Life

Război total în tabăra Faimoșilor de la Survivor România! Vedeta a răbufnit și i-a speriat pe toți: „Ești ca o bombă”

S-au încins spiritele în tabăra Faimoșilor de la Survivor România, după ce Ana Pal a fost luată în vizor și i-a speriat pe colegii săi.
27.03.2024 | 15:15
Razboi total in tabara Faimosilor de la Survivor Romania Vedeta a rabufnit si ia speriat pe toti Esti ca o bomba
Ana Pal a răbufnit la Survivor România. Sursa foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Ana Pal a simțit că Faimoșii i-au pus gând rău la Survivor România All Stars. Cu gândul că este trădată măcinând-o, a izbucnit în fața Războinicilor și și-a băgat în sperieți colegii de echipă. Antecedentele din sezonul său i-a făcut pe unii să se teamă pentru propria siguranță.

Vor Faimoșii să scape de Ana Pal de la Survivor România?

Ana Pal nu are tocmai un trecut „curat” la Survivor România. În sezonul din 2020, a fost descalificată pentru că, într-un acces de furie, i-a spart nasul lui Andrei Ciobanu. Acum, la All Stars, amândoi fac parte din aceeași echipă.

ADVERTISEMENT

Ei s-au împăcat, sportiva, deși nu s-a integrat prea bine, și-a deschis sufletul și și-a spus povestea cumplită de viață, ba chiar încerca să-și înfrângă teama de apă și să să învețe să înoate. Astfel încât, cu destul de multe puncte în palmares, părea că are un viitor strălucit în concursul din Republica Dominicană.

Dar ediția de miercuri, 27 martie 2024, a emisiunii Survivor România, a pus în mijlocul unui scandal uriaș. Luptătoarea de MMA s-a simțit încolțită de strategia Faimoșilor. A mărturisit asta chiar înainte de jocul de imunitate, menționând că în cazul în care echipa roșie pierde, ea este una dintre țintele sigure.

ADVERTISEMENT

Zanni: „Evident că nu o să mă duc eu la duel cu Tj Miles sau Ana cu Ștefi”

„Am un pic de teamă pentru asta. Dar o să încerc să câștig colanul de imunitate personală ca să fiu în siguranță”, a menționat Ana Pal la Survivor România, ceea ce l-a cam deranjat pe Zanni.

„Mi-e frică că o să fiu eliminată, dar îi elimin eu pe ei. Ana Pal vrea să ne elimine pe toți, dar am făcut deja planul de război și am spus că trebuie să câștigăm. Însă, în cazul în care vom pierde, pentru că suntem transparenți, i-am zis Anei Pal și lui Ciomag că este evident că nu o să mă duc eu la duel cu Tj Miles sau Ana cu Ștefi.

ADVERTISEMENT

Că suntem vechii, de la început, cei mai noi sunt primii serviți la voturi. Nu este o noutate. Nu este o veste pe care ei n-o s-o afle”, a completat liderul nenumit al Faimoșilor, în timp ce Ana Pal făcea diferite grimase.

„Știi cum e, cei puternicii sunt puși în față”, s-a apărat Ana Pal, la Survivor România. Iar Zanni încercat să calmează spiritele, afirmând că strategia nu este pusă la punct și că, deocamdată, este vorba despre simple glume. „Eu glumesc în continuu și o să vedem dacă vom câștiga. În cazul în care nu, aflăm dacă Ana Pal glumește sau nu”. 

ADVERTISEMENT

Ana Pal, protagonista unui moment tensionat. Și-a ieșit din minți și i-a amenințat pe Războinici: „Țipați ca vitele!”

Dar tensiunea și-a pus serios amprenta asupra Anei Pal, care a fost pe punctul de a repeta episodul din 2020, când i-a spart nasul colegului său. Supărată că a pierdut un punct, s-a răzbunat pe Războinicii care își încurajau coechipierii.

 „Stați în puii mei aicea și țipați în urechea mea. Nu țipați în ureche. Ca vitele”, a țipat Ana Maria Pal. Iar comentariul lui Robert Moscalu: „Facem ce vrem noi”, nu a făcut decât să pună paie pe foc.

„Taci, tu! Că în lac ajungi”, a răbufnit Ana Maria Pal, dându-le un avantaj rivalilor săi de la Survivor România. „Mulțumim că ne arăți că așa ești foarte slabă pisihic și putem țipa în continuare”, a înștiințat-o Delea.

„Hai, lăsați-mă. Că au fost alții care au dat mai prost decât mine, în special de la voi”, a replicat acid Ana Pal. Totuși, sportiva a încercat să se calmeze, pentru a nu face un gest necugetat. „Nu vreau să mă răzbun pe ei. Că nu vreau să ies așa afară”, a completat tânăra

Situația s-a înrăutățit după ce Faimoșii au pierdut jocul de imunitate. Ana Pal, aplaudată de Războinici la Survivor România

De ce ți-e frică nu scapi, spune o vorbă- aplicată acum și pentru Ana Pal. Războinicii au câștigat jocul cu 10-7, moment în care sportiva a izbucnit direct în plâns, neputând să se calmeze nici măcar în momentul în care Daniel Pavel a vrut să discute cu ea.

„Nu pot să vorbesc acum. Sportiv ce să zic? Au avut mai mult avantaj, în special spre băieți, că sunt mai puternici și mai înalți. La noi au fost fete, băieți, nu știu… care n-au putut să aducă puncte, care au adus.

Dar cel mai rău mă doare, pe lângă că avem accidentați și avem sportivi care sunt mai jos decât în mine, tot în mine se dă pentru că sunt nou venită. Și asta mă doare”, a explicat, printre lacrimi Ana Pal, la Survivor România.

„Ana Maria este cea mai bună fată de la ei”

Discursul său i-a făcut pe Războinici să o aplaude și să strige în cor: „Are dreptate!”. „Ana Maria este cea mai bună fată de la ei în momentul de față. Și ea mi-a făcut un cadou și o să-i fac și eu. E nedrept să o bage la duel. Sunt oameni accidentați. Sunt oameni care nu sunt la nivelul ei”, a susținut Iancu Sterp, despre situația în care se află Ana Pal la Survivor România.

„Ana Pal nu este de votat. Singurul minus al ei că nu se poate focusa când noi jucăm. Ne cerem scuze, ăsta este jocul. Trebuie să luptăm cu toate armele”, l-a susținut Sorin Pușcașu.

Zanni nu s-a abținut și i-a atacat pe cei din echipa albastră, dezvăluindu-le că vorbească fără să cunoască adevărul. „Se grăbesc să fie inteligenți. Că noi nu am votat încă. Nu s-a câștigat colanul. Vă băgați ca musca.

Ea spune multe și aude și multe. Ana Pal încă nu a fost eliminată. Ultimele voastre eliminări n-au fost gogoși, au fost două sportive bune. Să fie consiliu și să stați drepți în fața noastră atunci când nu o sa aveți coloana strâmbă, că ați strâmbat-o de câteva ore”.

Scandalul care a aprins jungla la Survivor România

Târziu, în noapte, spiritele s-au încins din nou, după ce colanul pentru imunitate personală a fost câștigat de Ștefania, iar Faimoșii s-au întors în camp. Când credeau că restul lumii doarme, Zanni a pus o întrebare menită să agită spiritele: „Ai văzut când a câștigat colanul, că s-a uitat direct în ochii Anei Pal?”.

„Eu încă nu dorm, aud tot”, a sărit Ana Pal, auzindu-și numele din gura colegilor de la Survivor România. „Și tu te răsfeți. Ai momente în care vrei să auzi, vrei să înțelegi, momente în care nu. (…) Vreau eu să fiu înțelegător cu tine, dar nici tu nu ești înțelegătoare ”, i-a răspuns Zanni.

Ana Pal a menționat că se teme că va fi trimisă la duel, ceea ce i-a făcut pe toți să-i reamintească de faptul că Iancu o salva sigur, folosind dintele. Dar asta n-a mulțumit-o pe concurentă. „Mai stau o săptămână. Că dacă nu câștigăm, iar…”. 

Ana Pal, pericol pentru siguranța colegilor de la Survivor România? „Pentru noi ești ca o bombă”

Rând pe rând, Faimoșii au intervenit în discuție și au spus ce îi nemulțumește la colega lor. „Pe mine mă deranjează și nu pot să zic că n-ai dreptate. Nu poți să spui chestia asta că te deranjează că țipă la tine într-un joc. Ăsta decât un sfat, să nu mai faci asta”, a spus TJ Miles.

„Pentru noi ești ca o bombă. Ai făcut bine. Dar ne e frică că dacă iar reușește să te controleze și să pici psihic. De asta noi avem o virgulă, că ești cea mai bună sportivă”, a explicat și Zanni.

Nemulțumirea principală a Anei Pal a fost că există alți concurenți care trag echipa în jos, referindu-se la Ana Porgras, care în prezent este accidentată la genunchi. „Da, Ana Porgras este mai slabă în momentul de față”, a spus Ana Pal la Survivor România.  „Ana Pal se vede clar că orice vorbești cu ea e incontrolabilă. E adios”, a subliniat Zanni.

„Ne pui în pericol siguranța”

O discuție surprinsă între colegii săi, a făcut-o pe Ana Pal să-și piardă cumpătul la Survivor România. Și-a auzit numele rostit de Ștefania, astfel că a început să țipe, a mers direct lângă apă și-a început să arunce cu lemnele găsite pe jos. Situația i-a alertat pe coechipierii săi, care au fugit lângă ea.

„Nu vreau să vorbesc cu absolut nimeni. Mi-au auzit numele în timp ce Ștefania râdea în hohote, de abia scotea un cuvânt. Voi puteți să vă continuați show-urile. Mă supăr repede, îmi trece repede. Da, nominalizarea mea este pentru Ana.

De ce? Pentru că n-o să fie niciodată cum a fost. Cum voi mă nominalizați pe mine, așa o să fac și eu. Nu pot să fac ce-mi spune Zanni”, a spus Ana Pal. Accesul său de furie l-a făcut pe TJ Miles să facă o afirmație dură: „Ne pui în pericol siguranța. Ești instabilă. Avem tot felul de chestii ascuțite în camp”.

Totuși, ei vor fi nevoiți să supraviețuiască împreună pe insulă, căci, conform Viperele Vesele, Iancu Sterp se ține de cuvânt și o salvează pe Ana Maria Pal de la duel. Lupta se va da între Ana Porgras și Alexandra Ciomag, cea din urmă fiind eliminată.

ADVERTISEMENT