Life

Răzvan Fodor, adevărul despre căsnicia cu Irina. Dezvăluiri neașteptate: „A fost ceva înfiorător”

22.02.2021 | 10:58
Razvan Fodor adevarul despre casnicia cu Irina Dezvaluiri neasteptate A fost ceva infiorator
ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor i-a surprins pe internauți cu dezvăluiri neașteptate la 11 ani de căsnicie. Vedeta de la Antena 1 se bucură de una dintre cele mai solide relații din showbiz-ul românesc și o cunoaște pe soția lui, Irina, de 14 ani. 

Fostul concurent de la „Asia Express” a vorbit despre motivele care duc la certuri între el și frumoasa lui parteneră de viață. Declarațiile pe care le-a făcut actorul au fost neașteptate pentru fanii săi.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu, Răzvan Fodor a fost întrebat de viața lui amoroasă și relația pe care o are cu soția. Actorul a fost extrem de sincer și a vorbit despre neînțelegerile care au loc între ei.

Răzvan Fodor, adevărul despre căsnicia cu Irina. Dezvăluiri neașteptate: „A fost ceva înfiorător”

Răzvan Fodor este un bărbat împlinit atât în plan profesional, cât și personal. Chiar dacă are un program încărcat la filmări, actorul din „Adela” are întotdeauna timp pentru soția lui și fetița pe care o au împreună.

ADVERTISEMENT

El și Irina se ceartă destul de rar, însă chiar și atunci, discuțiile pornesc de la lucruri mărunte, care nu la afectează relația pe care o au de atâția ani. Atunci când a participat la „Asia Express”, Răzvan Fodor nu a comunicat cu familia lui și a mărturisit că a fost cel mai greu moment din viața lui.

Legat de certuri, prezentatorul TV a recunoscut că acestea nu lipsesc din căsnicia cu Irina, însă nici nu sunt atât de grave.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău să îți răspund și, probabil, o să îmi iau mult hate, dar certurile la noi în casă după 11 ani de căsnicie și 14 de relație sunt atunci când eu dau televizorul mult prea tare sau când eu mă supăr pe ea că nu îmi găsesc tricoul, șlapii sau adidașii roșii. Îți dai seama că de la astea, care durează cinci-zece minute, nu e cazul ca cineva să cedeze primul. (râde)

(…) Tocmai de aceea, izolarea și perioada de pandemie – poate supăr pe mulți – pentru noi au picat ca o mănușă: noi cu noi, cumpărături livrate la ușă, de unde iarăși motiv de ceartă pentru că ea dezinfecta totul, iar eu uitam să mă spăl pe mâini. Iarăși zece minute de ceartă! Cam acestea ar fi toate certurile noastre în cei 14 ani petrecuți împreună.”, a declarat Răzvan Fodor pentru VIVA.

ADVERTISEMENT

Cum a fost perioada Asia Express pentru căsnicia lui Răvan Fodor

În 2019, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au format o echipă la cel de-al treilea sezon „Asia Express” și au fost câștigătorii show-ului. Actorul a mărturisit că lipsa comunicării cy familia și distanța au fost teribile pentru el, însă acum se bucură de timpul petrecut alături de familia lui.

„Am lucrat în multe proiecte grele ca stil de muncă, număr de ore de filmare, consum, dar Asia  Express a bătut tot, pentru că am stat timp de 57 de zile fără ele, fără telefon și informații despre ele. De fapt, primeam doar mici update-uri din partea echipei că s-a luat legătura cu ele și e totul bine acasă, iar Irina era înștiințată că eu sunt în continuare bine.

A fost ceva înfiorător, să nu auzi măcar un minut vocea copilului sau a soției e ceva groaznic! Pentru mine, cel puțin, a fost… Doamne ferește! Iar anul trecut era cât pe ce să trăiesc din nou treaba asta, pentru că am stat vreo 50 de zile în Turcia, la filmările pentru emisiunea Burlacul. Vorbeam la telefon de data aceasta, dar nu îmi era suficient, mai ales că eram în plină vară, vacanță, dar, pentru că Turcia este atât de aproape, fetele s-au urcat într-o zi în mașină și au stat cu mine două săptămâni și a fost altceva!”, a continuat Răzvan Fodor.

ADVERTISEMENT
Tags: