Life

Elena Marin, din nou aleasă favorita publicului la Survivor România: “Vreau să câștig marea finală”

22.03.2021 | 09:51
Elena Marin din nou aleasa favorita publicului la Survivor Romania Vreau sa castig marea finala
ADVERTISEMENT

Elena Marin a fost aleasă din nou favorita publicului la Survivor România 2021, Faimoasa dorind cu ardoare să câștige competiția sportivă de la Kanal D. Frumoasa dansatoare are parte de toată susținerea telespectatorilor, care o votează tot mai des. 

Faimoasa a ținut să le mulțumească celor care au votat-o în ultima perioadă, fiind selecționată a treia oară favorita publicului, asta și pentru că Jador a avut probleme medicale și a stat internat într-un spital din Republica Dominicană mai bine de 2 săptămâni.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu poate descrie emoțiile prin care trece, Elena Marin văzându-și în cele din urmă visul cu ochii. Asta înseamnă că participanta de la Kanal D este mai decisă ca niciodată să ajungă în marea finală de la Survivor România 2021.

Elena Marin, favorita telespectatorilor Survivor România. Faimoasa vrea să câștige

„Mulțumesc publicului că mă susține, că îmi dau putere, vă iubesc și contează enorm pentru mine. Asta e puterea în această competiție, ei te ridică și visul meu stă în mâinile lor.

ADVERTISEMENT

Nu m-aș gândi o secundă că ies o dată favorită, iar faptul că am ieșit pentru a treia oară favorită, nu pot să descriu. Vă mulțumesc și sper să nu vă dezamăgesc, să vă țin aproape și să fim o comunitate tot mai mare.

Vreau să mă revanșez, pentru că datorită lor am ajuns până aici. Îmi doresc să ajung în Finală și să câștig Survivor România 2021”, a declarat Elena Marin după ce a aflat că este aleasă din nou aleasa publicului.

ADVERTISEMENT

Faimoasa a fost nevoită să propună un concurent pentru eliminarea din competiția sportivă, menținându-și poziția de săptămâna trecută. Dansatoarea l-a votat încă o dată pe Sebastian Chitoșca, precizând că alegerea a fost făcută din considerente sociale.

Elena Marin a mărturisit că l-a ales pe Faimos pentru că nu a fost de la începutul filmărilor pentru Survivor România 2021, în ciuda faptului că de-a lungul săptămânilor a adus numeroase puncte pentru echipa roșie.

ADVERTISEMENT

„E un moment dificil, o să încerc să fiu scurtă, am rămas puțini, cu toții ne dăm interesul, ne străduim să aducem puncte pe traseu. Unii dintre noi suntem mai puternici psihic, alții mai puțini, o să votez din punct de vedere social.

Este o persoană care a demonstrat că a dat multe pe traseu, a adus puncte. Pentru că este una dintre persoanele care nu a fost cu noi de la început și contează prima lună cum m-am legat de colegi, nominalizarea mea este Sebastian”, a completat fosta dansatoare a Andreei Bălan.

ADVERTISEMENT