News

Răzbunare „arzătoare” într-o familie din Olt. Un bărbat a dat foc casei în care locuia mama sa

Un bărbat a dat foc casei în care trăia mama sa, din răzbunare. Femeia a fost la un pas de moarte pentru că se certase cu fiul ei
30.01.2024 | 14:01
Razbunare arzatoare intro familie din Olt Un barbat a dat foc casei in care locuia mama sa
Un bărbat din Olt s-a răzbunat pe mama sa și i-a dat foc casei. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 46 de ani a dat foc casei în care locuia mama sa, după ce s-a certat cu aceasta.  El a fost arestat preventiv de polițiști pentru 30 de zile. Incendiul s-a petrecut în comuna Schitu, județul Olt.

Și-a incendiat mama după o ceartă

Polițiștii din Olt au fost alertați imediat prin numărul de urgență 112, iar pompierii s-au deplasat la fața locului cu mai multe autospeciale. Din fericire, mama bărbatului a scăpat cu viață.

ADVERTISEMENT

Salvatorii au precizat că nu a mai fost nimeni rănit, ci s-au produs doar pagube materiale. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean din Olt au anunţat că bărbatul este acum cercetat pentru distrugere.

„În fapt, la data de 28 ianuarie 2024, în jurul orei 10:00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că la o locuinţă din comuna Schitu a izbucnit un incendiu. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Perieţi.

ADVERTISEMENT

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat de 46 de ani, din municipiul Slatina, pe fondul unor discuţii contradictorii cu mama sa, ar fi incendiat locuinţa acesteia din comuna Schitu”, potrivit IPJ Olt.

Bărbatul a fost arestat preventiv

Oamenii legii l-au prins imediat pe omul care i-a pus gând rău mamei sale și a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Ulterior, fiind prezentat la Judecătoria Slatina s-a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub acuzația de distrugere.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, un alt bărbat de 29 de ani din Bihor a incendiat casa în care locuia mama sa. Acesta era sub influența băuturilor alcoolice și a început să stropească prin casă o substanță inflamabilă, apoi a pus foc. Femeia a rămas pe drumuri, pagubele materiale fiind însemnate și valorau aproximativ 15.000 lei.

Tot în 2023, la Hârșova, un bărbat de 34 de ani a aprins un foc în casă pentru a-și speria mama. Din fericire, femeia a văzut la timp fumul ce ieșea din camera fiului ei și a alertat vecinii care au ajutat-o să lichideze incendiul.

ADVERTISEMENT

Femeia nu a fost rănită, dar s-a ales cu o sperietură zdravănă, acesta fiind și scopul bărbatului care voia să obțină cu orice preț actele de moștenire de la mama sa. El ar fi fost și consumator de droguri, le-a spus femeia anchetatorilor, potrivit replicaonline.ro.

 

ADVERTISEMENT