fata de Marius
Bianca și Marius, una din perechile de la Insula iubirii. Foto: Instagram/ Facebook/ Antena 1. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Bianca și Marius de la Insula iubirii s-au făcut remarcați prin dragostea lor cu năbădăi. Partenerul frumoasei brunete a căzut destul de repede în mrejele ispitelor.

Bianca și Marius de la Insula iubirii, o relație greu de înțeles

Potrivit Viperelor Vesele, această pereche n-ar fi trecut testul și s-ar fi despărțit după finalizarea reality-show-ului de la Antena 1, însă dacă e să ne uităm la felul în care se poartă Bianca Giurcă în mediul online, am zice că lucrurile s-ar putea să se fi schimbat între timp.

ADVERTISEMENT

De asemenea, e posibil să fie la mijloc o strategie. Spunem asta deoarece concurenții de la Insula iubirii nu au voie să facă dezvăluiri în avans față de ceea ce s-a dat deja la TV. Așadar, Bianca Giurcă, prin comentariile favorabile pe care le lasă la adresa partenerului ei, s-ar putea să facă jocurile producției, lucru perfect de înțeles.

Nu de alta, dar e vorba de un contract la mijloc. Pe de altă parte, participanții de la Insulă și-au asumat că nu au voie să dea spoilere despre ce va urma, având în vedere că filmările s-au încheiat de luni bune.

ADVERTISEMENT

Atitudinea pe care Bianca Giurcă de la Insula iubirii o are atunci când vine vorba de Marius, cel care a călcat strâmb în emisiune, e una care pune sub semnul întrebării dezvăluirea că s-ar fi despărțit.

Bianca și Marius, prieteni, iubiți sau străini după Insula iubirii?

E posibil ca relația lor de iubire să nu mai existe, într-adevăr. Cei doi ar fi păstrat, totuși, o legătură de prietenie. Rămâne ca fiecare să stabilească exact ceea ce crede în legătură cu acest cuplu. FANATIK vă redă comentariile care par să anunțe o adevărată răsturnare de situație în această pereche!

ADVERTISEMENT

La o postare făcută în urmă cu câteva zile, urmăritorii Biancăi Giurcă i-au sărit în cap vedetei de reality. Persoanele care i-au dat Follow pe Instagram i-au reproșat că este ”oarbă”. I-au zis că nu vede cum își bate joc partenerul ei de ea. Ba mai mult, cineva i-a cerut socoteală cum de îndrăznește să mai distribuie fotografii de la bonfire. Asta după ce Marius a dovedit că nu poate fi cel mai fidel bărbat din lume.

În loc să ignore comentariile ori să spună ceva în apărarea ei, Bianca de la Insula iubirii a ținut să îi ia partea, culmea, fix lui Marius. Răspunsurile la criticile pe care le-a primit sunt, pur și simplu, uluitoare!

ADVERTISEMENT

Cum îl apără Bianca pe Marius în mediul online

„Marius nu înseamnă doar ce ai văzut tu în patru episoade. Probabil abordarea lui a fost greșită. A mers pe principiul că în cazul în care ajunge să aibă ceva sentimente pentru o altă fată, atunci relația noastră nu are niciun sens. Cumva, nu a pus relația noastră pe primul loc. S-a pus pe el.

Dacă privesc obiectiv, situația mi se pare mai ok. El nu a mers să demonstreze ceva nimănui. A mers să se testeze. M-au durut imaginile. Încă mă dor. Dar… înainte să îl acuze toată lumea că nu e potrivit pentru mine, v-ați gândit că poate nici eu nu sunt pentru el?”, este comentariul neașteptate făcut de Bianca Giurcă de la Insula iubirii.

„Își dorea ceva de la o femeie ce eu nu îi puteam oferi”

Prietena Emei Oprișan nu s-a oprit aici cu laudele la adresa lui Marius, cu toate că acesta a greșit față de ea și a uitat că are o relație. Bianca a mers mai departe cu justificarea gesturilor făcute de Marius la Insula iubirii. A zis că poate ea a fost cea care nu a știut cum și ce să îi ofere ca femeie.

„Poate în momentul emisiunii el își dorea ceva de la o femeie ce eu nu îi puteam oferi. Ceva ce nu aveam sau nu-mi doream să am. Am spus de nenumărate ori că nu pentru situația lui materială mi-am dorit relația atât de mult.

Mi-am dorit-o pentru faptul că eu lângă Marius am simțit că în sfârșit sunt într-o familie pe care nu am avut-o până acum”, a completat Bianca Giurcă de la Insula iubirii, în ”războiul” dus cu fanele care o critică pe Instagram.

 

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”