Life

Răzvan Fodor a dezvăluit de ce poartă ochelari de soare, deși e înnorat: ”Are logică?”

Răzvan Fodor a avut o conversație ieșită din comun cu unul dintre prietenii săi, care l-a luat la rost legat de un accesoriu.
07.10.2021 | 17:01
Razvan Fodor a dezvaluit de ce poarta ochelari de soare desi e innorat Are logica
ADVERTISEMENT

Amicul i-a atras atenția asupra faptului că vedeta de la Antena 1 poartă ochelari de soare, deși nu mai este vară de mult și în plus, cerul este acoperit de nori.

Cu această ocazie Răzvan Fodor a dezvăluit care este motivul pentru care nu poate renunța la acest mic accesoriu, în ciuda faptului că vremea frumoasă a trecut.

ADVERTISEMENT

Se pare că ochelarii de soare îi dau o stare de bine vedetei, mai ales când se gândește la zilele călduroase, care ne-au încălzit sufletele până de curând.

Răzvan Fodor, luat la rost de un prieten. Ce i-a spus acesta

„M-a sunat un prieten când mi-a văzut story-ul – e un prieten bun, dar e un idiot – și mi-a zis: «Bă, Fodor, de ce ești cu ochelarii de soare».

ADVERTISEMENT

Pentru că e întuneric afară, bă băiatule, și îmi dă stare de bine. Caut vara în mine. Înțelegeți? Are logică?”, a spus Răzvan Fodor pe InstaStory.

Prezentatorul de la Antena 1 a punctat faptul că nu are absolut nicio problemă la ochi și nici nu a pățit ceva grav, cum ar fi o vânătăie.

ADVERTISEMENT

„Ochii îi am frumoși, adică nu-s bătut, n-am pățit nimic. Numai probleme. Măi, câte curiozități au oamenii”, a continuat fostul component al trupei Krypton, fondată în anul 1983.

Răzvan Fodor, probleme la nivelul ochilor, primăvara

În trecut, prezentatorul de la Antena 1 a mărturisit că are probleme la nivelul ochilor, în special primăvara. Vedeta suferă de o afecțiune care îl afectează foarte tare.

ADVERTISEMENT

Alergiile îi irită fața și ochii, care uneori i se fac „ca un melc”, fiind vorba de o problemă care afectează multă lume în acest sezon.

Răzvan Fodor nu este singura vedetă care suferă de alergii, el primind foarte multe mesaje din partea celor care suferă de același lucru.

Și nu doar primăvara este sezonul plantelor alergenice, ci și toamna, când ambrozia este în floare și poate da mari dureri de cap oamenilor.

ADVERTISEMENT
Tags: