Life

Răsturnare de situație la Insula iubirii! Bianca, gest uluitor față de Marius

Răsturnare de situație la Insula iubirii! Ce se întâmplă între Bianca și Marius după ce s-a zis că s-au despărțit? Lucrurile par să stea diferit.
17.07.2023 | 13:35
Rasturnare de situatie la Insula iubirii Bianca gest uluitor fata de Marius
Bianca și Marius, una din perechile de la Insula iubirii. Foto: Instagram/ Facebook/ Antena 1. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Bianca și Marius de la Insula iubirii s-au făcut remarcați prin dragostea lor cu năbădăi. Partenerul frumoasei brunete a căzut destul de repede în mrejele ispitelor.

Bianca și Marius de la Insula iubirii, o relație greu de înțeles

Potrivit Viperelor Vesele, această pereche n-ar fi trecut testul și s-ar fi despărțit după finalizarea reality-show-ului de la Antena 1, însă dacă e să ne uităm la felul în care se poartă Bianca Giurcă în mediul online, am zice că lucrurile s-ar putea să se fi schimbat între timp.

ADVERTISEMENT

De asemenea, e posibil să fie la mijloc o strategie. Spunem asta deoarece concurenții de la Insula iubirii nu au voie să facă dezvăluiri în avans față de ceea ce s-a dat deja la TV. Așadar, Bianca Giurcă, prin comentariile favorabile pe care le lasă la adresa partenerului ei, s-ar putea să facă jocurile producției, lucru perfect de înțeles.

Nu de alta, dar e vorba de un contract la mijloc. Pe de altă parte, participanții de la Insulă și-au asumat că nu au voie să dea spoilere despre ce va urma, având în vedere că filmările s-au încheiat de luni bune.

ADVERTISEMENT

Atitudinea pe care Bianca Giurcă de la Insula iubirii o are atunci când vine vorba de Marius, cel care a călcat strâmb în emisiune, e una care pune sub semnul întrebării dezvăluirea că s-ar fi despărțit.

Bianca și Marius, prieteni, iubiți sau străini după Insula iubirii?

E posibil ca relația lor de iubire să nu mai existe, într-adevăr. Cei doi ar fi păstrat, totuși, o legătură de prietenie. Rămâne ca fiecare să stabilească exact ceea ce crede în legătură cu acest cuplu. FANATIK vă redă comentariile care par să anunțe o adevărată răsturnare de situație în această pereche!

ADVERTISEMENT

La o postare făcută în urmă cu câteva zile, urmăritorii Biancăi Giurcă i-au sărit în cap vedetei de reality. Persoanele care i-au dat Follow pe Instagram i-au reproșat că este ”oarbă”. I-au zis că nu vede cum își bate joc partenerul ei de ea. Ba mai mult, cineva i-a cerut socoteală cum de îndrăznește să mai distribuie fotografii de la bonfire. Asta după ce Marius a dovedit că nu poate fi cel mai fidel bărbat din lume.

În loc să ignore comentariile ori să spună ceva în apărarea ei, Bianca de la Insula iubirii a ținut să îi ia partea, culmea, fix lui Marius. Răspunsurile la criticile pe care le-a primit sunt, pur și simplu, uluitoare!

ADVERTISEMENT

Cum îl apără Bianca pe Marius în mediul online

„Marius nu înseamnă doar ce ai văzut tu în patru episoade. Probabil abordarea lui a fost greșită. A mers pe principiul că în cazul în care ajunge să aibă ceva sentimente pentru o altă fată, atunci relația noastră nu are niciun sens. Cumva, nu a pus relația noastră pe primul loc. S-a pus pe el.

Dacă privesc obiectiv, situația mi se pare mai ok. El nu a mers să demonstreze ceva nimănui. A mers să se testeze. M-au durut imaginile. Încă mă dor. Dar… înainte să îl acuze toată lumea că nu e potrivit pentru mine, v-ați gândit că poate nici eu nu sunt pentru el?”, este comentariul neașteptate făcut de Bianca Giurcă de la Insula iubirii.

„Își dorea ceva de la o femeie ce eu nu îi puteam oferi”

Prietena Emei Oprișan nu s-a oprit aici cu laudele la adresa lui Marius, cu toate că acesta a greșit față de ea și a uitat că are o relație. Bianca a mers mai departe cu justificarea gesturilor făcute de Marius la Insula iubirii. A zis că poate ea a fost cea care nu a știut cum și ce să îi ofere ca femeie.

„Poate în momentul emisiunii el își dorea ceva de la o femeie ce eu nu îi puteam oferi. Ceva ce nu aveam sau nu-mi doream să am. Am spus de nenumărate ori că nu pentru situația lui materială mi-am dorit relația atât de mult.

Mi-am dorit-o pentru faptul că eu lângă Marius am simțit că în sfârșit sunt într-o familie pe care nu am avut-o până acum”, a completat Bianca Giurcă de la Insula iubirii, în ”războiul” dus cu fanele care o critică pe Instagram.

 

ADVERTISEMENT