Sport

Răzvan Burleanu, la doi pași de Familia Regală la finala Euro 2020! Reacția prințului William după eșecul Angliei

Răzvan Burleanu a fost prezent pe Wembley la finala Euro 2020 și a stat la tribuna oficială, în apropierea Familiei Regale a Marii Britanii.
12.07.2021 | 02:12
Razvan Burleanu la doi pasi de Familia Regala la finala Euro 2020 Reactia printului William dupa esecul Angliei
ADVERTISEMENT
11-07-2021
23:13

Prințul William, felicitări pentru jucătorii Angliei

Prinţul William a transmis un mesaj de încurajare jucătorilor Angliei, după înfrângerea din finala Euro 2020 în faţa Italiei, de pe Stadionul Wembley.

William a asistat la meci alături de soţia sa Kate şi fiul lor George, de 7 ani. ”Sfâşietor. Felicitări Italiei pentru o mare victorie. Anglia, ai ajuns atât de departe, dar din păcate azi nu a fost ziua ta. Puteţi ţine capul sus şi puteţi fi mândri de voi. Ştiu că urmează mult mai multe. W”, a fost mesajul prinţului William.

Şi Federaţia Engleză de Fotbal a postat un mesaj pe Twitter: ”A fost o călătorie minunată. Ca naţiune, am fost uniţi în credinţa că putem face ceva special după unul dintre cei mai grei ani. Nu a fost să fie, dar această echipă este abia la început. Ei vor continua să ne facă mândri, atât în teren, cât şi în afara lor”.

În schimb președintele Italiei, Sergio Matarella, a trăit la maxim finala chiar pe stadionul Wembley și a fost surprins în timp ce exulta la golul egalizator marcat de Leonardo Bonucci.

Anglia și Italia au ajuns în ultimul act, după un turneu final în care au impresionat.

Trupa lui Gareth Southgate a început în forță meciul și a deschis scorul prin Luke Shaw, care a înscris cel mai rapid gol dintr-o finală de Euro, dar ”squadra azzurra” a replicat în partea secundă prin Leonardo Bonucci.

Familia Regală și Răzvan Burleanu, în aceeași tribună la finala Euro 2020

Tribuna oficială de pe Wembley a fost înțesată de personalități, iar printre acestea s-a aflat și președintele FRF, Răzvan Burleanu, care a văzut finala Euro 2020 chiar din apropierea Familiei Regale.

ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu Familia Regală finala Euro 2020

Prințul William, soția sa, Kate Middleton și fiul lor George au venit să susțină naționala Angliei în încercarea de a câștiga în premieră titlul continental. De asemenea, în apropierea șefului de la Casa Fotbalului s-a aflat și premierul britanic Boris Johnson.

Răzvan Burleanu a avut vecini celebri în tribuna oficială de pe Wembley, alături de el fiind preșdintele UEFA, Aleksander Ceferin, boss-ul de la PSG, Nasser Al-Khelaifi, și președintele federației croate, Davor Suker.

ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu Familia Regală finala Euro 2020

Pleiadă de celebrități pe Wembley

De la meci nu puteau lipsi nici foste mari glorii ale fotbalului englez, precum David Beckham, Wayne Rooney, Rio Ferdinand sau Sir Geoff Hurst, omul care a marcat trei goluri în finala Mondialului din 1966, singurul trofeu major din istoria Angliei.

Italienii sunt susținuți de președintele țării, Sergio Mattarella, de cel al federației, Gabriele Gravina, de legendarul antrenor Fabio Capello, de foștii campioni mondiali Alessandro Nesta și Gianluca Zambrotta, de fosta scrimeră Valentina Vezzali și de tenismenul Matteo Berrettini, care astăzi a pierdut finala de la Wimbledon în fața lui Novak Djokovic.

ADVERTISEMENT

Pe Wembley este prezent și celebrul actor american Tom Cruise, un susținător recunoscut al Angliei, dar și fotomodelul britanic Kate Moss. Alte nume mari din showbiz care nu au ratat marea finală sunt Mick Jagger, Ed Sheeran, Robbie Williams, Adele și Noel Gallagher.