Life

Răzvan Fodor, nemulțumiri din vacanța exotică. Ce l-a pus Irina Fodor să facă

Răzvan Fodor, nemulțumiri din vacanța exotică din Thailanda. Ce l-a pus Irina Fodor să facă și nu i-a făcut deloc plăcere.
05.01.2023 | 09:52
Razvan Fodor nemultumiri din vacanta exotica Ce la pus Irina Fodor sa faca
Răzvan Fodor, nemulțumiri din vacanța exotică din cauza soției Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor și soția lui au plecat departe de țară, dar cântărețul este nemulțumit din cauza a ceea ce l-a pus Irina Fodor să facă!

Răzvan Fodor, nemulțumiri din vacanța exotică din cauza soției

Răzvan Fodor este foarte dornic de aventură și de a vedea lumea, dar nu atât de mult de mișcare!

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, artistul s-a plâns pe rețelele de socializare că Irina Fodor îl pune să urce extrem de multe scări în vacanța lor exotică din Thailanda.

Dar Răzvan Fodor s-a plâns și de faptul că fiica lor este pe aceeași lungime de undă cu mama sa și nimeni nu îi ia în seamă plângerile artistului.

ADVERTISEMENT

”Fetele cucuietele, o variantă fără scări nu aveai? Scările sunt moartea mea!”, a spus Răzvan Fodor pe Instagram.

Răzvan și Irina Fodor, vacanță exotică de sărbători

Răzvan Fodor și-a ținut mereu la curent și fanii cu tot ce face în vacanță. Artistul și soția lui, Irina Fodor, au avut parte de o experiență unică alături de elefanții din junglă.

ADVERTISEMENT

„S-a mers în junglă la spălat elefanți, dar când m-am văzut cu peria în mână am zis că ar fi bine să mă pregătesc de Anul Nou…

Nu vreau să vorbesc despre construcțiile mari în numele credinței și nici n-aș vrea să-mi dau cu părerea, dar a fost o zi frumoasă și cu multă liniște”, scria artistul pe rețelele de socializare, din vacanță.

ADVERTISEMENT

„Astăzi am trăit niște momente tare frumoase, cred că m-am bucurat la același nivel cu Diana de întâlnirea cu frumusețea asta de elefănțică.

Are ea vreo 2 tone, dar în junglă și în vacanță, kilogramele chiar nu mai sunt o problemă!”, mai spunea vedeta despre întâlnirea cu elefantul.

Și Irina Fodor și-a ținut fanii la curent cu tot ce face și a postat imagini din vacanța exotică.

Prezentatoarea de la Asia Express a arătat imagini când mângâie un tigru și a recunoscut că i-a fost cam frică să nu pățească ceva în fața unui asemenea animal atât de spectaculos.

„Mi-a fost un pic fricuță, recunosc. Noroc cu intervențiile de povestitor ale lui Fodor, au mai detensionat atmosfera”, a scris vedeta pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: