Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Război total pentru titlu între FCSB şi Rapid: “Este o stare de nervozitate! Acum trei etape s-au crezut campioni”

Este război total pentru titlu între FCSB și Rapid. Analiștii FANATIK au analizat lupta dintre cele două și consideră că „roș-albaștrii” s-au crezut campioni prea devreme.
23.02.2024 | 15:05
Razboi total pentru titlu intre FCSB si Rapid Este o stare de nervozitate Acum trei etape sau crezut campioni
Război total pentru titlu între FCSB şi Rapid: “Este o stare de nervozitate! Acum trei etape s-au crezut campioni”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

A început războiul pentru titlu între FCSB și Rapid, iar analiștii FANATIK SUPERLIGA au pus lupa pe lupta pentru trofeul mult râfnit. Giuleștenii s-au apropiat în clasament de „roș-albaștrii” și nici CFR Cluj nu a predat armele în fața celor două formații din Capitală.

Război total pentru titlu între FCSB şi Rapid: “Este o stare de nervozitate! Acum trei etape s-au crezut campioni”

Este război total între FCSB și Rapid pentru titlu, iar bătălia dintre cele două cluburi se dă și în afara dreptungiului verde. Gigi Becali i-a acuzat pe giuleșteni de „omenie”, iar replica conducătorilor al grupării de sub Podul Grant nu a încetat să apară.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin este de părere că FCSB s-a crezut mult prea devreme campioană, iar lupta nu este nici pe aproape să se termine. Acesta spune că nici CFR Cluj nu este ieșită din bătălia pentru titlu, iar „roș-albaștrii” nu ar trebui să fie siguri că se vor impune în SuperLiga.

„FCSB a sărbătorit titlul de campioană acum trei etape. Prin declarații, prin tot ce s-a întâmplat FCSB este campioană. Deja par a fi meciuri amicale, toată lumea e conștientă că FCSB nu mai poate să piardă campionatul. S-ar putea ca lucrul ăsta să dăuneze celor de la FCSB, dacă vor continua să aibă gândirea asta.

ADVERTISEMENT

Sub nicio formă campionatul nu este terminat, nu e terminat nici pentru CFR Cluj. CFR Cluj are 10 puncte față de locul întâi, care la înjumătățire înseamnă cinci. Înseamnă că și CFR Cluj este la mâna ei”, a spus Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Alin Buzărin a observat o schimbare la FCSB după ultimele rezultate din SuperLiga: „Văd o stare de nervozitate la FCSB, cu aluzii la meciul cu FC Hermannstadt și la Meme. În orice caz îl atacă abrupt pe Hațegan, că dincolo ar fi fost omenie. Și domnul Șucu a reacționat mult mai electric decât ne așteptam”.

ADVERTISEMENT

„Vă devalorizați produsul cu fiecare intervenție, îi faceți reclamă proastă”

„Sunt cele două teme ale finalului de campionat: arbitrajul și indirectele. Au fost de când lumea și pământul, aici cei care vor fi neputincioși pe teren vor aborda două teme. Arbitrajul este una dintre ele și meciurile indirecte fiind cea de a doua.

În etapa trei nu auzi astfel de comentarii, cum le auzi din etapa 27 sau din play-off. Ce este interesant este că acești stimabili domni ajung și vorbesc la televizor despre arbitraje și indirecte, care sunt elemente promiscue ale fotbalului. După care se duc în piața de publicitate și prezintă produsele.

ADVERTISEMENT

De ce nu se investesc mai mulți bani în fotbalul nostru, de ce nu vin sponsorii, de ce drepturile costă numai atât și nu costă mai mult, dar de ce nu avem publicitate pe măsura produsului nostru. Păi dacă vă devalorizați produsul cu fiecare intervenție pe care o aveți la televizor, dacă îi faceți reclamă proastă.

Mai aveți pretenția ca în piață să vină oamenii să zică wow, hai să investim în acest produs”, a mai spus Andrei Vochin.

SEMNAL DE ALARMA pentru FCSB: “CAMPIONATUL NU E TERMINAT PENTRU NIMENI”

ADVERTISEMENT