Sport

Raul Rusescu, de partea lui Chipciu în conflictul cu CSA: „Toți știu că FCSB e Steaua”

Raul Rusescu s-a plasat de partea lui Alexandru Chipciu în disputa cu CSA Steaua. Fostul atacant al FCSB a avut un mesaj categoric.
05.10.2023 | 18:42
Raul Rusescu de partea lui Chipciu in conflictul cu CSA Toti stiu ca FCSB e Steaua
Raul Rusescu a intervenit în conflictul dintre Chipciu și CSA Steaua. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Raul Rusescu a intervenit în scandalul dintre Chipciu, fostul fotbalist la FCSB, și CSA Steaua. Actualmente la U Cluj, Chipciu a distrus-o pe formația lui Daniel Oprița și a susținut în mod ferm că FCSB este continuatoarea Stelei. Raul Rusescu a completat declarațiile date de Chipciu.

Raul Rusescu, de partea lui Chipciu în conflictul cu CSA: „Toți știu că FCSB e Steaua”

Raul Rusescu a fost prezent în cursul zilei de joi, 5 octombrie, la inaugurarea bazei sportive a lui Ilie Năstase și Ciprian Marica din nordul Capitalei. Raul Rusescu, nașul de cununie și de botez al lui Alexandru Chipciu, dar și fost coleg cu acesta la FCSB, a vorbit despre disputa dintre clubul lui Gigi Becali și „militari”.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant de la Concordia Chiajna a vorbit atât despre memoriul depus de CSA Steaua la Comisia de Disciplină a FRF, cât și despre afirmațiile lui Chipciu. ”Nu este niciun conflict, noi avem părerea nostră, ei o au pe a lor.

Să facă treaba asta (n.r. să ceară suspendarea), dacă asta își doresc să obțină. Să fie sănătoși! Alex și-a spus părerea, dacă îi deranjează înseamnă că este ceva adevăr în ceea ce a spus el. În tot conflictul ăsta, cel mai mult au avut de suferit jucătorii.

ADVERTISEMENT

A fost o perioadă de două sezoane și ceva în care s-a jucat cu foarte puțini spectatori, iar jucătorii au avut de suferit. Din fericire, toți cei care vin să susțină acum FCSB știu că aceasta este Steaua, nu-i interesează altceva”, a declarat Raul Rusescu.

Raul Rusescu a vorbit despre lupta la titlu din SuperLiga: „Campionatul începe cu adevărat în play-off”

Raul Rusescu a îmbrăcat tricoul celor de la FCSB în 147 de meciuri, reușind să înscrie 59 de goluri și să ofere 24 de pase decisive. Fostul atacant al Concordiei Chiajna a vorbit despre lupta la titlu din SuperLiga și consideră că formația patronată de Becali este favorită.

ADVERTISEMENT

”Steaua (n.r. FCSB) e favorită la titlu în fiecare an, acum depinde de dacă reușește să o ducă la bun sfârșit. A început foarte bine, are jucători buni, sper să meargă pe drumul ăsta.

Campionatul începe cu adevărat în play-off, atunci contează foarte mult să intre cu energie, cu pozitivitate și să câștige meciul”, a mai spus Raul Rusescu. În 2012, Rusescu a fost ales fotbalistul anului în România. Atacantul are în palmares două titluri cu FCSB, o Cupă și o Supercupă a României.

ADVERTISEMENT

Raul Rusescu este nașul lui Alexandru Chipciu

Raul Rusescu are o relație excelentă cu Alexandru Chipciu. Atacantul de 35 de ani este nașul de cununie al lui Chipciu. Totodată, Rusescu i-a botezat toți cei patru copii pe care Chipciu îi are cu soția sa, Andreea.

Fotbalistul are patru fete Medeea, Aria, Irene și Ștefania. Alex și Andreea Chipciu s-au cunoscut în 2012. „Mi-a plăcut mult de Andreea din prima! Rar îmi plac imediat anumite lucruri sau persoane. Ea mi-a plăcut foarte tare”, declara Chipciu.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul FC Botoșani – FCSB

ADVERTISEMENT