Fotbal intern

Răzvan Burleanu a anunțat locația noului stadion Dinamo. Cine susține proiectul

25.02.2021 | 22:01
Razvan Burleanu a anuntat locatia noului stadion Dinamo Cine sustine proiectul
Răzvan Burleanu a anunțat locația noului stadion Dinamo. Cine susține proiectul
ADVERTISEMENT

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunțat locația noului stadion Dinamo, dar și cine va suține proiectul noului stadion care va reprezenta noua casă a clubului din “Ștefan cel Mare”. 

Se vorbește de ceva timp despre un construcția unui nou stadion al echipei Dinamo, care îl va înlocui pe cel actual. În present stadionul din “Ștefan cel Mare” are o capacitate de 15.032 de locuri și a fost construit în 1952.

ADVERTISEMENT

Noua arenă Dinamo ar urma să aibă 33.000 de locuri, o durată de construcție cuprinsă între 18 și 24 de luni și un cost aproximativ de 100 de milioane de euro.

Răzvan Burleanu a anunțat locația noului stadion Dinamo. Cine susține proiectul

“FRF a reînnoit garanțiile guvernamentale. Ca urmare a amânării Euro 2020 la București, Federația a introdus proiectul noului stadion exact pe actualul amplasament. Asta e informația numărul 1.

ADVERTISEMENT

Informația numărul 2 e ca atât fostul ministru de interne, cât si actualul, au susținut și susțin acest obiectiv, la fel si reprezentanții CNI. Acestea sunt informațiile pe care pot sa le impărtășesc in privința evoluției acestei investiții”, a declarat Răzvan Burleanu.

Întrebat dacă sunt multe echipe aflate în Liga 1 care au probleme în obținerea licenței, președintele FRF s-a abținut de la comentarii: “Sunt informatii confidentiale pe care nu pot sa vi le ofer!”, a declarat Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT

DDB alături de echipă în cursa pentru obținerea licenței

Problemele financiare de la Dinamo sunt arhicunoscute, însă, asta nu îi împiedică pe fanii dinamoviști să fie alături de club chiar și în cea mai întunecată perioadă de la înființare. Suporterii din DDB pun umărul la obținerea licenței, un țel care cu ceva timp în urmă părea de neatins.

Mai nou, o altă idee a prins contur în mintea celor de la DDB, și anume premii pentru cei care își achiziționează bilete virtuale la meciul pe care echipa îl va disputa contra celor de la Viitorul Constanța. În cazul în care stadionul devine sold-out, premiul cel mai acordat prin tragere la sorți va fi un Suzuki Swift.

ADVERTISEMENT

Cu 14,514 membri afiliați în program, DDB încearcă să strâgă suma necesară obținerii licenței pentru Liga 1. Pornind de la 1.200.000 de euro, fanii au reușit să reducă serios datoriile clubului în doar câteva luni.

ADVERTISEMENT