Fotbal intern

Răzvan Burleanu, îngrijorat de starea gazonului din Islanda: „Acest lucru se va decide probabil cu 3-5 zile înainte de meci”

09.03.2020 | 13:20
Razvan Burleanu ingrijorat de starea gazonului din Islanda Acest lucru se va decide probabil cu 35 zile inainte de meci
ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu este îngrijorat de starea gazonului înainte de meciul dintre România și Islanda și a mărturisit că UEFA împreună cu nordicii își doresc ca partida să se desfășoare la Reykjavik, dar totul se va decide cu 3-5 zile înaintea confruntării, conform prosport.ro.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,43 este cota pentru ”peste 1,5 goluri” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu, îngrijorat de starea gazonului din Islanda.

Răzvan Burleanu este îngrijorat de starea gazonului din Islanda, în urma ninsorii abundente care s-a abătut asupra micuței țări nordice:

Ne îngrjorează situația suprafeței de joc din Islanda. Suntem într-un contact permanent cu omologii noștri din cadrul Federației din Islanda și cu reprezentanții UEFA.

ADVERTISEMENT

Suprafața de joc a fost acoperită cu o prelată, a nins abundent la Reykjavik, urmează ca zăpada să fie înlăturată și să fie montat un cort pentru a se încălzi suprafața de joc”.

„Nu vom avea parte de un gazon perfect la Reykjavik!”

Răzvan Burleanu a mai spus că naționala nu va juca pe un gazon perfect în Islanda, iar „tricolorii” trebuie să se aștepte la acest lucru: Concluzia este foarte simplă… nu vom avea parte de un gazon perfect la Reykjavik și ne așteptam la acest lucru.

ADVERTISEMENT

Islandezii și UEFA își doresc ca meciul să se joace la Reykjavik, dar se va lua în calcul și mutarea meciului dacă suprafața de joc nu va corespunde.

Acest lucru se va decide probabil cu 3-5 zile înainte de meci. Noi în fiecare săptămână primim informații despre suprafața de joc.

ADVERTISEMENT

UEFA și-a desemnat un reprezentant care se ocupă de acest stadion pentru a putea lua o decizie cu cât mai mult timp înainte. Stadionul cel mai apropiat pe care se poate juca  este cel din Copenhaga”, a mai spus Răzvan Burleanu.

  • 26 martie este data la care se joacă Islanda – România
ADVERTISEMENT