Life

Răzvan Fodor, ajutor nesperat primit de la Adela Popescu: „Mi-a căzut în cap”

Răzvan Fodor a povestit cum i-a sărit în ajutor Adela Popescu într-un moment în care și-a dat seama că trebuie să facă o schimbare.
15.10.2023 | 17:26
Razvan Fodor ajutor nesperat primit de la Adela Popescu Mia cazut in cap
Răzvan Fodor a povestit cum l-a ajutat Adela Popescu într-un moment important al vieții sale
ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor a povestit, de curând, că Adela Popescu i-a ajutat familia într-un moment în care trebuia să facă o schimbare decisivă. Mai precis, să își caute o altă locuință, mai spațioasă pentru el, soția sa și copilul pe care îl au împreună.

Răzvan Fodor, ajutat de Adela Popescu să-și găsească o casă nouă

Răzvan a locuit cu familia sa într-un apartament cochet, amenajat după bunul său gust doar că, pe măsură ce a trecut timpul, și-a dat seama că cei 60 de metri pătrați nu sunt suficienți pentru necesitățile lor.

ADVERTISEMENT

Marea revelație a venit când o sanie depozitată în spatele unei draperii i-a căzut în cap. Răzvan Fodor a spus că atunci a fost convins că trebuie să se mută într-o altă casă, iar persoana care l-a ajutat a fost Adela Popescu, prietenă de familie, de altfel.

Cântărețul a spus că în doar 45 de minute, datorită pontului primit de la Adela Popescu, a și găsit casa ideală pentru familia sa. Adela i-a făcut legătura cu o agentă imobiliară de încredere, iar Răzvan Fodor a mers pe mâna ei.

ADVERTISEMENT

„Mi-a căzut sania în cap”

„Într-o seară, cum dormeam în living, că dormea Irina cu copilul, nu știu cum mi-a căzut în cap sania, că era după draperie. Avea (n. red.: copilul) și trotinetă, și bicicletă. Mi-a căzut sania în cap. Copilul avea trei ani deja. 

Am căutat repede o casă pe care am găsit-o în 45 de minute. Asta a fost povestea reală. Mi-a dat-o Adela Popescu. Mi-a zis: bă, uite o agentă. Ea locuia în Pipera.

ADVERTISEMENT

Da mi-a zis că agenta lucrează și pe sudul Capitalei. Și, uite, niște case pe acolo. M-am dus. Am găsit casa. Avea trandafiri la poartă cum îmi plăcea mie”, a povestit Răzvan Fodor în podcastul lui Radu Țibulcă.

Casa nu a fost tocmai pe placul lui de la început, căci avea grădina destul de mică, dar a preferat-o în locul apartamentului cu două camere care nu era prea spațios.

ADVERTISEMENT