Life

Sorin Bontea, despre Irina Fodor: „Mănâncă mult, bea mult, nu produce nimic”. Reacția lui Răzvan Fodor când a văzut imaginile

Iată ce a spus Sorin Bontea despre Irina Fodor și cum a reacționat Răzvan Fodor atunci când a văzut imaginile de pe rețelele sociale.
01.10.2021 | 16:57
Sorin Bontea despre Irina Fodor Mananca mult bea mult nu produce nimic Reactia lui Razvan Fodor cand a vazut imaginile
Sorin Bontea, despre Irina Fodor: „Mănâncă mult, bea mult, nu produce nimic”. Reacția lui Răzvan Fodor când a văzut imaginile. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Juratul de la Chefi la Cuțite se află în Grecia, împreună cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, unde filmează pentru cel mai nou show culinar de la Antena 1.

Este vorba despre emisiunea Chefi fără limite, care va fi prezentată de Irina Fodor. Sorin Bontea s-a filmat alături de ea și i-a transmis câteva mesaje lui Răzvan Fodor.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea, despre Irina Fodor: „Mănâncă mult, bea mult, nu produce nimic”. Reacția lui Răzvan Fodor când a văzut imaginile

Sorin Bontea a făcut câteva glume pe seama lui Răzvan Fodor. Aflat în Grecia, alături de Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Irina Fodor, juratul de la Antena 1 s-a filmat alături de prezentatoarea TV.

„Auzi mă, băiatul meu, frate, mănâncă mult, bea mult, nu produce nimic. Nu înțeleg care e treaba la tine. Cheltuie și banii. Vezi că a dat, Răzvane, băiatul meu, dedicații pe la lăutari, pe aici.

ADVERTISEMENT

A dat toți banii pe la țambalașii aceștia, pe aici, și a strigat așa pentru Răzvănel, fără număr, pentru Țuca, pentru Țucu, nu știu, n-am înțeles”, a spus Sorin Bontea pe InstaStory.

În stilul său caracteristic, Răzvan Fodor i-a răspuns prietenului său, la scurt timp după ce a văzut filmările. “Știu Sorine, nu-i combinație cu d-astea și o doare și mijlocu’…”, a scris acesta.

ADVERTISEMENT
Sorin Bontea, glume pe seama lui Răzvan Fodor
Sorin Bontea, glume pe seama lui Răzvan Fodor. Sursa foto: Instagram

Jurații de la Chefi la Cuțite sunt implicați într-un nou proiect, Chefi fără limite, un adventure – cooking show, care va combina gătitul cu călătoriile și aventura. Emisiunea reprezintă un format original și este filmată în Grecia, unde chefii se află în aceste momente.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au făcut echipă la Asia Express

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au făcut echipă la cel de-al treilea sezon Asia Express, pe care l-au și câștigat. Cei doi au fost printre cele mai iubite echipe și au stârnit hohotele de râs ale telespectatorilor în fiecare emisiune.

ADVERTISEMENT

După încheierea sezonului 3, cei doi au devenit și mai apropiați decât înainte. Mai mult, Răzvan Fodor a declarat c îl vede pe juratul de la Chefi la Cuțite ca pe un frate mai mare.

Actorul din „Adela” recunoaște că el și Sorin Bontea au avut parte de multe momente amuzante împreună, dar și unele emoționante, cum a fost acela în care au primit scrisori de la cei dragi.

„Au fost multe momente dificile și emoționante, am îndrăznit să le povestesc. Unul dintre ele s-a și văzut la televizor, atunci când am primit niște scrisori de la familie.

Am bâzâit amândoi timp de două minute. Acelea au fost filmate și difuzate, dar ce s-a întâmplat apoi, în acea seară, a fost că ne-am băgat în pat și au urmat două ore de povești și de plâns”, a declarat Răzvan Fodor pentru VIVA.

ADVERTISEMENT