Sport

Război total între Mihai Stoica și suporterii FCSB: ”Ai mințit cu nerușinare, pune mâna pe pix și dă-ți demisia”

Războiul declarațiilor dintre managerul general al FCSB, Mihai Stoica, și liderul galeriei roș-albaștrilor, Gheorghe Mustață, este departe de a se încheia.
26.05.2021 | 08:44
Razboi total intre Mihai Stoica si suporterii FCSB Ai mintit cu nerusinare pune mana pe pix si dati demisia
ADVERTISEMENT

Mustață a avut mai multe apariții publice în ultima perioadă, în care a lansat atacuri vehemente la conducerea clubului patronat de Gigi Becali.

Liderul Peluzei Nord cere insistent demisia lui Meme Stoica, pe care îl consideră vinovat pentru eșecurile cu repetiție ale roș-albaștrilor în întrecerile interne.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață se apără și contraatacă

Șeful galeriei FCSB este nemulțumit de strategia finanțatorului Gigi Becali, care a declarat în repetate rânduri că este mai interesat să vândă jucători, decât să câștige trofee.

Mustață a promis că odată cu redeschiderea stadioanelor, alături de ceilalți suporteri ai FCSB vor aprinde torțe la meciuri, lucru interzis, pentru ca FRF și LPF să amendeze clubul.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica spune că Mustață ar fi contactat mai mulți jucători din lotul FCSB, pe care i-ar fi amenințat că le vandalizează mașinile. Primul ultras din Peluza Nord îi cere dovezi oficialului FCSB.

”Suporterii trebuie să fie uniți, iar cei care nu vor lucruri bune la Steaua (FCSB – n.r.), să plece. Dacă eu am amenințat vreun jucător cum spune Meme, îmi dau demisia și nu mai vin la meciuri. Dacă nu e adevărat, să plece el.

ADVERTISEMENT

Meme, m-ai întărâtat cel mai rău că ai mințit cu nerușinare când ai spus că eu am amenințat jucătorii. Meme, nu mai ai cum să ai viață la Steaua când ai mințit suporterii și ai spus că eu am amenințat jucătorii.

Vino cu jucătorul care a spus că eu l-am amenințat. Dacă apare acel jucător, eu nu mai vin la meciuri și mă retrag din tot. Dar dacă nu e adevărat, pune mâna pe pix și dă-ți demisia. Ori ai vrut să îmbârligi suporterii? Eu îl cunosc pe Meme bine, eu știu strategia lui, știu cine e el. Dacă nu-i contrezi strategia, ea merge mai departe. Eu niciodată nu pot să-mi permit să ameninț jucătorii.

ADVERTISEMENT

Lumea zice că eu am un interes să mă cert cu Meme. Eu nu mă cert cu el. Atâta vreme cât eu mă lupt pentru acest club și fac toate demersurile posibile și imposibile. Eu n-am nevoie de nimic. Eu nu mai am timp nici de familia mea.

Dacă noi suporterii nu ne mobilizăm și vreți să fim călcați în picioare, așa cum v-a plăcut până acum, eu n-am caracterul ăsta. Nu pot să accept. Eu n-am să renunț niciodată!”, a spus Mustață, într-o nouă intervenție la Radio Sport 1.

Dinu Todoran nu are susținerea fanilor

Gheorghe Mustață a mai spus că nici el, nici suporterii pe care îi reprezintă, nu agreează numirea lui Dinu Todoran în funcția de antrenor al echipei lor de suflet.

”Nu știu dacă Dinu Todoran va rezista măcar o etapă. Noi nu-l vrem la Steaua (FCSB – n.r.), noi nu vrem antrenori secunzi la Steaua. Mai bine să ne spună direct că Pintilii e principal, Meme secund, iar principalul principal e Gigi.

Ce performanțe să faci la Steaua cu Dinu Todoran? Uite ce vrem noi galeria. Vrem antrenor cu personalitate, nu pe telecomandă. Vrem echipă, transferuri și performanță.

Atunci poate să câștige Gigi sute de milioane de euro, nu ne interesează, dar noi vrem performanță”, a mai spus Mustață, pentru sursa citată.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,00. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT