Life

Răzvan Botezatu o ironizează pe Elena Marin de la Survivor România: „Nu mă pot abține”

31.03.2021 | 12:19
Razvan Botezatu o ironizeaza pe Elena Marin de la Survivor Romania Nu ma pot abtine
ADVERTISEMENT

Răzvan Botezatu o ironizează pe fosta sa colegă de televiziune, Elena Marin, concurentă la „Survivor România” 2021. Fostul prezentator TV urmărește cu sufletul la gură reality show-ul și are câțiva concurenți preferați din echipa roșie, printre care și dansatoarea Andreei Bălan. 

Mai mult, Răzvan Botezatu a mărturisit că i-ar plăcea să trăiască o astfel de experiență în jungla Dominicană și că este dispus să lupte și să dea tot ce are mai bun pentru a aduce puncte în echipă, chiar dacă este supus condițiilor grele.

ADVERTISEMENT

Fostul prezentator a glumit pe seama Elenei Marin, pe care o apreciază în cadrul competiției de la Kanal D pentru felul în care reușește să aducă puncte Faimoșilor.

Răzvan Botezatu o ironizează pe Elena Marin de la Survivor România: „Nu mă pot abține”

Răzvan Botezatu s-a retras de câțiva ani din lumea televiziunii și își amintește cu drag momentele petrecute alături de fosta lui colegă de platou, Elena Marin. Acesta o susține pe Faimoasă la „Survivor România”, emisiune pe care o urmărește cu interes, dar nu se poate abține de la glumele pe seama ei, așa cum făceau când erau colegi.

ADVERTISEMENT

Fostul prezentator o susține pe Elena Marin în cadrul competiției și nu pierde niciun episod, ba chiar o laudă pe dansatoare pentru modul în care reușește să aducă puncte în echipa roșie.

„Elena Marin mi-e tare dragă, întotdeauna mi-a plăcut de ea. E o fată cu un suflet minunat, e caldă, e tot ce vrei. Și, sincer, se dovedește că e și o bună sportivă.  O susțin, dar tot râd. Nu o fac, oricum, cu răutate, ar fi culmea, mai ales că pe ea o apreciez cel mai mult la Survivor. 

ADVERTISEMENT

Dar, așa cum am făcut întotdeauna, nu mă pot abține să nu glumesc și știu că și pe ea ar amuza-o. Și, oricum, asta era gluma noastră, cu privire la postura ei, încă de pe vremea în care mai lucranm împreună, la aceeași televiziune”, a declarat Răzvan Botezatu pentru WOWbiz.ro. 

Acesta s-a filmat în timp ce o imita pe Elena Marin, care are unj mod inedit de a se bucura atunci când aduce puncte în echipa ei: „Am făcut filmarea chiar în momentul în care mă uitam la Elena cum se bucura pentru al doilea punct pe care l-a câștigat în ziua aceea, la Survivor. Eram entuziasmat și eu, chiar mă bucur când o văd cum câștigă și am început să o imit”, a mai spus Răzvan Botezatu.

ADVERTISEMENT

Răzvan Botezatu ar vrea să meargă la Survivor România

Răzvan Botezatu nu ar refuza ocazia să meargă la reality show-ul de la Kanal D și este convins că s-ar adapta la condițiile grele din Republica Dominicană. Oboseala și lipsa hranei nu ar fi impedimente care ar st în calea fostului prezentator.

„Eu, dacă nu mănânc, sunt mai nervos. Și aș face ca toate ielele pe acolo dacă nu aș avea mâncare, dar știu că aș aduce puncte, nu m-aș lăsa nici mort. Asta cred că le lipsește Faimoșilor, mai multă ambiție, că în rest… sunt cam la același nivel cu Războinicii. Dar eu aș mânca jar și tot aș aduce puncte, așa cum face și Elena Marin. Îmi place, nu abandonează niciodată, este mai determinat ca oricare de acolo, îmi place că o văd cum urlă, dar luptă”, a mai spus Răzvan.

ADVERTISEMENT