Life

Tensiuni la Insula iubirii. Ce s-a petrecut între Ema și Bianca din cauza bărbaților

Insula iubirii este show-ul în care tensiunile nu apar doar între cupluri, ci și între fetele care locuiesc în aceeași vilă.
15.07.2023 | 09:49
Tensiuni la Insula iubirii Ce sa petrecut intre Ema si Bianca din cauza barbatilor
Tensiuni între Bianca și Ema de la Insula iubirii. Foto: Antena 1. Colaj; FANATIK
ADVERTISEMENT

Insula iubirii aduce în fața telespectatorilor scene din ce în ce mai interesante, dincolo de cine pe cine cucerește în Thailanda.

Insula iubirii: Ema și Bianca Giurcă și-au adresat critici

Au apărut înțepături între Ema Oprișan și Bianca Giurcă, iar bârfele pe care le-au spus una despre cealaltă au pornit de la sfaturile date în privința bărbaților.

ADVERTISEMENT

Bianca a mărturisit că Ema face uneori niște observații doar ca să o rănească. Confidentul ei a fost ispita Alin, tânăr pe care l-a ales pentru un date, alegere care a luat-o prin surprindere pe așa-zisa ei prietenă, Ema.

Asta deoarece Ema a vrut să îi sugereze Biancăi de la Insula iubirii că Bogdan Stăruială ar fi interesat să o cunoască. Nu i-a mai zis nimic fetei, pentru că spune că ar fi luat foc.

ADVERTISEMENT

Cel care a pus gaz pe foc în toată povestea asta a fost Alin. „Tu nu uita că ai venit cu Marius, nu ai venit cu Ema”, i-a zis ispita de la Insula iubirii Biancăi Giurcă.

„Mi s-a părut că mă înțeapă!”

Alin susține că și-a dat seama cum este Ema ca persoană, sugerând că e o influență negativă pentru Bianca. „Ema mi s-a părut că mă înțeapă. Vrea să scoată în evidență ceva ce nu aș vrea să se scoată. A văzut o chestie cum m-am pupat eu cu Alin, pe plajă. După aia, la alegeri, și când erau toate camerele pe ea m-a întrebat dacă sunt sigură. Nu știu, a fost o chestie, ceva…”, a declarat Bianca de la Insula iubirii la testimoniale.

ADVERTISEMENT

Bianca a zis că nu i-a plăcut insinuarea pe care Ema, ca prietenă, a vrut să o facă. „Eu încerc să o păzesc pe ea și ea mă afundă. Mi se pare foarte urât”, s-a plâns Ema într-o discuție cu Claudia Florescu.

Bianca de la Insula iubirii a mai zis că e sătulă ca prietena ei să tot insinueze că ar fi bine să îl aleagă pe Bogdan. „Apoi îmi zice: mă simt prost, că știu că te place și l-am ales eu pe el.

ADVERTISEMENT

Și acum de ce l-ai ales? Ca să dai vina pe mine? Dacă face ceva Răzvan, hai să vorbim de Marius. Dacă tu alegi pe nu știu cine, hai să te simți tu prost… Unde e prietenia, înțelegi ce zic?”, și-a spus Bianca de la Insula iubirii of-ul.

 

ADVERTISEMENT