Life

Războinicii de la Survivor România au vorbit cu mamele lor. Ramona Crăciunescu, mesaj de la fiul ei „Să nu duci nicio grijă”

Războinicii de la Survivor România au câștigat jocul de comunicare și au avut ocazia să vorbească la telefon cu persoanele feminine din viața lor, cu ocazia zilei de 8 Martie.
08.03.2022 | 23:39
Razboinicii de la Survivor Romania au vorbit cu mamele lor Ramona Craciunescu mesaj de la fiul ei Sa nu duci nicio grija
ADVERTISEMENT

Războinicii au fost extrem de emoționați când au vorbit cu mamele lor. Au existat și câteva excepții. Alex Delea a vorbit cu bunica lui, Ramona Crăciunescu cu fiul ei, iar Blaze cu iubita lui, Izabela.

Războinicii de la Survivor România au vorbit cu ființele lor dragi

Cea mai amuzantă conversație telefonică a avut loc între Alex Delea și bunică, iar concurentele care au plâns cel mai mult au fost Ștefania și Alexandra Duli.

ADVERTISEMENT

Delea i-a amintit bunicii sale să își ia pastilele și a întrebat-o dacă mai are fălcuțe, stârnind râsetele colegilor săi. „Vorbesc cu tine zici că te văd. Transmite-i și lui mama salutări, că știu că mă aude vipera”, a glumit Alex Delea.

Izabela Okpata, soția lui Blaze, a plâns când l-a auzit pe războinic. Fosta concurentă de la Mireasa și-a făcut griji pentru el, dar acesta i-a zis să se liniștească spunându-i că totul este bine. „Îmi e dor de tine tare, tare, tare. Zi-mi că ești bine, te rog”, i-a spus Izabela lui Blaze.

ADVERTISEMENT

Ionuț Popa a avut o conversație scurtă și promptă cu mama lui, fără să se emoționeze prea tare. Femeia care i-a dat viață i-a transmis încurajări: „Mi-a dat un reset. M-a încărcat”.

Una dintre cele mai emoționante conversații a avut loc între Ramona Crăciunescu și fiul ei. În cazul ei s-a făcut o excepție, dată fiind situația dramatică prin care roșcata a trecut. Aceasta și-a pierdut logodnicul și fetița într-un tragic incendiu. Când l-a auzit pe fiul ei, Ramona nu și-a mai putut ascunde emoțiile.

ADVERTISEMENT

Ramona Crăciunescu și-a auzit fiul după două luni

„Sunt tare fericită că am vorbit cu tine. Te iubesc”, i-a spus Ramona fiului eo. „Să nu duci nicio grijă. Să aduci cele mai multe puncte”, i-a răspuns băiețelul.

Ștefania și Alexandra Duli au fost și ele extrem de sensibile. Ambele au plâns când și-au auzit mamele. Mama Ștefaniei a auzit că aceasta a izbucnit în plâns și i-a transmis să fie puternică: „Nu plânge, inima și sufletul meu frumos”.

ADVERTISEMENT