Sport

Răzvan Burleanu, reacţie după atacul lui Gigi Becali la Istvan Kovacs: “Va fi audiat!”

Răzvan Burleanu a reacţionat după atacul lui Gigi Becali la Istvan Kovacs. Preşedintele FRF susţine că patronul FCSB va fi chemat la audieri.
29.08.2023 | 18:46
Razvan Burleanu reactie dupa atacul lui Gigi Becali la Istvan Kovacs Va fi audiat
Răzvan Burleanu. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a lansat un atac devastator la Istvan Kovacs după UTA Arad – FCSB 2-1, acuzând că arbitrul face jocurile altora şi roş-albaştrii au de suferit. Declaraţia vine după ce George Găman a acordat un penalty cadou gazdelor, la recomandarea arbitrului VAR, Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan.

Răzvan Burleanu, reacţie după atacul lui Gigi Becali la Istvan Kovacs: “Departamentul de integritate s-a sesizat!”

Răzvan Burleanu a reacţionat la acuzaţiile lui Gigi Becali la Istvan Kovacs. Preşedintele FRF susţine că latifundiarul va fi audiat de departamentul de integritate. În plus, UEFA a deschis o procedură în ceea ce priveşte declaraţia despre pariuri:

ADVERTISEMENT

“Ceea ce pot să vă spun e că Istvan Kovacs e în momentul de faţă cel mai apreciat arbitru la nivel internaţional. E un adevărat profesionist. Această declaraţie o fac înainte de a începe o anchetă fiindcă în mod cert comisia de disciplină şi departamentul de integritate se vor sesiza.

Ceea ce pot să vă anunţ este că departamentul de integritate deja s-a sesizat în privinţa unor declaraţii ale domnului Gigi Becali. Va fi chemat la audieri. Ceea ce vrem este ca domnul Becali să nu se răzgândească fiindcă în mai puţin de 24 de ore dânsul s-a răzgândit. Întâi a spus că a pariat şi ulterior a spus că nu a pariat.

ADVERTISEMENT

“Aş fi extrem de dezamăgit să aflu de un arbitru român că are probleme de integritate”

Cei de la UEFA deja aflaseră (n.r.: de declaraţia cu pariul), era deschisă deja o procedură. Avem și noi un inspector de integritate, astfel încât în perioada următoare vom afla mai multe informații din partea UEFA.

Nu sunt membru al comisiei de disciplină ca să pot comenta (n.r.: cazul lui Istvan Kovacs). Arbitrii noştri, cred cu tărie, că dincolo de greşelile omeneşti, sunt la un nivel pe care îl dorim în privinţa integrităţii. Aş fi extrem de dezamăgit să aflu de un arbitru român că are probleme de integritate.

ADVERTISEMENT

Nu aş vrea să mă pun în pielea unui arbitru, ce presiuni se pun pe el, atât înainte de joc, cât şi după. La finalul zilei trebuie să îi protejăm pe arbitri”, a spus Răzvan Burleanu după şedinţa Comitetului Executiv al FRF.

Gigi Becali: “Ungurii au cu mine ceva”

Gigi Becali a lansat un atac devastator la Istvan Kovacs, după UTA Arad – FCSB 2-1: “Din piept atinge şi mâna, dar din instinct. Chiar dacă a atins mâna, a atins pieptul şi s-a dus în mână.

ADVERTISEMENT

Nu e 11 metri, dar a ţipat el. Îl întreb pe Istvan Kovacs, ăsta: ‘Mai ai ceva nepoţi? Să mă ţii toată viaţa, câtă viaţă mai am, să mă ţii în lovituri de astea?’.

De când sunt în fotbal numai belele am avut cu Istvan şi tot timpul numai belele, belele, belele. Este arbitru mare, dar cum la mine când mă arbitrează numai greşeşte. Nu mai e mare cu mine.

Ungurii au cu mine ceva. De ce au cu mine? Pentru că mă lupt cu CFR. Ei stau la CFR. Din informaţiile mele, Istvan are apartament cumpărat în blocul de la firma lui Nelu Mureşan. Trebuie văzut, la integritate, cu câţi bani l-a luat. E 1.800 de euro metru… ia să vedem, cu cât ţi l-a dat ţie? Integritate, nu?”, a spus Kovacs.


  • 2,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT