Sport

Răzvan Burleanu ar vrea și al 4-lea mandat la FRF! „Mulți membri mi-au cerut să candidez”. Președintele a dezvăluit câți bani câștigă la Federație

Răzvan Burleanu vrea și al patrulea mandat la Federație Română de Fotbal, dezvăluind că mai mulți membri i-au cerut să candideze.
20.04.2023 | 21:16
Razvan Burleanu ar vrea si al 4lea mandat la FRF Multi membri miau cerut sa candidez Presedintele a dezvaluit cati bani castiga la Federatie
Răzvan Burleanu vrea și al 4-lea mandat la FRF. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Președintele FRF a spus că nu a luat încă o hotărâre dacă va candida din nou sau nu, însă recunoaște că își dorește o continuitate a proiectului său, despre care este mândru când se gândește la felul în care au evoluat lucrurile în fotbalul românesc.

Răzvan Burleanu vrea și al 4-lea mandat la FRF

Răzvan Burleanu vrea și al patrulea mandat al Federației Române de Fotbal, dezvăluind și care este salariul lunar pe care îl câștigă, dar și diurna sa: „Am un salariu în jur de 5.000 de euro. Pot să vă spun, diurna e aceeași pe care și fostul președinte a avut-o, adică 250 de euro.

ADVERTISEMENT

Nu am luat decizia de a mai candida sau nu. Există o posibilitate, dacă statutul FRF, în cazul LPF, s-a modificat ulterior, nu se ia în calcul primul an. Dar eu nu am luat hotărârea de a candida”.

„În 2014, eu am spus că vrem să câștigăm pentru a participa la această reformă a fotbalului românesc. Misiunea noastră a fost să apărăm ce am construit în 2018, iar acum vrem să apărăm interesele cluburilor care ne-au ales. Nu vă ascund, mulți membri FRF mi-au cerut să candidez din nou, dar eu nu am luat nicio decizie.

ADVERTISEMENT

Dacă aș fi participat la un concurs de popularitate, m-ați fi văzut mai des prin platourile TV, dar sunt un manager, care încearcă să-și eficientizeze cât mai bine timpul și energia”, a mai spus Răzvan Burleanu, la TV DigiSport.

„Pun interesele FRF mai presus de cele personale!”

„Din 2014, când am ajuns la FRF, pun interesele FRF mai presus de cele personale. Asta ne-a adus la câteva principii pe care am reconstruit fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Ce-ar fi trebuit să fac atunci când am avut o unanimitate? Să construiesc eu un contracandidat? Nu trebuie să uităm că organizez conferințe de presă și răspund tuturor întrebărilor puse”, a mai spus Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu a fost întrebat și despre dorința lui Gigi Becali de a desființa Academiile FCSB, fiind convins că patronul vicecampioanei României nu va apela la o astfel de măsură.

ADVERTISEMENT

„E mult mai ușor să oprești un proiect la nivelul copiilor și juniorilor. Din discuțiile pe care le-am avut cu domnul Valeriu Argăseală, nu cred că această decizie va fi luată. Cel mai ușor e să distrugi proiectul abia început.

Nu ar mai reuși să-și îndeplinească procedura de clasificare, care e legată de procedura de licențiere. Dar mi-e greu de crezut că se va întâmpla așa ceva, mai ales că FCSB a înregistrat cea mai mare creștere din acest punct de vedere”, a mai spus Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT