Sport

Răzvan Burleanu, mesaj special de Anul Nou: „Vrem să ieșim din grupe la Euro 2024!”

Răzvan Burleanu a transmis un mesaj de încurajare la final de 2023. Președintele Federației Române de Fotbal a lăudat naționala lui Iordănescu pentru calificarea la Euro 2024.
31.12.2023 | 14:09
Razvan Burleanu mesaj special de Anul Nou Vrem sa iesim din grupe la Euro 2024
Razvan Burleanu, optimist inainte de 2024
ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu a transmis un mesaj încurajator de final de an în care a trasat obiectivele FRF pentru 2024. Ieșirea din grupele Euro 2024 reprezintă cel mai important punct al anului care va urma. Elevii lui Edi Iordănescu se vor lupta cu Belgia și Slovacia pentru supremație.

Mesajul lui Răzvan Burleanu de Anul Nou: „Împărtășesc bucuria calificării la Euro cu suporterii români”

“În acest moment doresc să împărtăşesc bucuria cu suporterii români bucuria de a reveni la un turneu final. Calificarea naţionalei de seniori la EURO 2024 reprezintă o performanţă dorită de toţi. A fost o călătorie presărată cu provocări şi eforturi susţinute, iar rezultatul nu doar confirmă ci şi marchează viziunea FRF.

ADVERTISEMENT

Această performanţă nu ar fi fost posibilă fără încrederea acordată selecţionerului Edi Iordănescu şi fără eforturile colective ale echipei sale. Această calificare este o consecinţă a unei strategii bine conturate la nivelul fotbalului românesc şi a unei foarte bune implementări a acesteia, a declarat Răzvan Burleanu.

Pe lângă Belgia și Slovacia, România se va duela cu câștigătoarea play-off-ului B dintre Bosnia – Ucraina și Israel – Islanda. Tricolorii se pregătesc cu optimism pentru Euro 2024. Radu Drăgușin, pilon de bază în defensiva lui Iordănescu, închide anul în mare formă. 

ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu spune că obiectivul României este calificarea din grupele Euro 2024

“Din cei 43 de tricolori, eroi chiar şi nu doar pentru mine, 29 au fost prezenţi la ultimele trei turnee finale ale Under 21, iar alături de jucători mai experimenţaţi precum Stanciu, Burcă, Alibec sau Bancu au configurat o echipă unde coeziunea a fost elementul primordial. Edi Iordănescu a jucat un rol decisiv de a crea o cultură a performanţei.

Acest lucru ne inspiră pentru a continua EURO 2024 ne dorim să marcheze o etapă nouă în construirea celei mai importante generaţii din ultimii 20 de ani. Obiectivul intermediar este ieşirea din grupe.

ADVERTISEMENT

Ne pregătim intens pentru a face din acest vis un realitate şi suntem hotărâţi să ne autodepăşim. Va fi o luptă constantă cu noi înşine de a ne autodepăşi şi pentru a creşte dincolo de limitele noastre anterioare.

Sărbătoriţi cu bucurie şi încredere în viitorul nostru comun în 2024. Vom munci ca anul viitor să ne aducă noi realizări, victorii şi împliniri, atât pe terenul de fotbal, cât şi în viaţa fiecăruia dintre noi”, a punctat Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT

România și-a asigurat locul de lider în grupa de calificare la Euro 2024, învingând Elveția cu scorul de 1-0. Momentul decisiv a avut loc în repriza a doua, când Denis Alibec a luat fața lui Rodriguez și a înscris cu latul, stabilind scorul final al partidei.

 

ADVERTISEMENT