Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

S-a văzut FCSB prea devreme campioană: “E virusul încrederii. Nu a arătat ca Rapidul!”

S-a văzut FCSB mult prea devreme campioană în SuperLiga? Analiștii FANATIK SUPERLIGA au analizat lupta pentru titlu din acest sezon.
21.02.2024 | 13:33
Sa vazut FCSB prea devreme campioana E virusul increderii Nu a aratat ca Rapidul
S-a văzut FCSB prea devreme campioană: “E virusul încrederii. Nu a arătat ca Rapidul!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cursa pentru titlu se încinge după ce „roș-albaștrii” au luat doar un singur punct cu U Cluj, iar Rapid continuă să câștige în SuperLiga. Analiștii FANATIK SUPERLIGA au analizat lupta pentru primul loc și au găsit „virusul încrederii” care a intrat în baza din Berceni a celor de la FCSB.

S-a văzut FCSB prea devreme campioană: “E virusul încrederii. Nu a arătat ca Rapidul!”

Titlul s-a văzut mai aproape ca niciodată în ultimii ani la FCSB, însă Rapid pune presiune pe „roș-albaștri”. Giuleștenii merg ceas în SuperLiga și speră să se apropie cât mai mult de formația lui Gigi Becali pentru a schimba liderul în play-off.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin a făcut o comparație între cele două formații după rezultatul de egalitate de la Cluj. Consilierul lui Răzvan Burleanu a găsit „virusul” care îi poate încurca pe cei de la FCSB în cursa pentru titlu.

„A mai scăzut puțin și încrederea, acum o săptămână și jumătate vorbea de 14 puncte diferență, iar acum a scăzut la 13. Ceea ce pare de la distanță este că în momentul în care toată lumea i-a declarat campioni pe cei de la FCSB au început să piardă puncte sau să joace mai slab.

ADVERTISEMENT

Dincolo de virusul care bântuie prin Berceni s-ar putea să fie și virusul ăsta de prea multă încredere pe care au afișat-o la un moment dat. Asta s-ar putea să fie mai dăunător decât cel de care suferă câțiva jucători din lot. Campionatul este lung, nu este terminat.

FCSB nu a arătat ceea ce a arătat Rapid în sensul în care FCSB a jucat slab aseară și nu a câștigat meciul, Rapid a jucat slab două meciuri, dar le-a câștigat”, a declarat Vochin la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, doar pe FANATIK.RO, în fiecare luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Adi Ilie, despre diferența dintre FCSB și Rapid: „Mai slab ca aseară nu i-am văzut”

Adi Ilie a găsit diferența dintre Rapid București și FCSB la sfârșitul etapei cu numărul 26 din SuperLiga. „Cobra” spune că „roș-albaștrii” nu au reușit să câștige atunci când nu au fost într-o formă bună, așa cum giuleștenii au făcut.

„Echipele mari câștigă meciuri și când joacă prost, asta este diferența. Mai slab ca aseară nu i-am văzut. Hai să găsim scuze, știu situația că nu poți să alergi. Dacă vezi că nu poți, hai să joci altfel meciul. Joci tactic mai bine, strângi mai bine, să ajungi măcar să îți creezi ocazii, dai un gol și câștigi meciul cu 1-0.

ADVERTISEMENT

Aici meciul a fost invers, dădea U Cluj un gol și rămâne 1-0. Tu care vrei să câștigi campionatul și să iei vreun avans de Rapid și CFR. M-am gândit la un moment dat aseară ce bine ar fi fost în careu Compagno. Am văzut și ieri, au dat câteva centrări și nu e nimeni”, a declarat Cobra.

Robert Niță, despre scăderea de formă a lui Tavi Popescu: „Nu mai are nici presiunea concurenței”

„Cine să dea cu capul, Tavi? Pantea a jucat foarte mult și datorită postului și inflatia asta de jucători în atac și a făcut-o bine. De trei ani de zile vorbim de Tavi Popescu ca unul dintre cei mai talentați, cei mai buni, că poate face pasul. Acum are șansa că nu are concurență, Pantele nu a jucat, pe Radaslavescu s-au chinuit să îl împrumute peste tot.

Tavi Popescu nu mai are nici presiunea concurenței, nici că joacă prost și îl scoate și nu îl mai bagă etapa viitoare. Nu este vârf nici de antrenament. Ce poate să facă Tavi Popescu când primește mingea cu spatele la poartă și toți fundașii au peste un metru și 85.

Nu văd asta o mare problemă cu mare părere de rău pentru Pantea. De Tavi Popescu vorbim de trei ani că valorează 30, 50 de milioane de euro. Îți aduci aminte că la un moment dat nu juca Coman ca să joace Tavi Popescu. Acum are șansa să fie singurul under.

Pandele a fost pe la Buzău în Divizia B, s-a accidentat și a jucat puțin, a avut o operație la genunchi, nu are ritm. Una e să joci la Berceni și alta e să joci cu Botoșani, Dinamo. Nu ești mulțumit de Tavi Popescu, îl bagi pe Pandele titular pentru prima dată în carieră în Giulești? Eu cred că nu.

Cât ar fi de bun Pandele sau un jucător oricât de bun ar fi el nu îl iei, chiar dacă e în anturajul echipei de doi ani de zile, de pe banca de rezervă și îl bagi în Giulești unde e și presiune și rezultat. Ce omenie să fie cu Rednic care așteaptă să bată Rapid să fredoneze la conferința de presă ce bine îmi pare că ai luat țeapă”, spus Niță.

DEZBATERE | CAT DE MULT S-A SCHIMBAT LUPTA LA TITLU dupa U Cluj - FCSB 0-0

ADVERTISEMENT